- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Форум на гаджало-депесарски отрепки!!!
Ровейки се в един сайт на име www.politika1.com попаднах на линк, който препраща към някакъв гнусен депесарски форум. Като прочетох някой от темите в него, наистина от една страна побеснях, от друга тотално се погнусих. Мисля, че няма да е зле, макари риска от бан при крайно критично мнение да е много голям, някой от нас да влизаме и да пишем/според желанието и възможността разбира се/ и да се борим срещу гнусотиите и мерзостите на гаджало-депесарската сган. Ето линк към форума на тези боклуци:
http://www.kircaalihaber.com/forum/index.php?board=24.0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За тоя форум бях писал в блога си.
За жалост, не разбирам турски, та не мога да се регистрирам там.Иначе, щях да им налея малко акъл в главите.
Спокойно, народе!
Скоро пак ще има глава на дръвника!
Така е, като сме толкова будни.
Така е, когато се навеждаме ослужливо пред депесарите.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Ясно, само не съм знаел, че имаш блог, ще прощаваш. И би ли дал линк към него ако нямаш против?Първоначално написано от mitternacht
Ами не, регистрацията в този форум не е трудна да ти кажа. И аз не знам турски, но по инерция натиснах отгоре до полетата, където са ника и паролата за регистрирани потребители и се отвори за нова регистрация. Просто натискаш онова, където пише "uye olun" и ти излизат полетата за регистрация. Най-горе би трябвало естествено да се пише прякора, на втория ред е да си напишеш и-мейл адреса, а по-долу паролата, като на четвъртия ред я повториш. И накрая кода, който ти е даден и даваш една отметка на условията където пише "kabul ediorum" или нещо от рода и това "kayat" сигурно ще е да потвъдриш регистрацията. Мисля, че е така. Иначе аз днес ще се регна, само че по-късно, че сега имам работа. Определено обаче трябва да се понапише нещо в този форум, защото въпросните хора, които пишат в него са отвратителни депесарски пантюркистки гниди, на които определено трябва да им се кажат някой "хубави" неща в очите. За да знаят, че все още живеят в България и докато има българи тук, няма да ги оставим и няма да оставим България в мръсните им ръчички. И че ще се борим с тях с каквото можем и както можем и ще ги победим с общи усилия! Успех в начинанието, нека да защитим всички българи заедно българщината от такива паразити!
Регистрирах се.
Докато не ме баннат, ще става шоу!
Пък и съм решил да се държа възпитано, да видим докога ще ми стигнат нервите)))
Слушайте мама и тате!
Какво открих там : http://www.kircaalihaber.com/forum/i...20;type=avatar
НЯМАМ ДУМИ,ЩО ЗА ОТВРАТ Е ТОВА ???
Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !
Чета темите...бясна съм...стомаха ми се преобърна...и едва се държа да не ревна...нямам думи с които бих могла да си опиша възмущението и отвращението...Първоначално написано от kristo
![]()
![]()
![]()
![]()
Виж сега, разбирам те и си права, ама трябва да се научим да сдържаме нервите си, аз поне в повечето случай успявам, макарче като го видях за пръв път този форум и се разпсувах яко, ама след това осъзнах, че така само си хабя нервите и нищо не правя. И осъзнах, че те умишлено се опитват да ни провокират и да ни изкарват извън нерви, а ние някакси много лесно се хващаме на въдицата им и после им даваме хляб да говорят срещу нас. Просто трябва да бъдем малко по-сдържани и гъвкави, да не се издаваме толкова лесно какво мислим и как мислим да действаме въобще. Затова не се тревожи, начина според мен е на първо място да се регистрираме в техните вфоруми и в малко по-умерен вариант да си изкажем позициите в противовес на ДПС и твърдо в защита на България и българщината. Аз скоро ще започна да пиша в техния форум и няма да оставя току-така да си приказват против България. Просто трябва да бъдем малко по-внимателни и да не се издаваме, в това ми е молбата към теб. А и не мисля, че има място за кой знае какво притеснение. По-скоро те се опитват да се правят на много силни и влиятелни само за да ни "сплашат" допълнително, но пък кои са тези, група тъпи гаджали! Нима трябва да се страхуваме и да се плашим от тях? Не, аз не се страхувам и плаша ни най-малко от такива отрепки, нито са ми/ни на нивото, нито на нищото. И това трябва да им го докажем, да им докажем, че винаги ще сме повече, по-силни и ЩЕ ГИ ПОБЕДИМ! Няма за какво да се чувстваме комплексирани, напротив, те са комплексарите и затова ни провокират, а ние като по-умни с пъти повече, не трябва толова лесно да им се хващаме на въдицата както казах.Първоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
Умен човек си.Добре ще опитам да се сдържам,но аз по принцим имам хлабави нерви...Първоначално написано от kristo
![]()
ОЛЕЕЕ ОТРАТЕН СЪМ!НЯМА ДУМА,КОЯТО Е ПО-СИЛНА ОТ ''ОТВРАТ''!ОТВРАТЕН!
Страх ме е да се ргистрирам,защото ще си тровя нервите,заради промити Алахини мозъци.Просто здравето ми е по-скъпо от живота на турците събрани заедно!Но ако продължават...
Хора,дайте да се разберем,кой с какъв ник ще е там?Аз ще съм си с този!
Хайде де) Тук сме доста пичове, да се регистрирате повечко, можем да го пооправим онзи форум.Стига да се държим сравнително прилично и да ги оборваме с хубави аргументи.Да не даваме причини да ни баннат.
Слушайте мама и тате!
Аз вече се регистрирах, даже написах първите си 2-3 мнения и сега продължавам.
Само че съм с друг ник-Ultra_BG.
Айде чакам и другите да се регистрирате, успех и България над всичко, да им покажем кои сме и че няма да ги оставим да си развяват байряка.
Разбира се с цивилизован тон, защото иначе бана е задължителен.
Аз (petet) вече се активизирах в "Турският- втори официален" и "Кой за какво се бори във форума" и продължавам...все още търпя
Само ще ви помоля още нещо-да не се издаваме в кой форум пишем обикновено, всмисъл да не се знае, че пишем в тийнпроблем.нет, за да не ни разберат конспирацията! Така че гледайте да не се издаваме много много, че иначе много бързо ще ни баннат, а така е кофти, няма да можем да защитаваме позициите си.
Та само това ви моля, да не се разбира, че пишем в тийнпроблема.
Аз изписах една голяма тема http://www.kircaalihaber.com/forum/i...hp?topic=489.0
Вече получих титлата "Фашист"...честито![]()
![]()
И аз вече съм с бан, не се притеснявай...Първоначално написано от petet
Обяснението на единия админ беше, че в техния форум "булгаристански" националисти не се допускали, още по-малко "оскърбително" отношение спрямо свещената за тях крава ДПС, дейба мамицата им поганска грозна...
Ама аз така няма да оставя нещата, той бана се маха след около месец и пак ще си имат взимане-даване с мен, копелетата недни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Пък и имам възможност от време на време да пиша и от компа на брат ми, а не само от моя, така че очаквайте нови епизоди от мене, даже още утре ще мога да се регна от компа на брата и продължавам.
Ще ви кажа с какъв ник съм, защото естествено ще съм с друг вече.
Ше ги ебем бе, от едни гаджали ли ще се изплашим я.
Е как бе, мен още за "добре дошъл" ми лепнаха етикета "фашизоид от Атака"Първоначално написано от petet
.
Оооо аз може да влезна и с друго IP,като неикат с добро,ще играем по технте правила![]()
![]()
Това ми изглежда като начало за едно ... освобождение ?!?!?!!??!
P.S.Скоро и аз почвам![]()
Давай брат, успех ти пожелавам, време е да се борим по всички начини, по които можем поне за момента.Първоначално написано от Ендо
Да, и това да се пише по турските форуми не е малко според мен, защото колкото повече хора пишем там, дори и да ни банват сравнително бързо, ще видят, че сме активни и защитаваме българщината активно. И че най-вече младият българин е събуден и няма да ги оставим просто ей така без поне да им отговорим на провокациите.
Дано си прав, дано това е началото на освобождението, защото на всички ни сърцата са свити и не се чувстваме свободни в собствената си страна. Защото понякога, когато се разхождам сам по улиците на Пловдив и виждам паметника на съветския окупатор Альоша, когато чувам турска реч наляво и надясно наистина вътрешно в мен всичко се преобръща и бунтува и се чувствам ужасно-безсилен сам да направя каквото и да било. Но когато прочета мненията на повечето хора в този форум, дори и понякога да имаме противоречия и да изповядваме малко по-различни виждания в някои отношения, наистина силите и увереността ми се възвръщат! И виждам, че не съм сам, а напротив, че всички заедно сме готови да се борим колкото ни позволяват възможностите.
Надявам се и един ден да започнем да се събираме повечето единомислещи хора във форума, защо точно ние да не поставим началото на едно ново, пък макари малобройно в началото гражданско общество? Защо не и да създадем някакъв вид организация, ако ще да е на конспиративни начала като първа стъпка? Не знам, всичко зависи от това доколко ще сме последователни и ще се доверим един на друг. Аз мога да кажа, че на повечето хора тук доверие ви имам и започнах да ви чувствам близки и даже като братя и сестри някои, колкото и силно да звучи. И наистина ме радвате и ми давате сили, радвам се, че ви има и се запознах с вас, пък макари засега само по форума. Да живее България, успех в общата кауза!!!
Защо само във форума ?Първоначално написано от kristo
P.S. Пекан си баце,некой път,като идвам в Пд ,може да пием по бира![]()
Да исках точно това да кажа, но явно не съм се изразил достатъчно точно-надявам се един ден да вземем да се събираме извън форума, тоест да се виждаме и лично.Първоначално написано от Ендо
А когато идваш в Пловдив ще се радвам да се видим. Ще ти кажа номера си, само кажи когато идваш и ще се разберем предварително да се видим.