.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Тамън си помислих защо не се направи изобщо такъв форум и прочетох предложнеието ти за организация.Жалко,че 90% от българите спят и не ги интерисува много много какво се случва,или ако ги интерисува то си пълнят шкембетата и само псуват на майка.
    Този форум е добър,но има и ограничения,за това мисля,че някой ден няма да е лошо да се създаде независим форум.
    Като гледам толкова млади като нас не им е безразлично,така че както Ендо каза,започва Пробуждане и се върви с малки,но сигурни крачки напред.Всичко с времето си.Само дето часовника тик така за някои недоброжелатели!

Цитирай Първоначално написано от petet
    Тамън си помислих защо не се направи изобщо такъв форум и прочетох предложнеието ти за организация.Жалко,че 90% от българите спят и не ги интерисува много много какво се случва,или ако ги интерисува то си пълнят шкембетата и само псуват на майка.
    Този форум е добър,но има и ограничения,за това мисля,че някой ден няма да е лошо да се създаде независим форум.
    Като гледам толкова млади като нас не им е безразлично,така че както Ендо каза,започва Пробуждане и се върви с малки,но сигурни крачки напред.Всичко с времето си.Само дето часовника тик така за някои недоброжелатели!
    Перфектна идея, и аз това си мислех снощи, да си направим собствен, патриотичен форум. Ние, които сме единомислещи тук във този форум .
    Но ще трябва някой друг да се заеме, понеже аз лично си нямам и представа как се прави форум, така че ако някой друг може и ако има желание разбира се, нека се заеме когато може .
    Мисля че идеята е добра, там няма да имаме никакви орраничения, ще може всеки да си дава идеите и така. Освен това ще сигнализираме и коментираме всички антибългарски прояви като на тези от турския форум и така, идеи колкото си искаш .
    Иначе да ви кажа, че написах писмо по и-мейла на админа на турския форум, който ми беше пратил писмо с ника и паролата ми за вход във форума и мисля, че звучи доста добре .
    Казах му доста истини, сега предполагам, че ще се ядоса и той ще ми пише, но чудесно, тъкмо ще му кажа повече неща в очите, които нямаше как да кажа във форума им на 100%. Е, предполагам, че след 1-2 писма ще ми блокира мейла, за да не мога да му пращам повече писма, но то и това, което му писах е напълно достатъчно, мисля, че ги предупредих достатъчно добре да внимават, та един ден Възродителния процес да не им се стори като екскурзия до морето .
    По-късно ще го копи-пейстна това писмо, за да прочетете какво точно съм писал, но в момента не мога, понеже бързам. Ако ви интересува разбира се, ако не, няма да ви занимавам, но този път радикалния тон от мене определено взе превес, но няма начин. Това псе не си поплю да ме обиди поне 3-4 пъти вчера, като ме нарече "булгаристанец", "байганьовец" и други такива обиди, та сега да му го върна поне до определена степен .

Град
    Видин
    http://www.bg-nacionalisti.co.cc/ едно време танкиста го беше постнал, мисля че така беше ?
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Аз лично немисля,че тук сме националисти.Нзнам...

Град
    Видин
    Че кви да сме, анархисти ?
    For I am Winter born

Град
    Валхала
    Цитирай Първоначално написано от petet
    Аз лично немисля,че тук сме националисти.Нзнам...
    Погледни аватара на "SiegHeil" и ще разбереш,какъв съм аз
    Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !

Само да вметна, нека не се разделяме от политика в това начинание.
    Няма значение какви сме, на коя партия симпатизираме, стига да не е ТОЛКОВА антибългарска и незаконна.
    Та, няма значение какви сме, всички сме ЗА БЪЛГАРИЯ!
    Колкото повече българи сме там, толкова по-добре.

Поздрави на всички писали там ентусиасти!
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Само да вметна, нека не се разделяме от политика в това начинание.
    Няма значение какви сме, на коя партия симпатизираме, стига да не е ТОЛКОВА антибългарска и незаконна.
    Та, няма значение какви сме, всички сме ЗА БЪЛГАРИЯ!
    Колкото повече българи сме там, толкова по-добре.

Поздрави на всички писали там ентусиасти!
    Поздрави и на теб приятелю, ти засега си единствения, който остана без бан в турския форум и поне временно се налага сам да продължиш борбата, но ти си достатъчно силен, а ние сме с теб .
    Да, аз съм споменавал, че съм член на ВМРО, но никога лично не съм поставял партийния над общонационалния интерес. Защото България стой на най-първо място . Виждам и че всички тук сме така .
    И винаги първо съм се чувствал безпартиен националист, след това съм националист, обвързан с определена националистическа партия. Иначе подкрепям и инициативите на всички останали партии от рода- Атака, БНС, БНРП. Лошото е, че ръководителите на националистическите организации за разлика от нас май не разбират, че България стой на първо място и едните казват, аа, не, аз с Атака няма да се коалирам, другите, аа, не, аз с ВМРО няма да се коалирам...
    Засега само ние по-младите осъзнаваме, че нещата не се свеждат до определената партия и трябва да се обединяваме именно покрай общата платформа в името на България, а не в името на определена българска патриотична/националистическа партия.
    Да Живее България, заедно ще успеем! Нека бъдем единни до край!

Благодаря )
    Относно това, гледам да не псувам повече от необходимото Както се вика, кучето скача според тоягата, пък те още не са започнали да хапят.Ако ръмжат им стига метафорично перване зад врата.
    Трябва да разгледам за какво става на въпрос с партията ВМРО.Какви са и целите?Македония да стане Българска?
    Ако е така, предлагам ти да погледнеш България през 41.Ех... НАШИТЕ войски са газили ГЪРЦИЯ, Турция, Македония... Тогава са били последните ни велики мигове.
    За Атака... бездействаща партия.Какво е направила НСДАП? (съжелявам че я давам за пример) Направила е СА.После-Кристал нахт!
    Ако Атака беше действаща, досега депутатите да са изведени от парламента със сила и убити.Но... уви.

Наистина, не трябва да гледаме партиите, трябва да гледаме България.Защото настоящето е сега, а ако не го променим, може да нямаме и бъдеще.
    От форума няма ли други (освен мен, теб и още 1-2), които искат да се позабавляват в ДРУГИЯ форум?Жалко.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Скъпи деца

Скъпи деца,

аз съм етнически българин и съм потребител във споменатия от вас форум.

Искам да Ви кажа, че там пишат както етнически турци, така и етнически българи. Искам да ви кажа, че сред етническите турци във форума има както привърженици на ДПС, така и яростни противници. Ние всички си говорим по най-различни теми, макар, че понякога ДПС активистите малко са остри и провокативни, но неведнъж са обяснявали, че това са партийни интереси и в крайна сметка всички от този форум сме от смесени райони и общуваме с другия етнос и имаме приятели и няма разногласия, макар във форума от първо впечатление да се създава обратното.

Бих искал да кажа, че форума е много по-малко радикален и краен отколкото форума на АТАКА например, където постоянно се призовава за кръв, войни, въстания, колене, бесене не знам си какво. В този форум никога не сме говорили дори на подобни теми и се уважаваме, макар да имаме спорове. В този форум обсъждаме например теми от рода на мястото на турския език в общините със смесено население, но в крайна сметка изобщо не може да стигнем до единно мнение, че е наложително този език да бъде официален там. Напротив, доказва се, че дори самите турци желаят повече английския за децата си в училище, отколкото турския. Но всички тези теми, ние умеем да ги обсъждаме, тъй както на маса вечер сядаме хора от различни етноси, а не като форуми от АТАКА, където например етнически турци (които са ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ) не се допускат ... не се допускам и аз дори, когато кажа, че грешат, че трябвало да разрушаваме всички джамии и да изпъдим всички турци...тези хора от АТАКА и ВМРО искат да ни докарат не ново Косово и Югославия, ами не знам какво. Ние в този форум контактуваме и се разбираме хора от различни етноси, напук на всички партии. Но все пак форума си е на ДПС и няма нищо странно и лошо в това някой да бъде баннат затова, че е прекалено критичен към ДПС (все едно във форума на АТАКА няма да получа бан, ако говоря против АТАКА). Аз лично обаче въпреки многобройните си критики - нямам бан.

Но, ако смятате да влизате там и да псувате - по-добре отидете във форими като АТАКА - там се говори само за кръв, войни, сапуни и какво ли не ........ Ние в този форум си говорим за произхода на българите, за произхода на тюрките, за общото в двете култури и различното и много различни неща. Понякога има и по-хапливи теми, но никога не се отдаваме на емоцията, като типични балканци, а умеем да спорим с аргументи и да защитаваме позиции.

Впрочем няколко турци и няколко българи създадохме пара-форум, където отново по същия начин хора от различните етноси си говорим, но този път без ДПСцензурата (която е нормална за форум на ДПС в крайна сметка) и провокативните изказвания на ДПСари там ... този форум е:

(НЕ МОГА ДА ПОКАЖА АДРЕСА СЕГА - НАПИШЕТЕ В ГУГЪЛ "СЕРБЕСТ ФОРУМ" И ЩЕ ВИ ИЗЛЕЗЕ ФОРУМА)

Пробвайте! Там пишем същите хора от КърджалиХабер, но без ДПСарите и тях много ги е яд, че можем спокойно да си плюем партията например. Ако обаче това се прави умело и с аргументи - дори във форума на КърджалиХабер е позволено, защото аз и други хора продължаваме да го правим и нямаме бан. Засега бан има само един етнически турчин, чийто форум е този, който ви дадох като линк.
    Все повече етнически турци осъзнават, че тази партия само ограбва целия народ и мисли само за себе си, но ако започвате да влизате и да псувате и да се държите като психопатите от АТАКА - нищо добро няма да чака България ...

И спете спокойно, дори Доган няма интерес да разтурва държавата, защото точи милиарди от нея ежегодно ... има интерес да има леко напрежение и затова си направи партия като АТАКА и млади хора като вас да се връзват на популистките им лозунги и да се настървават българи и турци и после на избори да ходят емисари на ДПС да плашат хората, че ако не гласуват за ДПС ще ги правят на сапун или ще ги пъдят пак от родните им места ..... Не се поддавайте на тези дивотии ...... Много турци вече осъзнаха, че ДПС е придатък на БКП и това са хора, които преди 1989 ги преименуваха и тормозеха, а сега ги ограбват. Но за да осъзнаят всички етн турци това е необходимо да се говори с точни факти, а не със псувни и атакистки лозунги ...

Solly, във вашият форум видях само 2-3 теми(едната за Васил Левски и реших, че там няма какво да намеря), а във форума на Атака не съм стъпвал. Съгласен съм с теб. Аз съм националист по убеждения, но не симпатизирам на Атака или която и да е партия в момента-просто всичките са продукт на БКП и терориста Доган. Само 1 уточнение- част от българската нация са само тези етнически турци, които се смятат за българи чрез тяхната духовна култура. Това, че са етнически турци не означава, че принадлежат към турската нация. Част от българската нация са само тези, които се чувстват повече българи от колкото турци. Естествено повечето са част от турската нация, но затова го има и термина "малцинство". Но те трябва да уважават България, българите, нашите светини и т.н. Пример - арменците. Защо никой няма нищо против арменското малцинство в България? Защото те са, и винаги са били достойни поданици на България.
    Една идея не може да бъде унищожена!

Град
    Видин

Re: Скъпи деца

Цитирай Първоначално написано от Solly
    Скъпи деца,

Искам да Ви кажа, че там пишат както етнически турци, така и етнически българи. Искам да ви кажа, че сред етническите турци във форума има както привърженици на ДПС, така и яростни противници. Ние всички си говорим по най-различни теми, макар, че понякога ДПС активистите малко са остри и провокативни, но неведнъж са обяснявали, че това са партийни интереси и в крайна сметка всички от този форум сме от смесени райони и общуваме с другия етнос и имаме приятели и няма разногласия, макар във форума от първо впечатление да се създава обратното.

Бих искал да кажа, че форума е много по-малко радикален и краен отколкото форума на АТАКА например, където постоянно се призовава за кръв, войни, въстания, колене, бесене не знам си какво. В този форум никога не сме говорили дори на подобни теми и се уважаваме, макар да имаме спорове. В този форум обсъждаме например теми от рода на мястото на турския език в общините със смесено население, но в крайна сметка изобщо не може да стигнем до единно мнение, че е наложително този език да бъде официален там. Напротив, доказва се, че дори самите турци желаят повече английския за децата си в училище, отколкото турския. Но всички тези теми, ние умеем да ги обсъждаме, тъй както на маса вечер сядаме хора от различни етноси, а не като форуми от АТАКА, където например етнически турци (които са ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ) не се допускат ... не се допускам и аз дори, когато кажа, че грешат, че трябвало да разрушаваме всички джамии и да изпъдим всички турци...тези хора от АТАКА и ВМРО искат да ни докарат не ново Косово и Югославия, ами не знам какво. Ние в този форум контактуваме и се разбираме хора от различни етноси, напук на всички партии. Но все пак форума си е на ДПС и няма нищо странно и лошо в това някой да бъде баннат затова, че е прекалено критичен към ДПС (все едно във форума на АТАКА няма да получа бан, ако говоря против АТАКА). Аз лично обаче въпреки многобройните си критики - нямам бан.

Но, ако смятате да влизате там и да псувате - по-добре отидете във форими като АТАКА - там се говори само за кръв, войни, сапуни и какво ли не ........ Ние в този форум си говорим за произхода на българите, за произхода на тюрките, за общото в двете култури и различното и много различни неща. Понякога има и по-хапливи теми, но никога не се отдаваме на емоцията, като типични балканци, а умеем да спорим с аргументи и да защитаваме позиции.

Впрочем няколко турци и няколко българи създадохме пара-форум, където отново по същия начин хора от различните етноси си говорим, но този път без ДПСцензурата (която е нормална за форум на ДПС в крайна сметка) и провокативните изказвания на ДПСари там ... този форум е:

(НЕ МОГА ДА ПОКАЖА АДРЕСА СЕГА - НАПИШЕТЕ В ГУГЪЛ "СЕРБЕСТ ФОРУМ" И ЩЕ ВИ ИЗЛЕЗЕ ФОРУМА)

Пробвайте! Там пишем същите хора от КърджалиХабер, но без ДПСарите и тях много ги е яд, че можем спокойно да си плюем партията например. Ако обаче това се прави умело и с аргументи - дори във форума на КърджалиХабер е позволено, защото аз и други хора продължаваме да го правим и нямаме бан. Засега бан има само един етнически турчин, чийто форум е този, който ви дадох като линк.
    Все повече етнически турци осъзнават, че тази партия само ограбва целия народ и мисли само за себе си, но ако започвате да влизате и да псувате и да се държите като психопатите от АТАКА - нищо добро няма да чака България ...

И спете спокойно, дори Доган няма интерес да разтурва държавата, защото точи милиарди от нея ежегодно ... има интерес да има леко напрежение и затова си направи партия като АТАКА и млади хора като вас да се връзват на популистките им лозунги и да се настървават българи и турци и после на избори да ходят емисари на ДПС да плашат хората, че ако не гласуват за ДПС ще ги правят на сапун или ще ги пъдят пак от родните им места ..... Не се поддавайте на тези дивотии ...... Много турци вече осъзнаха, че ДПС е придатък на БКП и това са хора, които преди 1989 ги преименуваха и тормозеха, а сега ги ограбват. Но за да осъзнаят всички етн турци това е необходимо да се говори с точни факти, а не със псувни и атакистки лозунги ...
    Хм, значи ДПС е етническа партия така ли ?

Само да ти припомня чл. 11 ал.4 от Конституцията -
    "Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт."
    В крайна сметка излиза че тоя форум не е много законен май ?
    For I am Winter born

Re: Скъпи деца

Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Скъпи деца,

Хм, значи ДПС е етническа партия така ли ?

Само да ти припомня чл. 11 ал.4 от Конституцията -
    "Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт."
    В крайна сметка излиза че тоя форум не е много законен май ?
    Проблема на ДПС не е дали е етническа партия или не ... най-големия проблем е, че тя е придатък на БКП и от години точи милиарди ежегодно от държавата. България се източва от комунистите и Доган (пак комунист), а те ни хвърлят прах да се занимаваме дали била етническа или не - който спор е трябвало да се реши в началото на 90те години - сега проблема на тази партия е, че източва България и както виждаме вече (вкупом с БСП) проваля европейското бъдеще на България.

А иначе трябва да признаем, че на последните местни избори, над 1/3 от избирателите и общинските съветници на ДПС са етнически българи, т.е. партията наистина вече върви по мултиетнически път - но това никога няма да оправдае най-големите грабежи в най-новата българска история и създаването на една олигаргхическа класа , начело с Доган и комунистите ...

Всичко друго е отклоняване на вниманието ... на ДПС им е много по-лесно да се оправдават дали са етнически или не, отколкото дали са мафиотизирани или не ...

Аз във този форум освен ултрадепесарски настроения, видях едно ехидно и прикрито омаловажаване на всичко българско не от всички пишещи там етнически турци, но специално от 3-4-ма човека, които по никакъв начин не скриват антибългарските си настроения и не пропускат и един пост, в който да не заявят, че българите сме диви и тъпи "байганaовци" и "булгаристанци", които никога не сме били велика нация, понеже според тях българска нация няма?!?! Освен това България според тях никога не е имала велика история, а цитирам мнението на единият потребител, чийто думи запомних "винаги е била сянка на Византия" и какво ли още не прочетох по адрес на България. Общо взето в този форум антибългарските настроения дори и да не се толерират открито, в никакъв случай не се забраняват а напротив, админите просто си затварят очите за тях. Така че този форум е всичко друго, само не и форум, който може да доведе до обединяването и сплотяването на българската нация и различните малцинства, които до определена степен влизат в нея според духовната си принадлежност както беше отбелязано. Понеже и аз нямам против български турци да се чувстват българи, а напротив, бих ги приветствал и оставил на заден план това, че не са чисти българи. Но уви, този форум за мен си е един турски националистически форум, освен това къде прикрит, къде не- и антибългарски. И определено пак повтарям, чрез този форум българи и турци няма да се сплотим, а напротив, ще продължава да има напрежение между нас, прерастващо в омраза. Признавам си и аз лично, че се поддадох на провокациите и реагирах по начин, непривичен за мен, тъй като винаги съм заявявал, че има и свестни турци, които уважавам и срещу които нямам против, но с пантюркисти и ултрадепесари не бих искал да имам каквото и да е общо извън интернет пространството, където и едните, и другите споделяме мненията си и така встъпваме в контакт едни с други. И такива хора няма как да бъдат приети от едно 80% българи, просто пантюркистките настроения са опасни и вредни за България, а за ДПС-то си е закърмено като партия-паразит за българският народ и държава. Така че хора с такива разбирания изобщо не мога да ги приема и винаги ще страня от тях. Та исках да завърша затова, че се поддадох на емоцията и на когото трябва, бих се извинил, стига да е човек, който няма нищо общо с ДПС и пантюркизма. Защото изобщо нямам намерение да обиждам всички български турци, но тези, за които говоря... ги презирам и на тях при никое положение не бих се извинил. Защото защитавайки ДПС и гласувайки за тази партия, те застават на страната на антибългарски интереси. Това е от мен. Който иска да ме обвинява за мнението ми, но съм искрен и така разсъждавам. Етнически конфликти определено не желая да се разпалват, но такива като мнозинството пишещи във форума КърджалиХабер, симпатизанти и гласоподаватели на ДПС и привърженици на недемократичната и ислямистка република Турция определено не са хора, които биха спомогнали да се преодолее етническото напрежение между българи и турци, а точно обратното.

Цитирай Първоначално написано от Proud Bulgarian
    Solly, във вашият форум видях само 2-3 теми(едната за Васил Левски и реших, че там няма какво да намеря), а във форума на Атака не съм стъпвал. Съгласен съм с теб. Аз съм националист по убеждения, но не симпатизирам на Атака или която и да е партия в момента-просто всичките са продукт на БКП и терориста Доган. Само 1 уточнение- част от българската нация са само тези етнически турци, които се смятат за българи чрез тяхната духовна култура. Това, че са етнически турци не означава, че принадлежат към турската нация. Част от българската нация са само тези, които се чувстват повече българи от колкото турци. Естествено повечето са част от турската нация, но затова го има и термина "малцинство". Но те трябва да уважават България, българите, нашите светини и т.н. Пример - арменците. Защо никой няма нищо против арменското малцинство в България? Защото те са, и винаги са били достойни поданици на България.
    Много правилно си доловил, че и АТАКА и ДПС са продукт на едни и същи комунисти - това се вижда само като се погледнат какви хора има в тези партии и в крайна сметка чии интереси обслужват....

Относно етническите турци - като изключим партията ДПС, където се спекулира със всичко с цел партийни облаги - българските турци винаги са били лоялни български граждани, въпреки, че толкова години през Комунизма се подиграваха с тях, те не таят нищо лошо към българския народ и винаги са пращали децата си с радост в училище където да учат българския език - и те го правят...и в най-отдалеченото село, където държавата закрива училища - децата пак говорят български .... виж, при циганите не стоят така нещата....те са много по-нелоялни към държавата, защото нито данъци плащат, нито пазят това, което им предоставя, там интеграцията върви много бавно, но дано да намаляват гетата, защото там живеят неинтегрираните цигани, ако мога така да се нарека...но етн турци в страната винаги са били съвестни граждани, въпреки, че много българи (главно от западната част на страната, които не са живели с етнически турци) ги обиждат често и говорят какво ли не - но тук в смесените райони си живеем идеално. В Хасково например, където съм аз - българи и турци сме като братя и ДПС няма никакви позиции в нашия район ... псуват ги еднакво и българи и турци ... впрочем ДПС си печелят изборите с изборен туризъм, изборни манипулации и гласуване под натиск или с пари .... виждате на последните избори, че това е напълно възможно .. просто при тях машината е изпипана и работи отдавна и изрядно ...

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Аз във този форум освен ултрадепесарски настроения, видях едно ехидно и прикрито омаловажаване на всичко българско не от всички пишещи там етнически турци, но специално от 3-4-ма човека, които по никакъв начин не скриват антибългарските си настроения и не пропускат и един пост, в който да не заявят, че българите сме диви и тъпи "байганaовци" и "булгаристанци", които никога не сме били велика нация, понеже според тях българска нация няма?!?! Освен това България според тях никога не е имала велика история, а цитирам мнението на единият потребител, чийто думи запомних "винаги е била сянка на Византия" и какво ли още не прочетох по адрес на България. Общо взето в този форум антибългарските настроения дори и да не се толерират открито, в никакъв случай не се забраняват а напротив, админите просто си затварят очите за тях. Така че този форум е всичко друго, само не и форум, който може да доведе до обединяването и сплотяването на българската нация и различните малцинства, които до определена степен влизат в нея според духовната си принадлежност както беше отбелязано. Понеже и аз нямам против български турци да се чувстват българи, а напротив, бих ги приветствал и оставил на заден план това, че не са чисти българи. Но уви, този форум за мен си е един турски националистически форум, освен това къде прикрит, къде не- и антибългарски. И определено пак повтарям, чрез този форум българи и турци няма да се сплотим, а напротив, ще продължава да има напрежение между нас, прерастващо в омраза. Признавам си и аз лично, че се поддадох на провокациите и реагирах по начин, непривичен за мен, тъй като винаги съм заявявал, че има и свестни турци, които уважавам и срещу които нямам против, но с пантюркисти и ултрадепесари не бих искал да имам каквото и да е общо извън интернет пространството, където и едните, и другите споделяме мненията си и така встъпваме в контакт едни с други. И такива хора няма как да бъдат приети от едно 80% българи, просто пантюркистките настроения са опасни и вредни за България, а за ДПС-то си е закърмено като партия-паразит за българският народ и държава. Така че хора с такива разбирания изобщо не мога да ги приема и винаги ще страня от тях. Та исках да завърша затова, че се поддадох на емоцията и на когото трябва, бих се извинил, стига да е човек, който няма нищо общо с ДПС и пантюркизма. Защото изобщо нямам намерение да обиждам всички български турци, но тези, за които говоря... ги презирам и на тях при никое положение не бих се извинил. Защото защитавайки ДПС и гласувайки за тази партия, те застават на страната на антибългарски интереси. Това е от мен. Който иска да ме обвинява за мнението ми, но съм искрен и така разсъждавам. Етнически конфликти определено не желая да се разпалват, но такива като мнозинството пишещи във форума КърджалиХабер, симпатизанти и гласоподаватели на ДПС и привърженици на недемократичната и ислямистка република Турция определено не са хора, които биха спомогнали да се преодолее етническото напрежение между българи и турци, а точно обратното.
    Тези, за които говориш дължат живота си на ДПС - тя им плаща образованието, тя им дава заплатата - а те имат за задача да създават напрежение. В личен разоговор с двама от тях са ми обяснявали, че с много неща се преувеличава и няма нищо лично, но бизнес интересите в днешно време са по-важнии....... Както виждаш, ако мислеха всички турци като тях - до сега да сме се избили стократно в държавата, но където и да отидеш в смесените райони няма да видиш напрежение, освен изкуствено създаненото.

Много е лошо, обаче, когато се поставят от етн българи под един знаменател ДПСактивистите и всички турци, както е много лошо от етническите турци да се поставят под един знаменател всички българи и АТАКистите .... просто тези две партии създават напрежението и не знам защо не ги забранят и двете - ясно се вижда, че тези две партии напоследък са причина за напрежение в страната, което е антиконститурционно .... само, че преди да забранят ДПС - трябва да минат през съда .... имат много грехове да изплащат там .....

А гласовете на ДПС идват от изборен туризъм, изборни машинации и манипулации и гласуване под натиск в селата. А 1/3 от гласовете им вече са от етнически българи, които гласуват изцяло за пари ... така, че тази партия се крепи на мафията и парите и докато има мафия, олигархия, обръчи от фирми в държавата - ще има и ДПС.....ама тази мафия я създадоха през 90те години бившите ченгета от ДС и БКП ... и сега БКП пак дърпа конците и си пуска придатъци, като ДПС и АТАКА, които да я заместват ...

Че българските турци са работливи хора, в това спор няма. Че циганите са много по-проблеми от тях в някои отношения, и в това няма спор, както и в това, че етническото напрежение между българи и турци през годините се е поддържало от комунистите, които създадоха повечето български партии и в частност ДПС и то именно с цел да противопоставят българските граждани на етнически принцип. Но именно заради това ми ставя ясно, че българските турци гласуват за ДПС не защото е антикомунистическа партия, понеже много добре знаят, че тя не е такава, а защото е турска етническа партия, нещо което за мен също е безспорен факт пък който и каквото си иска да говори.
    Но това е една част от проблема в отношенията ни-ДПС. Другата част от проблема се свежда именно до Възродителния процес, за когото както прочетох във форума КърджалиХабер и както съм чувал от устата на много български турци, те обвиняват едва ли не целият български народ в извършването му, а не само комунистическата партия, управлявала България и извършвала много повече репресии над етническите българи, отколкото турци. Разбира се, българските турци също са пострадали значително от комунистическите репресии, но защо говорят само за Възродителния процес? Защо не слагат комунистическите репресии над целия български народ на дневен ред, а говорят основно и почти само за Възродителния процес?! Ето в това е проблема, че се хващат само за тази част от комунистическите репресии, която засяга лично само тях и едва ли не не отдават никакво значение на факта, че стотици хиляди българи са били репресирани и избивани от комунистите и са лежали по концлагерите. Ето ако от този двоен стандарт се откажем и поставим нещата на еднаква плоскост, тогава можем да стигнем до консенсус. Но аз по никакъв начин не мога да се съглася едва ли не редовият българин да бъде обвиняван за Възродителния процес наравно с извършителите му от комунистическата номенклатура.

Цитирай Първоначално написано от ergenekon
    ПОЗДРАВ ЗА ВЪШЛИВИТЕ БОКЛУЦИ petet И Ultra _BG ПОСЕТИЛИ НЕОТДАВНА ТУРСКИЯТ ФОРУМ НА KIRCAALIHABER.ПАК ЗАПОВЯДАЙТЕ ПЕДАЛЧЕТА НАЛИ ТРЯБВА ДА ИМА С КОГО ДА СЕ МАЙТАПИМ.А ДО ТОГАВА ВЪРВЕТЕ ДА ГО ДУХАТЕ ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКАТА ТУРСКА НАЦИЯ!!!!!

Ти сега и тука ли дойде "политика" да правиш .......... ваште партийни другари не са ли по морето ... айде иди малко да им правиш компания и си прави майтап с мене и другите във форума, а не с българските тийнейджъри в този форум, щото още са малки и те се връзват на глупостите и ти като малко дете надушваш това и почваш да се радваш ...

Че българските турци са работливи хора, в това спор няма. Че циганите са много по-проблеми от тях в някои отношения, и в това няма спор, както и в това, че етническото напрежение между българи и турци през годините се е поддържало от комунистите, които създадоха повечето български партии и в частност ДПС и то именно с цел да противопоставят българските граждани на етнически принцип. Но именно заради това ми ставя ясно, че българските турци гласуват за ДПС не защото е антикомунистическа партия, понеже много добре знаят, че тя не е такава, а защото е турска етническа партия, нещо което за мен също е безспорен факт пък който и каквото си иска да говори.
    Но това е една част от проблема в отношенията ни-ДПС. Другата част от проблема се свежда именно до Възродителния процес, за когото както прочетох във форума КърджалиХабер и както съм чувал от устата на много български турци, те обвиняват едва ли не целият български народ в извършването му, а не само комунистическата партия, управлявала България и извършвала много повече репресии над етническите българи, отколкото турци. Разбира се, българските турци също са пострадали значително от комунистическите репресии, но защо говорят само за Възродителния процес? Защо не слагат комунистическите репресии над целия български народ на дневен ред, а говорят основно и почти само за Възродителния процес?! Ето в това е проблема, че се хващат само за тази част от комунистическите репресии, която засяга лично само тях и едва ли не не отдават никакво значение на факта, че стотици хиляди българи са били репресирани и избивани от комунистите и са лежали по концлагерите. Ето ако от този двоен стандарт се откажем и поставим нещата на еднаква плоскост, тогава можем да стигнем до консенсус. Но аз по никакъв начин не мога да се съглася едва ли не редовият българин да бъде обвиняван за Възродителния процес наравно с извършителите му от комунистическата номенклатура.
    Колко турци познаваш (не по форумите). Никой никога не е обвинявал българския народ ... това го правят ДПСарите фанатици, като този дето се регистрира във форума преди малко ....... Аз живея братски с турци и по време на Възродителния процес и сега ..... Никога не е имало промяна в отношението им към мен и другите етнически българи - напротив - нас ни беше срам да ги погледнем в очите понякога, защото като българин ме е срам, че Тодор Живков (или по скоро СССР) почна да ни тласка по злополучния път на Югославия - но, ние сме велик народ и устояхме и на това .... а турците много добре знаят, че архитект на Възродителния процес беше Ахмед Доган и всички тези неща може да ги прочете във "Сербест Форум" - (като напишете в Гугъл СЕРБЕСТ ФОРУМ и ще видите форума - този, който е създаден от истинските турци, които се борят против тумора ДПС

Колко турци познаваш (не по форумите). Никой никога не е обвинявал българския народ ... това го правят ДПСарите фанатици, като този дето се регистрира във форума преди малко ....... Аз живея братски с турци и по време на Възродителния процес и сега ..... Никога не е имало промяна в отношението им към мен и другите етнически българи - напротив - нас ни беше срам да ги погледнем в очите понякога, защото като българин ме е срам, че Тодор Живков (или по скоро СССР) почна да ни тласка по злополучния път на Югославия - но, ние сме велик народ и устояхме и на това .... а турците много добре знаят, че архитект на Възродителния процес беше Ахмед Доган и всички тези неща може да ги прочете във "Сербест Форум" - (като напишете в Гугъл СЕРБЕСТ ФОРУМ и ще видите форума - този, който е създаден от истинските турци, които се борят против тумора ДПС
    Спорен е въпроса доколко Тодор Живов е етнически българин, толкова колкото Ахмед Доган-татарския циганин с едва 25% турска кръв е истински турчин. Така че не виждам защо се срамуваш от "българи" Живков и изобщо "българи" от комунистическата ни партия, които си бяха слуги на СССР и КПСС и защитаваха чужди, небългарски интереси, а тяхната родина, подобно на съветския гражданин Гошо Тарабата/Георги Димитров/ си беше именно Съветския съюз. Така че аз от такива не се срамувам, понеже за мен това не са българи или поне са в етнически, но не и в духовен аспект българи. А между едното и другото понякога има разлика и е много важна тази разлика. Защото какво ме интересува един етнически българин, който не се чувства такъв и обслужва чужди, небългарски интереси? И от какъв зор да го приемам за българин, при положение, че той явно не се държи като такъв, а напротив. Така че такива като комунистите-интернационалисти за мен не са истински българи. Дотук с нещата, свързани с това доколко комунистите са българи.
    Иначе форума не Сербест Коркмаз съм го посещавал и мога да заявя, че определено уважавам точно такива турци като него и повечето пишещи там. И ето с такива турци определено можем да се разберем като цивилизовани и културни хора, за разлика от тези, като пишещият по-горе внедрен депесарско-пантюркистки агент, разпалващ съвсем явно и открито вражда между нас.
    А относно това колко турци познавам-ами да ти кажа в училище съм имал едно 3-4 съученици български турци, с които съм се разбирал отлично и съм нямал никакъв проблем с тях. сега в универскитета имам колеги български турци за които също нищо лошо не мога да кажа и с които се разбирам без проблем. Така че познавам турци и определено не мога да кажа, че имам цялостно лошо мнение за тях, понеже си има свястни и читави турци, които не се поддават на провокации от рода на пишещия по-горе с ник ergenekon. А него въобще не искам да го коментирам-под нивото ми е да го правя.
    И последно само да уточня, че съм на 23 години, така че не ме слагай в категорията тийнейджъри. Не, че има нещо лошо да си тийнейджър и както виждаш в този форум едно 80-90% от пишещите тук, които или са все още непълнолетни или на 18 и малко отгоре са много интелигентни и умни момчета и момичета с които ми доставя удоволствие да дискутирам проблемите на България, тъй като имат много знания и именно такива като тях са бъдещето на страната ни и то по-доброто. Така че всичко е условно казано, нека не лепим етикети на всички хора наистина на етнически, расов, полов, възрастов, политически и какъвто и да било принцип, защото винаги нещата се свеждат до хора и хора.

ДАЕБА ОТРЕПКИТЕ ВИ ДАЕБА.ЕЛАТЕ ВЪВ ФОРУМА ,ТАМ ДА СЕРЕМ В БУЛГАРИСТАНСКИТЕ УСТА
    Ето виждате истинското лице на повечето пишещи във форума КърджалиХабер. И после защо имало антитурски настроения от наша, българска страна... Прикривате антибългаризма си само в определени случаи, докато не ви кажат истината за любимата ви комунистическа бандитска партийка на име ДПС. Иначе разкривате истинското си лице, колко ни мразите, та не можете да ни гледате нали? Такива са турците като теб, комплексирани неудачници, които нищо не са постигнали в живота си и които чувстват удоволствие само когато начешат крастата си с обиди, псувни и заплахи спрямо всичко българско. Иначе никой не ви обръща внимание и не ви смята за хора и единственият начин, по който искате и успявате на накарате някой българин да ви обърне внимание, за да се почувствате значими сами пред себе си е именно чрез провокации и обиди спрямо всичко българско. Но пак ти повтарям, такива като теб няма да бъдат търпяни още дълго и ще си получат заслуженото, понеже атибългарщината ви няма да продължава до безкрай, а ще бъде санкционирана един ден от закона. И тогава такива като теб ще бъдат съдени и вкарвани по затворите именно защото са антибългарски настроени. Защото или ще се научите да уважавате България и всичко българско, или ще търкате затворническите нарове. Така е във всяка цивилизована и уважаваща себе си страна. Защото ако живееше в Гърция и имаше такова отношение към гърците в интернет пространството както спрямо нас българите, щеше много бързо да бъдеш намерен и наказан според законите на страната. Но не се безпокой, българският национализъм е жив и се разраства. А такива като теб само ни правите услуга и ни карате да бъдем на щрек и да се сплотяваме, ставайки по-силни. Защото именно след като ДПС преяде с власт, се появиха все повече националистически мислещи българи. Не говоря само за атакаджии, понеже те не са единствените националисти, а по принцип безпартийни български националисти, които няма да позволим на такива като теб да се вихрят и да си позволяват подобно унизително отношение спрямо България. И помни, санкциите те чакат мой човек, такива като теб няма да ги оставим безнаказани. Има да плащаш тежки глоби и да пишеш обяснения в следствията за антибългарските си настроения и позиции. Ще те запоним и няма да те забравим. Теб и такива като теб, това го помни. Промени отношението си докато все още е рано, докато не е станало късно. Защото после и да се извиняваш, и да съжаляваш, ще е късно. А сега все още има време да кажеш "съжалявам и се извинявам за думите си, сгреших, няма да си позволявам повече да плюя по българите и България". Запомни ми хубаво думите, само това ще ти кажа.

Спорен е въпроса доколко Тодор Живов е етнически българин, толкова колкото Ахмед Доган-татарския циганин с едва 25% турска кръв е истински турчин. Така че не виждам защо се срамуваш от "българи" Живков и изобщо "българи" от комунистическата ни партия, които си бяха слуги на СССР и КПСС и защитаваха чужди, небългарски интереси, а тяхната родина, подобно на съветския гражданин Гошо Тарабата/Георги Димитров/ си беше именно Съветския съюз. Така че аз от такива не се срамувам, понеже за мен това не са българи или поне са в етнически, но не и в духовен аспект българи. А между едното и другото понякога има разлика и е много важна тази разлика. Защото какво ме интересува един етнически българин, който не се чувства такъв и обслужва чужди, небългарски интереси? И от какъв зор да го приемам за българин, при положение, че той явно не се държи като такъв, а напротив. Така че такива като комунистите-интернационалисти за мен не са истински българи. Дотук с нещата, свързани с това доколко комунистите са българи.
    Иначе форума не Сербест Коркмаз съм го посещавал и мога да заявя, че определено уважавам точно такива турци като него и повечето пишещи там. И ето с такива турци определено можем да се разберем като цивилизовани и културни хора, за разлика от тези, като пишещият по-горе внедрен депесарско-пантюркистки агент, разпалващ съвсем явно и открито вражда между нас.
    А относно това колко турци познавам-ами да ти кажа в училище съм имал едно 3-4 съученици български турци, с които съм се разбирал отлично и съм нямал никакъв проблем с тях. сега в универскитета имам колеги български турци за които също нищо лошо не мога да кажа и с които се разбирам без проблем. Така че познавам турци и определено не мога да кажа, че имам цялостно лошо мнение за тях, понеже си има свястни и читави турци, които не се поддават на провокации от рода на пишещия по-горе с ник ergenekon. А него въобще не искам да го коментирам-под нивото ми е да го правя.
    И последно само да уточня, че съм на 23 години, така че не ме слагай в категорията тийнейджъри. Не, че има нещо лошо да си тийнейджър и както виждаш в този форум едно 80-90% от пишещите тук, които или са все още непълнолетни или на 18 и малко отгоре са много интелигентни и умни момчета и момичета с които ми доставя удоволствие да дискутирам проблемите на България, тъй като имат много знания и именно такива като тях са бъдещето на страната ни и то по-доброто. Така че всичко е условно казано, нека не лепим етикети на всички хора наистина на етнически, расов, полов, възрастов, политически и какъвто и да било принцип, защото винаги нещата се свеждат до хора и хора.
    Наистина те поздравявам, че си обърнал внимание на Сербест Форум. Там са истинските турци, на тези, на които приличат мнозинството от турците в България.

А такива като този дето пише ергенкон - то се вижда, че може да не е тийнейджър, но определено главата му е на 7 годишен, защото подобни приказки не могат да се видят в Тийнпроблем, явно тийниджърите са много по-умни от него ... да не се подадат на наглата провокация и не почнат да му отговорят .... това са паталогични случаи ... дори в ДПС не се говори така .... той може би е някой от рода на Адем Кенан - изхвърлени от ДПС и сега му е виновен целия свят

БАН БАН БАН БАН БАН

В този форум има място за етнически турци, етнически цигани, за ДПСари дори - все пак е форум за Политика. Но за ПРОСТАЦИ НЯМА МЯСТО!

По лоша реклама на форум от тази не бях виждал .......

Само някой простак като тебе би откликнал на подобна покана - би дошъл да псува като тебе в КърджалиХабер, но там, ако почне някой да говори така го банват, за разлика от тука, където всички ти прочетоха просташките глупости ......

По лоша реклама на форум от тази не бях виждал .......

Само някой простак като тебе би откликнал на подобна покана - би дошъл да псува като тебе в КърджалиХабер, но там, ако почне някой да говори така го банват, за разлика от тука, където всички ти прочетоха просташките глупости ......
    Именно, аз писах допреди 4-5 дни в Кърджали Хебер и без абсолютно никой да съм обиждал на етническа или още по-малко расова основа получих бан с обяснение, че в този форум критиките към ДПС не били толерирани, както и "булгаристанския" национализъм, който бил много вреден и опасен, май за разлика от турския национализъм, който според повечето пишещи там си е съвсем нормален и приемлив. Но си изказах мнението съвсем културно и цивилизовано без да съм засягал никой. И да не говорим, че ми бяха лепнати етикети като "отрепка", "болен мозък" и не знам си какви още без да има пак никаква причина. Тоест провокации и пак провокации, за съжаление си признавам, не издържах и след като получих бан от админа, написах едно доста грубо писмо до и-мейла на сайта, с което не се гордея и което не е в мой стил, понеже никога не мразя заради това какъв се е родил, а освен това да не се повтарям, че за мен също има разлика между турци, които нямат и не искат да имат общо с ДПС и такива, които са фанатизирани до крайна тъпота ултраси на тази партия, според които критиките към ДПС означават омраза срещу турците. Тоест, част от турците/тези свързани с ДПС/ се опитват да се изявяват като говорители и представители на всички турци и се съставя погрешната представа, че ДПС=турците, което е погрешно.
    ПП. И причината да напиша това писмо по и-мейла на сайта е защото получих бан без да имам възможност да отговоря на някои от доста острите критики и нападки, отправени към мен от част от потребителите. Ето това вече ме изкара извън нерви и затова реагирах по подобен начин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си