- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Форум на гаджало-депесарски отрепки!!!
Посерко,айде да се успокоиш малко.Първоначално написано от "ergenekon''
Като сме свини,що живеете с нас бе убавецо.
Щото ми се струва че вашата родна турция не ще и да чуе за вас.
Тука требе мъдра мисъл или готин лаф,ма не мое се сетя.
Миризлак, кажи на идиотския ви админ да не се прави на ударен, много добре знае, че му писах и второ писмо. Нека публикува и него ако има поне грам достойнство. Аме не би, вие публикувате само това, което ви е удобно и което ни представя във възможно най-лоша светлина.Първоначално написано от ergenekon
И още един път повтарям и повече нямам разговор с шимпанзе с психични отклонения като тебе-ако ми беше дадена възможност да отговоря на всички отправени към мен критики, преди да получа бан, нямаше да си позволя да напиша писмо с подобно съдържание. Но определено двойният ви стандарт, който включва обиди и провокации по наш/в случая мой/ адрес и забраната да отговоря на нападките ме изкараха извън нерви и написах това писмо, с което не съм горд, понеже не е в мой стил да падам на твоето/вашето/ ниво. Наистина се почувствах принизен на вашето ниво след като написах това писмо, но поради това, че съм достатъчно интелигентен и уважавам себе си, няма да си позволя втори път подобно нещо. Все пак по-силният и умният отстъпва до определена степен, поне що се отнася до обидите и провокациите. Та кажи на вашия любим админ да не се прави на приятно заспал и да публикува и другото писмо, което му писах. Иначе просто и той, и ти, и повечето пишещи там изглеждате много, ама много жалки надъхани турчета. Честно, отначало ви помислих за малко по-умни, но явно жестоко съм се излъгал. Вие сте поредните тъпи турчета с няколко мозъчни клетки, които са такива бунаци, че не се осещате как вашият любимец-татарския циганин Аамен Доган ви го слага непрекъснато и богатее на ваш гръб, а вие мучите "умно" и сте готови едва ли не да водите борба в негово име. Наистина, толкова ли сте слабоумни повечето турчета, не мога да разбера. Явно да. Понеже кажат ли ви и най-малката истина в очите, веднага се опитвате да запушвате усти, понеже истината много, ама много ви боли. Защото не можете по нищо да ни се мерите нещастници такива, нито на акъла, нито на способностите. Поне повечето турци сте така, не че няма и изключения. Щом е така, айде на тютюна и барем ви дойде акъла в главите. Скоро ще разберете, че Доган няма нито да е вечно на власт, нито вечно ще ви защитава и обсипва с привилегии на гърба на редовия българин и ще ви стане ясно в коя страна живеете. И всичките ви опити да превърнете България в придатък на република Турция ще умрат безследно. А относно обидите ти спрямо мен, не се безпокой, аз съм човек, който наистина си знае цената и би било много смешно да се обиждам и ядосвам на мизерник като теб. Само факта, че съм българин, а не някакво турче, ме кара да се чувствам горд и то много горд с рода си, гена си, корена си и да се чувствам доста повече от теб.
Тъй че можеш да ме псуваш и обиждаш колкото ти душа сака, знай, че няма да ти обърна и милиграм внимание, понеже на идиот като тебе мога само да се надсмивам, понеже си уникално жалък и посредствен и като човек, и като всичко. Не знам кой клас си завършил, но умствените ти възможности определено показват не повече от 8-и.
Наистина, ако бях като тебе щеше да ме е срам да си покажа носа, ама уви, такива като теб днес са навсякъде. То както се казва, простотията не ходи по гората. А при голяма част от турците ходи и то масово.
Хм, истинските господари от Синедриона? Те не само мюсюлманите са рязани, а ти според мен не изповядваш исляма, а 1 друга вяра-. Само че кажи на шефовете си, че този път ще има отпор, шибан провокатор _!_Първоначално написано от ergenekon
http://www.vbox7.com/play:d6e33708
Една идея не може да бъде унищожена!
Никой в България няма да допусне да се случи нещо подобно като в Сърбия ей така. България както казаха по надолу е свещена и неприкосновена. Нека бъдем повече патриоти, нека уважаваме повече България като държава и нека показваме недоволството си по законен, мирен и достоен начин. Много се радвам като чета коментари, искрени и истински на достойни българи. България ще пребъде през вековете во веки. Познавам много млади хора, които милеят и жадуват България, които са готови на всичко за родината. Не това е начина да се реагира на такива провокации и коментари. Всеки има право да иска, каквото си науми, въпроса е дали ще му се даде, и вина имат тия, които дават не тези, които искат. Държавите и националностите в днешно време са основани на личното убеждение. Нека се научим освен добри българи да бъдем и достойни граждани, а на това нито Русия, нито ЕС, нито САЩ може да ни научат, просто не са точните примери. Относно управляващите, скоро и тяхното време ще дойде. Достойни хора трябва да управляват България. И това ще стане, нека се сменят поколенията. Да живее България!!!
И аз не смятам за нужно да се обръща внимание и да се отговаря на провокациите на въпросния потребител от турски произход/виж дали е 100% турчин и дали изобщо има такъв етнос като турците или това е само сборно наименование на племена от най-различен етнически произход е друга тема/, който освен това е крайно антибългарски настроен. Мисля, че всичките му постове досега показват един огромен комплекс и липсата на каквато и да е реализация в живота, която дава съвсем "разумни" основания на подобен човек да се държи по подобен нагъл и арогантен начин. Е, такива като него няма да ни уплашат, в това всички сме сигурни и то се вижда. То няма и защо, това, че такива като него явно имат повечко пари в следствие на това, че една бивша терористична групировка, получила право на политическо представителство на име ДПС стои зад гърба му/им първо не означава нищо чак толкова, второ ДПС със сигурност няма да участва в управлението на България след следващите избори. А тогава наистина ще има много поводи за радост и празненства сред нас българите, наистина ще го полеем подобаващо.
А един път свалим ли ги от власт, след това сравнително по-лесно ще започнем и да ги гоним лека полека изобщо и от парламента, ама всичко с времето си и стъпка по стъпка. Сега нека първо идем всички българи масово да гласуваме и да изритаме мощно ДПС от властта, като лишим такива като този елемент, пишещ във форума от представителство във властта чрез свързаността му с въпросната партия, пък след това ще ги изхвърлим и изобщо от парламента. Е, това ще е вече доста трудна задача и ще изисква доста време докато се случи, но ще стане.
А такива като въпросния потребител, водещ се за "турчин" не осъзнават понякога колко голяма услуга вършат на българският национализъм с подобни обиди и провокации и колко ние българските националисти ставаме повече и по-силни и по-обединени заради заплахата от такива като него. Както се казва това, което не може да ни убие ни прави по-силни. Е, така става. Мога да ви дам един конкретен пример. В Хасково, където има доста български турци и където дълго време съм живял и все още може да се каже, че под някаква форма живея, ДПС издигна свой кандидат, който поради липсата на гласуване от страна на българите на първия тур успя да стигне до балотаж. Тогава Ахмед Доган преди вторият тур на изборите заяв, че иска "Хасково да е негово", тоест турско/в ръцете на ДПС/. Именно тази опасност обаче е накарала мнозинството от българските граждани в Хасково да отидат масово да гласуват на балотажа и знаете ли какъв е бил изборният резултат- 85:15% в полза на кмета, който е управлявал досега и съответно беше преизбран на име Георги Иванов/мисля, че издигнат от СДС/ срещу кандидата на ДПС. Е, виждате, че сплотим ли се, обединим ли се, никой не може да ни уплаши или спре. Така трябва да бъде и за в бъдеще. БРАТЯ БЪЛГАРИ, НЕКА СЕ ОБЕДИНИМ И СПАСИМ НАШАТА БЪЛГАРИЯ ОТ ЧУЖДИ И СВОЙ ТИРАНИ, БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО, ДОЛУ ТУРЦИЯ, ДОЛУ ДПС.
Както виждате с турски свине смисъл да се спори няма, по добре да си вършим там каквото си вършим и да не си чешаме езиците..пък ще видим кой-кого...
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
az se regnah nika mi e MRETETURCI
Леле - ама ти си за форума на АТАКА и съответно психодиспансера....?Първоначално написано от yarrr
Майка ти знае ли, че искаш смъртта на милиони хора ?
Вярваш ли в Бог ?
аз съм писал там малко. Ще пиша пак да махнат линка на резаните унтерменшиПървоначално написано от kristo
гледай идола ти как гледа... все едно има киселини
Koй е модератор тук?Трябва да се изтрият тия турски знамена и да се банне оня "кон".
За доган ще построим специална сграда от типа "Арбайт махт фрей".
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Ама той можел да говори...
Споко, сега ще уредим бана... ^^
For I am Winter born
Нямаш проблеми, тя е вкъщи в момента, ще те посрещна с почести ^^
For I am Winter born
Снимка на самоходно оръдие.
Което означава?....
Тука требе мъдра мисъл или готин лаф,ма не мое се сетя.
Както казахПървоначално написано от SiegHeil
![]()
Благодарности на machoka![]()
For I am Winter born
Благодарности и от мен на "Мачока".
Мм... къде има самоходно оръдие?
Слушайте мама и тате!
Kарабинерче мазно, ако у ваща турция е модерно да го навирате в за*ниците на майките си, тука не се правят такива неща.Първоначално написано от Ultra_Turk
Разбра ли бе, маймуняк!
Слушайте мама и тате!
Съжелявам.Не съм излязал от на майка ти отверстията.
А тъй като се каниш да го набуташ там, гледай да не те свари баща ти, щото може и ти да си изпатиш.
Болни мозъци сте под-човеците...
Слушайте мама и тате!
Ей, турско теле, отивай да мучиш при братята си говеда в КирчаалиХабер или там както беше вашия насран миризлив читашки форум. Откакто разни читаци като тебе се разписаха в нашия форум, се носи някаква ужасна воня на клозет през екрана. Знам, че сте миризливи потурнаци, ама чак пък толкова да воните, че чак през екрана да се усеща, баси![]()
![]()
...
Не, от теб мирише, гаранция. Турците наистина воните ужасно. Скоро се случи от асансьора да слезнат двама турци, а след като излезнаха оттам, миришеше ужасно. На свине, кочове, телета, и то запотени якоПървоначално написано от Ultra_Turk
![]()
![]()
.
Така че не ми приписвай традиционната турска смрад, която се носи навсякъде около вас на мен и на нас българите![]()
![]()
.
То вие турците от километри се разпознавате по това- по вонята. Дори и циганите понякога са малко по-малко вмирисани и смърдящи от вас![]()
![]()
.
Не бъркай българите с турците.Доста случея на изнасилено внуче от дядо си имаше при вас.Ама така е със скотовете.Първоначално написано от Ultra_Turk
Още нещо- бягай да правиш дюнер кебапи.Или по-добре се скрий от дядо си.
Слушайте мама и тате!
послепис-когато баба ми е била млада, сме владели немалки турски територии.Та по-вероятно е някоя туркиня да е облагодетелствала българските (надали немците биха и пуснали) войни.
Слушайте мама и тате!