.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Летен езиков лагер

Някой ходил ли е на летен езиков лагер в чужбина? Как е...

т'ва нещо като обмен ли е?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Варна
    Ne, obuchenie. Az shte hodia, vse oshte niamam vpechatleniia

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    С Интеграл ли ще ходиш?
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    аиде, който е по-запознат да даде повече инфо ..че и на мене ми трябва ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    една позната ходи миналата година в Турция, не ми е разказвала подробно, но беше много доволна от организацията и дружелюбието на всички летуващи
    mindscan

Град
    sF-to xD
    В даскалото ми предлагаха такъв лагер и ми се видя доста готино Догодина съм там
    Seize the day or die regretting the time you lost!
    It's empty and cold without you here, too many people to ache over.
    Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you there...
    Please tell me what we have is real!

Ооо ми супер яко е, зависи и къде ще ходиш де.Иначе хубаво е да си контактен и да не се притесняваш.Примерно аз си изпуснах самолета за навръщане и се прибрах вкъщи чак на следващия ден.Аз си бях спокойна, ама на мама й беше малко напечено естествено Но си е яко, ама като си тръгваш си е малко тъжнично.Според мен си струва-запознаваш се със супер много хора, виждаш техния начин на живот, различни мирогледи и се замисляш за доста неща.Ако те интересува нещо допълнително питайПриятно изкарване!

Град
    София, Люлин
    Къде се организират? Приблизитлено колко стурват?
    mindscan

Град
    София, Люлин
    Някой има ли повече инфо
    mindscan

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Къде се организират? Приблизитлено колко стурват?
    Зависи за къде и за колко време. Обикновено "Интеграл" всяка година издават каталози и ги разпространяват в училищата. Доста мои съученици ходят на такива лагери, наистина казват, че е супер яко...цените обаче.... например 3седмици във Великобритания околко 1500паунда без самолетен билет и без джобни...нали се сещаш колко могат да си го позволят Аз миналото лято толкова исках да отида, но....
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    I don`t know where
    Има една фирма Интеграл, която образува такива лагери.
    5 мои познати тази година заминаха за Малта и са доволни, защото си прекарват много добре, но не знам до колко учат.
    Цените обаче са доста високи, а и не включват самолетни билети..

Град
    София, Люлин
    Само за Интеграл ли знаете
    mindscan

Град
    I don`t know where
    Да.

ам аз ще ходя сега август във франция и хем ми са ходи хем не проблема ми е че ще ходя сама и малко ми е напрегнати 1 година съм учила френски мога да говоря ама пак е ено кофти исках фр да зема обаче е мн скъпо и тях още не ги пускат в чужбина сами казвам на майка ми др година но тя не и не въобще не ма пита искам ли от друга страна пък има яки забавления може би ще намеря приятели дано са разбера с тях и езика шго усвоя по-добре ама кажете ако някой е ходил тка сам дали е яко

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Slav_Hip-Hop
    ам аз ще ходя сега август във франция и хем ми са ходи хем не проблема ми е че ще ходя сама и малко ми е напрегнати 1 година съм учила френски мога да говоря ама пак е ено кофти исках фр да зема обаче е мн скъпо и тях още не ги пускат в чужбина сами казвам на майка ми др година но тя не и не въобще не ма пита искам ли от друга страна пък има яки забавления може би ще намеря приятели дано са разбера с тях и езика шго усвоя по-добре ама кажете ако някой е ходил тка сам дали е яко
    Да, във Франция е хубаво.
    П.С-Не се притиснявай от факта, че заминаваш сама.Една приятелка беше в същото положение като твоето, само че в Малта.С големи резерви замина за там, но бързо се е интегрирала към обстановката и хората там, завързала е нови запознанства и е упражнявала езика, въобще много е доволна, надявам се и ти да бъдеш така.Успех.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Цитирай Първоначално написано от Slav_Hip-Hop
    Да, във Франция е хубаво.
    П.С-Не се притиснявай от факта, че заминаваш сама.Една приятелка беше в същото положение като твоето, само че в Малта.С големи резерви замина за там, но бързо се е интегрирала към обстановката и хората там, завързала е нови запознанства и е упражнявала езика, въобще много е доволна, надявам се и ти да бъдеш така.Успех.
    Ти май осъзнаваш, че си единствената която сеинтересува от това да си упражни езика?
    Всички отиват, да се напият, да се избеат и да си перкарат добре, не да пишат думички и правила по 10 реда .

Град
    I don`t know where
    Имах предвид говоримата форма на езика.
    Ако искам да пиша чертички и да зубря граматика, мога да го направя и тук, в България.

П.С-Наясно съм с това, какво става на подобни езикови лагери, но пък всеки си има акъл в главата и ако уважава родителите си и отделените пари ще уползотвори времето си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си