- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще разбере ли той, че не съм девствена
кажи му иначе няма да изпиташ удоволствие от секса, щото ще си като на тръни и вероятно няма да изпиташ оргазъм нали не искаш да ти остане лош спомен от 1вия път
moje da nqma kruv ako ve4e ne se e skusala desvenata cipa ako sportuva ne6ty :) :) :) puk ako ne se e skusala kofti trupka :o :o :oПървоначално написано от Vin Diesel
po dobre sedni i my kaji istiata 8) 8) 8)
Uspeh :P :P
emi bi rqbvalo da sym .. oba4e nqmashe kryv..
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
em predpo4ita da si ytvorena mojebi 6tot nqma opit s devstveni spored men,ama po dobre si priznai ,4e si devstvena predi da se stigne do sex,6toto ako neznae moje da bade po gryb i 6tete boli pove4e nqma za kakvo da krie6 ,4e si devstvenaПървоначално написано от SuMmEr_KiSS
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
+1Първоначално написано от black_wish
и аз нещо се обърках
![]()
ти преди това правила ли си го ?
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
dqvolski_angel Не се заяждам, но дори да я отвори, както си му е редът ... не мисля, че ще стигне до оргазъм.
Всеки организъм е различен де ама все пак ...
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
ХАХА Как първият път ще стигне до оргазъм? ХАХАХА По - голяма смешка не бях чувала.. А по въпроса ще ти кажа, че може да не разбере от тебе зависи, но има вероятност да изпитваш болка и да се издадеш сама без да искашНо ако смяташ, че можеш да изтърпиш направи го - няма да разбере
(Разбира се не е задължително да изпиташ болка може и да е безболезнено.) Но от мене знай - по-хубаво от истината няма. УСПЕХ
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
emi bqh pr0bvala da se otvorq sama.... a pyk p0princip kazah mu predi malko..ne g0 prie zle p0ne taka izglejda kaza mi neshtu ot s0rta... "ne se pritesnqwai! Obicham te!! "Първоначално написано от ELFIQ
blg na vsiki!!!!!!!!
![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
ooooooooooo колко миловидя ли,че не е толкова страшно
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
^^ имам чувството че някой хора въобще не четат мненията,та дори и последното... тя му казала,всичко е било наред,а хората продължават да пишат да му каже или че ще разбере и т.н....![]()
иначе съжалявам аз офтопика![]()
3 varianta
ili mu kaji istinata
ako te e strax da mu kaje6-nameri nqkoi dr da te otpu6i![]()
ili probvai s krenvir6![]()
![]()
uspex
![]()
xxx
ЪхЪ...тя ще има да го гледа като паднала от не знам къдеПървоначално написано от mishaaaaa
Пък и той като и го вкара рязко тя ще опищи света ии той няма да разбере изобщо нали
Няма да му направи впечетление
![]()
ОффФфФф как мислиш се крие такова нещо???
![]()
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Не гледай така, все пак съм била в мъжка компания и сме говорили по тези теми.Първоначално написано от asdfrewq
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Еххх не мога да разбера, защо лъжете така? Но така си преценила, така си го направила - та по темата, по-добре му кажи истината би трябвало да се зарадва, че именно той ще ти е 1-я![]()
![]()
Ако ли не - ще разбереш, че той не държи на теб....
![]()