- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Докъде да действам с епилатора?
относно кислородната вода пробвала съм много пъти и по ръцете и над горната устна.Да ви кажа ефекта е ГОЛЯЯМнаистина съм много доволна от кис.вода.Някои ми се присмивт като кажа,че използвам кис.вода за изрусяване,но наистина е много ефективна.Преди 2 месеца започнах на ръцет.Продължих да ги изрусявам точно 2 седмици и от тогава не съм,защото наистина станаха прекалено руси
и не почерняват,нито пък се удължиха.А за горната устна се изисква много време,а и трябва да се резреди малко с вода ,за да не стане някакво възпаление.Аз започнах да си купувам лентички STREP много са добри.ЗА 1 месец една е напълно достатъчна.А ПО темата-да махни го щом си почнала,но и да не го маахнеш тва мъхче няма да е никак смешно.Късмет
![]()
![]()
Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!
И аз това питам , но ако имаш такъв мерак можеш да си направиш кола маска .Първоначално написано от ffff12
доста трудно въпросче си задала![]()
Много ли ти пречи мъхчето махаш го , ако не ти не го .
Това мога да ти кажа . Ако си го обичаш (мъхчето) няма защо да го махаш нали не се вижда .
![]()
![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
dqvolski_angel е права по добре не го закачаи че да не съжаляваш .![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
Първоначално написано от ffff12
Не може вечно да има някво мъхче на дупето.....к'во толко ако го махне.И това едно "мъхче" може и с кола маска ако иска...ама все пак хората,надявам се,няма да ти се навират в задните части.
Вече съвсем спокойно можете да пишете теми като:"Кога да сера?";"Да се е*а ли с учителя ми по физика,та да ми обясни малко Нютоновата теория?","Да се изкъпя ли,или да воня на кравешка пикна?"...................................... ............
Благопожелания!