.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    относно кислородната вода пробвала съм много пъти и по ръцете и над горната устна.Да ви кажа ефекта е ГОЛЯЯМ наистина съм много доволна от кис.вода.Някои ми се присмивт като кажа,че използвам кис.вода за изрусяване,но наистина е много ефективна.Преди 2 месеца започнах на ръцет.Продължих да ги изрусявам точно 2 седмици и от тогава не съм,защото наистина станаха прекалено руси и не почерняват,нито пък се удължиха.А за горната устна се изисква много време,а и трябва да се резреди малко с вода ,за да не стане някакво възпаление.Аз започнах да си купувам лентички STREP много са добри.ЗА 1 месец една е напълно достатъчна.А ПО темата-да махни го щом си почнала,но и да не го маахнеш тва мъхче няма да е никак смешно.Късмет
    Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!

Цитирай Първоначално написано от ffff12
    е щом не се забелязва какъв е смисъла да го махаш ??
    И аз това питам , но ако имаш такъв мерак можеш да си направиш кола маска .

Град
    София
    доста трудно въпросче си задала Много ли ти пречи мъхчето махаш го , ако не ти не го . Това мога да ти кажа . Ако си го обичаш (мъхчето) няма защо да го махаш нали не се вижда .
    Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.

Град
    Svishtov, Bulgaria
    спокс бе ние сме бозайници! нямаме "мъхче" само по дланите и по стъпалата! остави го че да не те боли дупето като сядаш

Град
    София
    dqvolski_angel е права по добре не го закачаи че да не съжаляваш .
    Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.

Цитирай Първоначално написано от ffff12
    е щом не се забелязва какъв е смисъла да го махаш ??

Не може вечно да има някво мъхче на дупето.....к'во толко ако го махне.И това едно "мъхче" може и с кола маска ако иска...ама все пак хората,надявам се,няма да ти се навират в задните части.

Вече съвсем спокойно можете да пишете теми като:"Кога да сера?";"Да се е*а ли с учителя ми по физика,та да ми обясни малко Нютоновата теория?","Да се изкъпя ли,или да воня на кравешка пикна?"...................................... ............

Благопожелания!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си