.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Wind_of_change
    ЪъъЪЪЪъъ здрасти.Аз съм момче една година по голямо от теб.По цял ден съм свидетел на пияни и напушени "пичове (чалгари)".Аз ти предлагам веднага да бягаш от тая компания.Освен да ти навредят друго няма да стане.Гледам да държа кръг с приятели и приятелки на които имам доверия и знам че може да разчитам на тях и те на мен.Веднага си намери някои свестен фр на когото да имаш доверие.Не е толкова трудно.Удръпни се поне от купоните.Това обаче не значи задължително да те мислят за задръстена.Извърти го така,че да останеш на ниво ако искаш (то тва ако е ниво де).

Ветрецът на промяната......
    Много добра песничка.
    Сорри за оффтопика, но наистина не се стърпях да го отбележа.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    И ти не знаеш , по кой свят ходиш.
    Това, че се размазвате заедно по купони и тем подобни, не ги прави приятели, а просто яка компания.
    За да бъдеш приятел с даден човек, преди всичко трябва да имате допирни точки, общи възгледи, начин на мислене, ценности, стремежи и т.н., а в случая явно не е така.
    Щом ти сама си усетила, че не ти влият добре и, че са те променили към лошо се откъсни от тази среда още сега, а не след време да се обърнеш назад и горчивината на реалността да е още по-натрапчива.
    Забрави за думи като нормално, прието и т.н. всеки вижда света по различен начин.Щом има разминаване, щом не искаш да бъдеш такава-бягай! :уинк:
    +++++++1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Никога няма да порастнеш достатъчно за цигарите и дрогата, защото просто годините тук нямат толкова значение - когато и където и да е, не е полезно или не вредно (само 'дето като почнеш от 13 от по-рано ще се съсипеш). За късни купони обаче може да почакаш.

Обаче аз найстина не разбирам за какво пускаш тема..... Сама си разбрала, че тия лапета-купонджий не стават!!! Не са за теб - ето, казваме ти го!

Re: Попаднах в лоша компания...

Цитирай Първоначално написано от algel4eto_1995
    И знам 4е ако не стана като тях, те 6те ме изоставят..Знаете колко е трудно б1рзо да се намери фр, с която да си паснете и да се понасяте...Имам мн фрс, но не искам да ги загубя.От др страна не искам да ставам такава...все пак с1м на 13 год.Моля ви кажете какво да правя...моля
    Значи не са ти истински приятели. Истинските приятели зачитат правото на избор на приятелите си. Те са ти просто познати, с които си говорите - бла-бла-бла, пръц, колкото да отбивате времето. Не си проваляй живота заради тях, заебавай ги, намери си друга по-добра компания.
    Memento moriendum esse!

Град
    Антарктида :)
    На каквато и възраст да си не мисля,че е добре да се ходи по купони с дрога...Иначе алкохол и цигари събере ли се компания няма лошо,но с мярка,въпреки че аз съм заклет враг на цигарите и алкохола.

Град
    myReeee*..
    щом са ти истински приятели...според мен е най-добре да им кажеш какво чустваш..какво е да си приятел когато се отделяш от друг такъв..това не е приятелство..просто им кажи че не искаш да пушиш и да вършиш други такива неща защото имаш съображения относно това..продължавай да са срещаш с тях но бъди силна и не се поддавай...просто ще си се прибираш рано.....и ще се забавляваш..според мен това е най-правилно неее да ги мамиш като уж си им приятелка а в същото време..лека полека..."аз ви изоставям"...не е приятелска постъпка малко по различно мнение...нооо според мен е това
    tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}

Град
    myReeee*..
    Виж мила...не искам да следваш мнението което ти дадох след катоооо прочетох случката на KapuHkaTa ..осъзнах че трябва наистина...да я послушааш...не разочаровай родителите си ..защото ти си техният успех тяхната гордост..не ги разочаровай просто за да си правиш кефа...
    tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}

ДРОГА ? Хмм по-добре бягай докато можеш ,защото няма оправия ....
    Целия шибан стил е едно копие !!!

знам я тази ситуация - бягай докато не е късно! сама разбираш че ако не си като тях ще те зарежат - с мен така стана. беше грубо и унизително ... но ми помогна да се откъсна. гадно е, но по-добре да изстрадаш малко без тях, вместо да се съсипеш - себе си и цялото си бъдеще. да, аз станах абсолютния аутсайдер за месец-два, но после се намериха сегашните ми best fr които ми подадоха ръка и, знаеш ли, не съжалявам. сега, 3 години след като се разделих с тая компания, вече ги виждам в какво се превърнаха отстрани. виждам и колко е измислен света, в който живеехме тогава - "готините", бла - не само че всички ги мразят, а и презират и съжаляват. не си струва да държиш на измисленото "приятелство" с тези. успех!
    ... so much to live for, so much to die for ...

Бъди фр. с тях ама в нормите Не е нужно да ги заебаваш ами ходи с тях ама не пуши , прибирай се на време . Ако искаш първо им поговори , но ако не зацепват ги тледай от високо и им се смей Ако те заебът щото не си ``гъзарка`` значи са тъпанари и им тегли една майна

Страхотни съвети...Просто не знам какво да кажа! Наистина сте страхотни.Послушах ви и им казах какво мисля.Въпреки това те не ми обърнаха внимание, щото сигурно са били надусани... Не знам, но вече си се прибирам по-рано и не пия, нe пуша и определено не вземам дрога..

Браво, постъпила си правилно... А и тази година ще си 7ми клас и ще кандидатстваш, нали? Ако да, тва е страхотна възможност да си намериш нови приятели в новото училище

Град
    hOmE :]
    Започни лека полека да се отделяш от тях м№ все пак си само на 13 иии до 16 ти година... не ми се мисли както ще те накарат да правиш. Не е нужно да пушиш и да пиеш само за да се впишеш в тяхната компания.. ако ли не-по-добре не си проваляй живота заради тях от такава ранна възраст
    Do SoMeThinG RiGhT...No OnE rEmEmBerS...
    Do SOMeThinG WrOnG...No OnE fOrGetS :{

A BlaCk CaT CrOsSinG yOur PaTh SiGniFieS ThAt ThE aNimAl iS gOinG SomEwhErE

az su6to sam taka s edna fr kolkoto po-qrki sa i hubavite ka4estva ,tolkova po-qrki sa i lo6ite..men ne me durpa nadolu oba4e az ni6to ne moga da napravq za neq..daje kato se opitvam i stava po-lo6o.gadno mi e za6toto nqmam mn fr,a i za malkoto koito imam ni6to ne moga da napravq.imam nqkolko koito se broqt i na ednata mi ruka no sa vse takiva,za koito si gotov da dade6 vsi4ko.. Ti 6tom use6ta6 4e te durpat nadolu,izka4i se nagore dokato o6te moje6,i ako si po-ob6titelna lesno 6si nameri6 novi fr :] daje moje da e o6te po-zabavno s novite ;]

Az su6to popadnax v mnogo lo6a kompaniq v koqto se pravqt takiva ne6ta koito i tfoite priqteli pravqt i az osuznax na kdue sum trugnaa i mislq tazi godina da ne se dvija s tqx vuob6te ot raz..prosto da se xodq s tqx na nikude na kratko da ne se dvija s tqx kato se viidme zdrasti kfo tsaa i taka no da izlziam s tqx ne taka 4e suvetut mi e prosto da spre6 da se dviji6 s tezi tfoi priqteli kolkoto i da si gi obi4a6

Със сигурност най добрият вариянт е наистина постепенно да се отдале4ава6 от тях..Все пак аз вярвам 4е ако се опита6 да намери6 някоя компания,която да е наистина по подходя6та за теб,6те успее6...И недей да си мисли6 4е е нормално да се пу6и и пие на 13 годи6на в1зраст...Има време за вси4ко и определено за 13 годи6ните това време не е до6Ло..Аиде Успех с Компанията даНо не6тата се управяТ!!!
    Мисли6,4е най лесното не6то е да ме забрави6...сьжалявам,4е 6те те от4аям но това е най трудното не6то,което 6те направи6!!!

зарежи ги . щом не искаш да ставаш като тях лека полека се отделяи от тях . и аз съм на 13 и немисля , че да се дрогираш на 13 е нормално една моя фр прави секс и сега няма почти никакви приятели , така че по-добре се махни от групага . знам , че ше ти е ноу гадно , защото ги обичаш ама така ше е по-добре за тебе

Абе..не е лошо да си в забавна компания..ноо тфа мисля че е прекалено..
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Остави ги да си пропадат. Като те зарежат - тяхна си работа, ще си намериш нови. Или ако това ти е толкова непосилно се опитай да им помогнеш да си станат нормални. Аз най-добрата ми приятелка колко пъти съм я предпазвала от такова пропадане... Просто не разбирам как може да виждаш как те затъват, да затъваш с тях и да разбираш прекрасно добре какво става, но да продължаваш
    Stay up all night with the stars *

Боже, те родители нямат ли? Пушенето и секса биха могли да го скрият, пиенето също. Но какви са тези родители, които пускат 13 годишното си дете навън до сутринта?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Зарежи ги!Ще си намериш други.Знам какво ти е...повярвай.

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Боже, те родители нямат ли? Пушенето и секса биха могли да го скрият, пиенето също. Но какви са тези родители, които пускат 13 годишното си дете навън до сутринта?
    Ами според мен това са родители на които не им пука за децата си..и аз преди няколко дни станах на 14..знам какво е..Понякога ние всички се ядосваме на родителите си, но трябва да знаем, те го правят за наше добро..
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Супер фен Аватара на diksi
    Махни се от тях..Да не заприличаш на нищо след една-две годинки ?!В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ!? Не е нормално едни ДЕЦА да пушат и пият, не е нормално един човек да се дрогира, НЕ е нормално да пропадаш, зариди такива ХОРА И ДЕЦА!!!!

Супер фен Аватара на gabi_94
    ох ами и аз като бях на 11 имах едни приятели, от които добре че се отделих бързо А за теб, искам да ти кажа че не е толкова трудно да откриеш приятели. От началото на годината, в новия си клас завързах голямо приятелство с едно момиче и станахме доста близки, а преди да се запонзая с нея се бях отчаяла че никога няма да имам истински приятели. Както казаха другите, отдели се полека лека от тях и живей своя живот не техния.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

опитай се да ги вразумиш след като са ти толкова добри приятели, но не очаквай чудеса. ако не желаят да те послушат, просто си замълчи и започни да ги избягваш. намирай си оправдания като те викат, рано или късно ще спрат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си