- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато харесваш неподходящ
Бягай далеч от тия свине,всичките са фанатични,някои са прикриват,други дружат с българи,но когато се съберат само техни са много отворени!Първоначално написано от zaraaa
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Според мен го дай.. с течението на времето ще го опознаеш и може и да не е фанатичен.
Незнам за теб , но аз надали бих му го дала.....
Ее може да е свестен турчин откъде знаеш. Опознай го и после го съди :Р
Първоначално написано от Pliok0019
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тва е адски тъпо !
![]()
![]()
![]()
![]()
Мерси, че ме разсмя. Оправи ми настроенито
![]()
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
Първоначално написано от face.the.future
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Riot
Първоначално написано от soulja_girl4e
Недей се смя !Само аз мога да се смея !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
не ме удряй уаааааааПървоначално написано от face.the.future
![]()
Първоначално написано от soulja_girl4e
Добре, де, няма да те удрям.Ще те застрелям![]()
![]()
![]()
... Живо ли си ?
![]()
You're running
я ни съ давам толку леснуПървоначално написано от face.the.future
![]()
WHO IS THE MASTER NOW?![]()
vamp ти от личен опит ли го казваш това?![]()
![]()
![]()
не всички са еднакви но все пак внимавай...дай му номера си пък кво толкова ..освен да ти звънни постоянно нищо др не може да стане
![]()
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
chester_love много ме успокои![]()
![]()
![]()
все пак мерси за съвета
![]()
![]()
не,не и не!!! турците са лоши хора,гадни,мазни и противни!!!мразя ги
cinderella_gugutka този който съм си харесала не е нито мазен, нито гнусен, много е хубав, но.....![]()
Турците са... ми хора са.Нищо им няма.Давай му го.Излезте един път и виж дали ще ти допадне.А някой качества на турците, по народност, е че винаги ще споделят, дори малкото което имат с теб.Първоначално написано от zaraaa
Скайп: doombringer2006
имам познати турци,имах приятели турци,излизал съм с туркини...НЕ СТРУВАТ,НЕ СА КАТО НАС!Първоначално написано от zaraaa
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Мерси, vamp, благодаря на всички за отговорите до тук![]()
ne si zaslujava a ako e takuv kakuvto kazva6
vqrno e sladur e sigurno oba4e nedei
i az taka haresfah nepodhodq6to mom4e (to su6to me haresva) no opith se da go zabravq vupreki 4e go vijdam vseki den ii po4ti uspqhnoo vse pak kato go vidq ima ne6to malko ostanalo noo 6te otmine
NE SI DAVAI NOMERA [ee ako si s val4er i misli6 skoro da go smeni6davai]
"ne si zaslujava a ako e takuv kakuvto kazva6" - аз не знам какъв е, няма да узная, докато не го опозная, но точно от това се страхувам, да го опозная, поради факта че е турчин и т.н, няма да се повтаря, изложила съм всички факти, които ме спират, в тематаМай ще играя на сигурно, няма да давам нищо, да ми е мирна главата
![]()