- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мазагин на New Yorker във Варна
Ами има различни модели...иии винаги зависи от вкуса на човек...все пак..на мен ми харесват имат всичко свързано с модата гривнички очила гердани чанти обувки дрехи....всичко...и наистина са много евтини..то и затова цяла варна се облича от там...почти всички са с еднакви дрехи във Варна...аа аз доколкото знам NewYorker има единствено във Варна...сигурно и в София скоро ще напраят![]()
![]()
ааа друго друго има в бившата Валентина...цялата е такъв магазин...и в мол варна на парттер мисля че беше женския NewYorker точно срещу главния вход...отиди...може да си харесаш нещо
![]()
![]()
![]()
tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}
x
аь ус ефь пьтнсше
Аз също съм ходила в магазина в Германия и Швейцария, имам потниче на Fishbone и цената, доколкото помня, хич не беше висока, а съм си доволна от дрешката. То к'во да съм доволна де, сладка е, нося си я с кеф (((=Първоначално написано от surrender_
mi moite uvajeniq-tera nova sa magazini v italiq,ot koito pazaruvat po-bednite i socialno slabite(pone taka ni kaza 1 italqnec)Първоначално написано от moon_flower
mn mi e sme6no kato vidq nqkoi da si se fuka,4e si e kupil ne6to ot gorespomenatite magazini
v interes na istinata-ponqkoga ima i hubavi drehi v NewYorker,a i cenite sa tvurde dostupni...napravo mi se povru6ta ot torbi4kite im! kak moje cqla varna da se e oborudvala s takiva i da si gi razmqtkva po centura(to pone da be6e ne6to markovo)
sujalqvam za latinicata-pree*a mi se kirilicata
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
абе цените са достъпни, специално в бившата Валентина,която е на 4 етажа,първите 3 са дамски дрехи и аксесоари а последния етаж е мъжки дрехи, които не са никак скъпи, а в магазина на терранова,който е малко по надолу има само парцали на високи цени...
Аз от там два пъти съм си пазарила и никога дреха...вчера си купух страхотен часовник!!
Ми в Мола с/у киното виждах![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
mdaa,pone chasownicite sa im hybawi.Първоначално написано от kPuCkA
![]()
az si haresah edin beli4uk![]()
Ми аз живея в Германия и си пазарувам най-често от там,от H&M и edc by Esprit (така и не разбрах как се води всъщност.. на магазина пише Еспри а на дрехите едц..). Винаги си харесвам нещо и имат мн хубави полички![]()
аз неска ходих в магазина ..и поне на мен ми хареса стоката им има хубави дрешки..купих си едно мн яко палтенце
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Парцалките не са нищо особено - женските особено , но си има хора и за тяхНе са им лоши аксесоарите
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
я! кой ми е дигнал темата от лятото беех, хубави времена бяха..
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
за кво говориш бе? В нас само такива имаПървоначално написано от nikinkaa
![]()
![]()
![]()
гадния new yorker...вярно и аз имам няколко дрехи от там ама повечето неща са толкова гадни....иначе бижутата са хубави..гривнички гердани тея цветнитеееиии очилата лятото бяха скандаллл
![]()
аз им харесвам само тениските и бижутата,другите неща не стават!Първоначално написано от bybit0o0
![]()
![]()
![]()
УЖАСНО смърди там , просто не се траеПървоначално написано от Deliverance
![]()
![]()
![]()
имат някои хубави дрехи... но всеки е с различен вкус .. така че без да отидете и да видите с очите си няма да имате истинско ВАШЕ мнение :P![]()
~Remember,remember...25th of November~
Аз пък що си мисля че и в Русе има ткф магазин
No matter where you go, there they are...
аз ходих преди 4-5 дена ама не смърдешеПървоначално написано от Bloodryne1996
![]()
UNIKAALEEEN E MAGAZINA LQTOTO KAT BQH NA MORE SI NAKUPIOH SUP3R MN NESHTAAAA TO4NO MOQ STIL SA I TAKAF MAGAZIN MISLQ 4E IMA SAMO V Varna (govorq za bg de ) ina4e e nemska marka i li4no na men mi dopada adski mnogo![]()
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
на мен лично това ми е един от любимите магазини...дрехите са качествени...винаги ще си намериш нещо което да ти хареса,при това цените хич не са скъпи.Иначе марката наистина е германска,а дрехите са на Амису и Фишбоун
![]()
Хейт за тоя магазин и боклуците, които продават!
Grumpy old madman