.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 91

Град
    myReeee*..
    Ами има различни модели...иии винаги зависи от вкуса на човек...все пак..на мен ми харесват имат всичко свързано с модата гривнички очила гердани чанти обувки дрехи....всичко...и наистина са много евтини..то и затова цяла варна се облича от там...почти всички са с еднакви дрехи във Варна...аа аз доколкото знам NewYorker има единствено във Варна...сигурно и в София скоро ще напраят ааа друго друго има в бившата Валентина...цялата е такъв магазин...и в мол варна на парттер мисля че беше женския NewYorker точно срещу главния вход...отиди...може да си харесаш нещо
    tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}

x
    аь ус ефь пьтнсше

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от surrender_
    Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    Впрочем марката на дрехите не е NewYorker, няма да намериш и една дрехи с такъв етикет. Всичко е от различни не много известни марки.
    Посещавала съм този магазин и в Германия и в Швейцария..една от марките която можеш да намериш там е "Fishbone" което не е малко
    Аз също съм ходила в магазина в Германия и Швейцария, имам потниче на Fishbone и цената, доколкото помня, хич не беше висока, а съм си доволна от дрешката. То к'во да съм доволна де, сладка е, нося си я с кеф (((=

Град
    Between The Hell and The Heaven
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Качествени са им дрехите и понеже имах една приятелка,която ми вика,че било като Тера Нова искам да кажа,че не е и е далеч по популярна и качествена марка.
    А иначе доколкото знам май в Мола ви ще има..
    mi moite uvajeniq-tera nova sa magazini v italiq,ot koito pazaruvat po-bednite i socialno slabite(pone taka ni kaza 1 italqnec)
    mn mi e sme6no kato vidq nqkoi da si se fuka,4e si e kupil ne6to ot gorespomenatite magazini
    v interes na istinata-ponqkoga ima i hubavi drehi v NewYorker,a i cenite sa tvurde dostupni...napravo mi se povru6ta ot torbi4kite im! kak moje cqla varna da se e oborudvala s takiva i da si gi razmqtkva po centura(to pone da be6e ne6to markovo)

sujalqvam za latinicata-pree*a mi se kirilicata

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Град
    Razgrad Cartel
    абе цените са достъпни, специално в бившата Валентина,която е на 4 етажа,първите 3 са дамски дрехи и аксесоари а последния етаж е мъжки дрехи, които не са никак скъпи, а в магазина на терранова,който е малко по надолу има само парцали на високи цени...

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Аз от там два пъти съм си пазарила и никога дреха...вчера си купух страхотен часовник!!

Мега фен Аватара на SunSmile
    Ми в Мола с/у киното виждах
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Аз от там два пъти съм си пазарила и никога дреха...вчера си купух страхотен часовник!!
    mdaa,pone chasownicite sa im hybawi.
    az si haresah edin beli4uk

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ми аз живея в Германия и си пазарувам най-често от там,от H&M и edc by Esprit (така и не разбрах как се води всъщност.. на магазина пише Еспри а на дрехите едц..). Винаги си харесвам нещо и имат мн хубави полички

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Може ли някоя снимка на някоя от покупките ви?

Град
    там някаде
    аз неска ходих в магазина ..и поне на мен ми хареса стоката им има хубави дрешки..купих си едно мн яко палтенце

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Парцалките не са нищо особено - женските особено , но си има хора и за тях Не са им лоши аксесоарите
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Мега фен
    я! кой ми е дигнал темата от лятото бе ех, хубави времена бяха..
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nikinkaa
    И цяла Варна с торбичките на NewYorker .. Гъзари
    за кво говориш бе? В нас само такива има

Повече от фен
    гадния new yorker...вярно и аз имам няколко дрехи от там ама повечето неща са толкова гадни....иначе бижутата са хубави..гривнички гердани тея цветнитеее иии очилата лятото бяха скандаллл

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bybit0o0
    гадния new yorker...вярно и аз имам няколко дрехи от там ама повечето неща са толкова гадни....иначе бижутата са хубави..гривнички гердани тея цветнитеее иии очилата лятото бяха скандаллл
    аз им харесвам само тениските и бижутата,другите неща не стават!

аз имам една много сладка блузка от там...не беше скъпа-19.90

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Deliverance
    В бившата Валентина, Д**а, скапаха хубавия магазин.
    Наште казаха, че едва не пукнали от смрадта на китайска стока, като влезли там, прави му сметката
    УЖАСНО смърди там , просто не се трае

имат някои хубави дрехи... но всеки е с различен вкус .. така че без да отидете и да видите с очите си няма да имате истинско ВАШЕ мнение :P
    ~Remember,remember...25th of November~

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    Аз пък що си мисля че и в Русе има ткф магазин
    No matter where you go, there they are...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Bloodryne1996
    Цитирай Първоначално написано от Deliverance
    В бившата Валентина, Д**а, скапаха хубавия магазин.
    Наште казаха, че едва не пукнали от смрадта на китайска стока, като влезли там, прави му сметката
    УЖАСНО смърди там , просто не се трае
    аз ходих преди 4-5 дена ама не смърдеше

UNIKAALEEEN E MAGAZINA LQTOTO KAT BQH NA MORE SI NAKUPIOH SUP3R MN NESHTAAAA TO4NO MOQ STIL SA I TAKAF MAGAZIN MISLQ 4E IMA SAMO V Varna (govorq za bg de ) ina4e e nemska marka i li4no na men mi dopada adski mnogo
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Град
    Испания
    на мен лично това ми е един от любимите магазини...дрехите са качествени...винаги ще си намериш нещо което да ти хареса,при това цените хич не са скъпи. Иначе марката наистина е германска,а дрехите са на Амису и Фишбоун

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Хейт за тоя магазин и боклуците, които продават!
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си