- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мазагин на New Yorker във Варна
Първоначално написано от nikinkaa
И аз като ходя там го забелязвамДопадат ми нещата
Имам 2 фанелки от там и много им се радвам
И като видя такава торбичка да се разхожда в Пловдив и ми минава през главата,че май са варненци
![]()
Love is in the air
Първоначално написано от nikinkaa
И аз като ходя там го забелязвамДопадат ми нещата
Имам 2 фанелки от там и много им се радвам
И като видя такава торбичка да се разхожда в Пловдив и ми минава през главата,че май са варненци
![]()
Love is in the air
Първоначално написано от lolabunny
въй нее,, много сте зле всички в пловдив ходих вчера и там също има магазин на NewYorker...![]()
Къде се намира в Пловдив?
единия е на бившата Валентина, а другия е във мол ВарнаПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
аз имам един суитчър от там за 40 лвиначе има разни парцалки
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
тфа па са бати боклуците
amI na4i nala ti kazaha tam v1v val3ntina i v moll Varna d1nkite pantalonit3 i tam gerdan4etA o4ila i dr stawat oba4e teniskit3 mn b1rzo s3 k1sat i izt1rkvat![]()
.. Бях във Варна за 1 ден.. Бях в този магазин и ми харесаха дрехите. За качество незнам , защото не си купих нищо ( нямах време ) ... и не са много скъпи нещата .. зависи от това какво ще си харесаш. Другият път когато отида във Варна ще си купя нещо от този магазин и не само ..![]()
New Yorker има и в Бургас-Bourgas Plazza Mall.Вчера си взех много сладка тениска и съм доволна
А за H&M съжалявам, че няма защотото доста дрехи си накупих на тази марка от чужбина
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
и в Бургас в BurgasPlazza MallПървоначално написано от BoRe
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
оф. кво се обясняваш?
не виждаш ли, че мнението е от юли, 2008
А някой от предишните страници каза, че и в Пловдив има- има ли наистина?
Разбира се, че има и в Пловдив-в мола ;D На мен лично т`ва ми е един от любимите магазини, дрешките са много свежи и готини =)
я, пак сте ми вдигнали темата ;д
последно да се изясним- магазини New Yorker има във Варна, Бургас и Пловдив, нали? а другаде?![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Олио за този магазин и боклуците, които продават в него!
Grumpy old madman
Вчера се върнах от Варна и с една приятелка ги броихме пликовете значи 61 плика видяхме като последните 3 дни ги броихме,а иначе и аз да не остана по-назад от другите си зех и аз някъф потник на фишбон мноо тъпПървоначално написано от nikinkaa
иначе има много яко бельо там то е точно на центъра магазина вижда се щот е голям
![]()
![]()
![]()
Страхотни дрешки има там!Сега особено има нови дънки, якенца, дебели блузи и съм влюбенааасамо дето нямам пари, за да си взема нещо...всичко е над 50-60лв. Иначе имаше голямо намаление и си взех дънки за 20лв, много готини.
No MaN, No CrY!!!
\m/
Някой купувал ли си е палто от New Yorker?
В смисъл за качеството?
Ауууу да, и аз искам много Н&М!! Адски яки неща имат, ама освен по вторите употреби и от чужбина няма как да си набави човек.Първоначално написано от Len4etyYyy
![]()
Дано отворят скоро и тук магазин, не мога да си обясня що още няма.![]()
А относно New Yorker.. в техем магазин в България не съм влизала, ама докато бях в чужбина попрегледах един магазин иии... абе далеч не бях очарована. Ако се напъна сигурно ще си харесам нещо, но като цяло останах доста разочарована.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Първоначално написано от lDoLLl
щото сме в българия,диъриначе H&M са страшнии...имам сумати дрехи...ъъ бай дъ уей наскоро открих че имам спирала на тяхната фирма отпреди 1 година някъде
не я ползвам де просто споменавам че ми стана странно че и козметика продават
![]()
във Варан има на центъра и във м0ла :П
Тя за тебе е приятелка-
ти за нея всичко
когато сърцето ти се чувства пак самичко
когато сълзите не спират и радоста избяга
тогава до теб един човек остава
В мол Варна и на центъра до бившата 'Валентина'. Попитай някой на улицата,ще те упътят,а и не е малка сграда.
I believe I can fly..