- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мазагин на New Yorker във Варна
На 100 км от Кушадасъ, Турция има абсолютно същите тениски, дънки и панталони, които продават в New Yorker. От Турция си бях взела 2 тениски ежедневни на цена 5 лв, защото бяха от новата колекцияИ после като влязох във въпросният магазин в България виждам същите тениски на цена 20 лв. и наистина пише нова колекция. Направи си извода сама
![]()
Първоначално написано от nikinkaa
Дрехите не са нищо особено (поне според мен), а иначе във mallVarna![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Впрочем преди няколко седмици открих там страхотни дънки на 'промоция' за 20 лв. Купих си един чифт,времето ще покаже дали си струва.![]()
I believe I can fly..
До кога ще има намаления в New Yorker ии попринцип докога са намленията във Варна ?!
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
До края на септември със сигурност ще има намаления.
Но попринцип винаги има някъде..
(говоря за всички магазини като цяло, по-часно за Ню Йоркър не знам)
I believe I can fly..
аз съм от бургас там също има магазин на New Yorker ...![]()
![]()
![]()
мдам в бургас плаза ... миналата седмица си взех от там едно елече .. мн му е кефяПървоначално написано от selenaaa
![]()
![]()
![]()
Уффффф,разбрахме вече къде има деееее.
Валентината е 5 етажна,4 огромни етажа с женски и 1 с мъжки дрехи.Ако някой посещава Варна задължително да мине през него!
Вчера бях в магазина им в Мол Пловдив.Много бедно зареден,поне с мъжки дрехи,така ли е винаги? Имаше обаче големи намаления.Тенсики,които във Варна струват 30,тук си ги взех за 10 всяка (3 общо).
Бтв във Fox също има намаления,но там си взех блуза за 20 и под 20 май нямаше.
До кога са намаленията в крайна сметка (поне в Пловдив)? Дънките ще ги бутат ли,защото същите дънки,които си харесах струват 70,а от Димитровград ще си ги взема за 25 със качество 1:1.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Дрехите там не ми харесват,макар че много го хвалят.Шаренки са и семпли,все ходя за бельо там,но никога няма моя размер(само А-B).
За мен са им много скъпи нещата.Една раздърпана блуза,без украси с деколте за 50лв.,няма да дам.
единият магазин е точно на центъра бившата "Валентина" срещу шадраваните, а другият е в МОЛ Варна на първия и втория етажПървоначално написано от sladur4etyYy
Цените на дрехите варират между 10 и 300 лева гледай да хванеш намаленията тогава е далаверата напр. блузка от 40 лева я намалят на 9 лв и т.н. А за качеството не е кой знае какво
От там си взех блузка на Fishbone с къс ръкав за 45лв. и съм много доволен. Пазарувай смело, повечето стоки са качествени.![]()
Само не разбрах защо толкова лоши отзиви се казаха по този magazin ? Днес бях в новия magazin в The Mall v София (най-новия мол) и там видях много готини блузки,якета (летни),колани, и къси панталонки на добри цени.. Какво толкова не му харесвате ??
I believe...whatever doesn't kill you... simply makes you... STRANGER !!!
странно в мола в Бургас има и дрехите са хубави..Първоначално написано от Seducti0n
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
има го този магазин с Мола.. аз често си харесвам тениски от там..и ако нещо др ми хване окото .. тениските са им около 20 лв.преди си бях взела едни мн сладки кънтри ботушки пак от там за 20лв .. лично на мен мн ми харесват дрешките и аксесоарите които предлагат ..
smile-it's the second best thing you do with your lips