.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Tva e mn tapo nqkoi da si plati samo negovata 4ast ot smetka...Nqkvo smetkajiisko mi izglejda...

Град
    София
    дам
    Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.

ам и мен ме е мн срам винаги той да плаща сметката затова от няколко пъти насам казах че или аз ще плащам или няма да излизаме и номера става
    Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Еми гадно е .. и на мен почти винаги моя приятел ми я плаща .. въпреки, че до скоро бяхме на принципа 1 ден той, 1 ден аз и така.Обаче пък на него му е два пъти по неудобно, че аз плащам
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    София
    Според мен това е остаряло схващане, което само кара и момчето и момичето да се чувстват неудобно.. Все пак на първа среща е нормално момчето да плати(донякъде може би иска да изтъкне, че е дженталмен), но чак всеки път.. Случвало ми се е, да. Ако трябва да бъда честна постоянно ми се случва и се чувствам адски неудобно .. Е, щом е решил да плаща, няма да му налитам на бой,я! Според мен колкото е глупаво момчето да плаща всички сметки, толкова е глупаво и момичето да се "кара" с него и да настоява, докато не се стигне до скандал.. Не е лошо да поговорите с половинките си по въпроса, така всичко ще е ясно и няма да се стига до тези конфузни моменти

Той плаща винаги...всичко.Просто такава е ситуацията,така се получава.Не искам да е така,ама няма друг начин.

Ами според мен ако сте на първа среща нормално е като момче, той да плати първи... След това вече мисля , че всеки сам за себе си да плаща..Въпреки че какъв е смисъла той все да плаща? Все едно аз не мога едно кафе да си платя..ХУбаво е д аима разбиране...Ама биих се изнервила адски много ако всеки път той плаща....

Ами аз преди като бях с моя той много рядко да плащаше нещо.. В смисъл излизаме на кафе да речем и като стане време да се плаща той вади пари за неговата сметка и хвърля парите на масата,като ми дава да разбера,че аз трябва да си платя моята част... Малко тъпо се получаваше така,защото поне можеше да ми каже предварително,а не точно пред сервитъорката....
    Impossible Is Nothing!

Град
    София
    абе по 50% всеки в живота
    Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.

Мега фен Аватара на sasha_90
    И на мен не ми е приятно само той да плаща сметките.Затова се редуваме.

Личното ми менени е Аз плащам винаги и навсякаде..... но ако има желание съм съгласен да се делне сметката..... но момиче примерно да плати цялата сметка от излизането ви просто НЕДОПУСТИМО !!!
    Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!

Ми неуодобно ми е честно казано. Вярно, че е супер кавалерско такова, но бих предпочела всеки да си поеме сам разходите или ако веднъж той черпи, после аз и така ...
    Memento moriendum esse!

Като съм с гадже винаги той плаща,се пак той е кавалерът.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]Като съм с гадже винаги той плаща,се пак той е кавалерът.
    em da to taka trqa da si e poprincip pone spored men
    Ich habe nichts nur eine Liebe

И според теб ти ли трябва да плащаш винаги ... На ли той е кавалера. Но все пак то е неодобно само той да плаща така , че и ти ще си плащаш Ама да плащаш цялата сметка ти Това вече нетрябва да го допускаш
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Град
    София
    Нахално е само тои да плаща..дори и да сте гаджета (мъж,жена),съпрузи и т.н . Трябва и жените да плащат защото иначе е мноо тъпо ... наи добре е да се редуват .

не съм чел всички мнения но според мен не трябва момичетата да се замислят че когато ходят с момчета който са ученици и не печелят пари ги черпят с пари изработени от родителите им и ми се струва много глупаво момичета да викат "нали имаш гадже защо са ти пари" ако си печели парите и иска да се прави на газар да плаща ама да се прави на газар с парите на мама и тати според мен не е газар. Аз разсъждавам така може да е защото родителите ми не ми дават пари за да черпя и момичетата всеки път но моето мнение е такова

Еее, ако бяхме в по-богата държава друго щеше да е - просто кавалерство. А сега е неудобно направо... особено в тийнейджърската възраст, в която не си изкарваме сами парите.

Аз мисля, че е хубаво г/д да се редуват, но не да си казват "тая сметка съм аз, утре си ти", ами някак си по-естествено да е - който се сети, той я плаща. Изключение са вечерите - мисля, че е редно силния пол да черпи. :P

Ami, ako iska da plashta neka plashta.. Moje da go 4erpish ti nqki drug pyt...
    Malyk jest, koito momchetata se seshtat da pravqt otvreme na vreme. Nqma losho. Ako ti e neudobno mu kaji i tolkova.

[Oui, oui, mon amour, c'est moi]

Ами ние се черпим взаимно . Не само в заведенията , но като ме покани на кафе в тях аз купувам кафето и сладко и обратното . Никога не сме се карали кой да плати сметката

Е тфа верно си е хипер гадното...тряа си супер нагла и нахална мацка, че да чакаш винаги да ти платят сметката... И на мене ми е мега неудобно да ме черпят...ама...с момче можеш ли да излезеш на глава?! (Особено когато самочувствието му е в повече...)

принципно всеки мъж плаща сметката като кавалер..ноо винаги с което и момче да смъ излизала не позволявам да ми плаща сметката..чувствам се неудобно и някак си...де да знам супер рядко позволявам колкото до подаръчета и такива глупости..не бих отказала ма за мен тфа са пълни глезотийки;]

С приятеля ми сме повече от 2 години заедно. Въпросът кой да плаща сметките при нас не съществува. Когато той има пари - той плаща, когато аз имам-аз. Ако и двамата имаме или си поделяме сметката, или единия от двамата плаща.

Ми ние с един фр като излизаме
    в 75% от случеите той плаща,
    а дори не сме гаджета
    Като стане време да плащаме
    докато си извадя портмонето
    и той вече е платил
    Ама гледам да се реванширам ест.
    Прим той като плати билетите за кино
    аз плащам пуканките и колата и така

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Да кажем че в 90% от случаите той плаща но понякога се чувствам наистина неудобно.Но и аз гледам да му се реванширам.Подарявал ми е скъп подарък и едвам ме нави да го приема.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си