- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Трябва ли винаги той да плаща?!
Ако аз бях момче би ми било адски неудобно мацката до мен да плаща... иначе и аз съм за редуването, и все пак моето момче плаща винаги...
Не мисля,че само момчетата трябва да плащатДо сега моите не са ме черпили много, но все пак може малко внимание от време на време
И все пак никой не е длъжен да плаща за другия
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Нормално е като излизате той да ти плащадори да не сте гаджета пак.Ама да искаш от гаджето си да те издържа и да ти купува тва и онова е много тъпо се пак за тва са ни родителите
Ама доста момичета си хващат гаджета точно с тая цел
![]()
ами аз също не обичам не обичам някои едва ли не да ме издържа напротив аз съм от типа хора които предпочитат да плащат те повечето пъти :0 аз плащам на гажето ми и му кушпувам разни неща но не обичам тои винаги да плаща сметкататака може другите да останат с грешното впечатление че си с него или с нея само заради парите
![]()
И на мен ми е неудобно да ми плаштат сметката напоследак много често се случва ама плащам сметката като отиде до тоалетнатаи трагне да плаща а сервитьорката каже платено е
много се дразни но....
Kingsize - ti i azТази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!
И на мен ми става кофти,когато друг ми плаща смека.Нали момчетата и момичетата сме равностойни?Не е нужно винаги те да плащат?![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Ако изляза с момиче и то плати ще се чувствам супер тъпо, ама не ми се е случвало, няма и да се случи![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Не е от най-приятните неща, но понякога отстъпвам.
Делим си сметката, ако седнем нкъде, ако е хапване в движение-се плаща според зависи. (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ми и на мен ми е неудобно,но понякога го оставям...Иначе най-добре според мен е да си разделят сметката.Односно подаръците-няма лошо момчето да прави на момичето и обратно.![]()