- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Първото нещо,което чу след като прочете това...
"She starts her new diet with liquor and dick..."
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
there's no more wicked games to play...
--Лудите, лудите - те да са живи!
"Обичам те"
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
Take Me Now Or Never...
"не ми тряскай вратата!"брат ми..
♫♪ My Smile Is My Style.. ♫♪
http://www.facebook.com/nassie.popova
don't take me home till the sun comes up till the sun comes up![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Странни звуци от съседите които са до нас, звучеше все едно жената удари мъжа с тигана по главата но не съм много сигурен ...
"Never do to others what you would not like them to do to you." by Confucius
http://vbox7.com/play:8e46669f
- Не, не не.. Това е истина - седемте злодей съществуват и искат да завладеят света.![]()
И видях, и ето блед кон, и името на яздещия на него беше Смърт, и адът вървеше подире му...
Сурат, сурат, сурат.![]()
Габии![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
replay-ay-ay
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Няма илюзии,когато искаме.
Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса ! ! !
Пий,ако ти се пиеее..ако чашу любии.... само пазии..само пазиии...да не мее изгубиш...//от съседа от горе![]()
.....Love You Forever..........
The sun goes down... and so does she...
"Let me be your angel"