- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли някакъв шанс да..?
Здравейте. И на мен ми се наложи да пиша поредната тъпа тема,но много се спекох и просто искам да попитам за чужди мнения по въпроса.
На 8-ми тоя месец (тъкмо ми беше свършил цикъла) правих секс за пръв път с гаджето ми. Всичко ОК с презерватива,нямаше проблем,не беше скъсан и макар и с презерватив той пак го извади преди да свърши.Тече ми кръв даже малко и на другия ден, но го смятам за нормално. След това на 13-ти пак го направихме,но този път след като той свърши отиде и се изми и след малко пак го направихме, но преди тва ми прави френска и си пъха пръстче.(И от това ме е страх да не би да са останали някакви сперматозоиди по пръстите му...макар че той се изми, но пак се шашкам) На другия ден имах пак някакво кафеникаво зацапване и ме болеше кръста,сякаш ще ми идва,не знам защо. И сега си чакам менструацията на 28 или 29, по принцип е редовна, имам ПМС - болят ме гърдите,имам голям апетит, но чета, че това могат да бъдат и признаци на бременност.Страх ме е много, днес е 24-ти и кръста пак ме боли сякаш ще ми идва, по принцип започва да ме боли в деня,когато ще ми дойде. А четох че след първия път може да ми се обърка цикъла и да закъснее...вместо това може ли да подрани?? Според вас има ли възможност да е станала беля, аз се опитвам да мисля разумно и щом не е свършвал в мен, се предполага, че няма опасност, но съм в паника. Ще съм ви благодарна да чуя и вашето мнение.
да беше взела някакви противозачатични..но мисля че вече е късно за това...направи си тест!![]()
6tom ne e svur6il v teb i si e ymil rucete nqma kak da e podadnala nqkakva sperma 4e adsi bremena
puk krusta moje da te boli ot ne6ty dr i az nz
ama ne vqrvam da si bremena
edvali si bremenna kato ne e svar6val v teb nqma kak da e stanaloПървоначално написано от RockAndRoll All Night
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Mislq,4e ne si bremenna no ako iska6 moje da si napravi6 test za da se uspokoi6![]()
Едва ли си бременна, нали се е измил..Не се притеснявай толкова. И аз бях като теб този месец, голяма паника, че съм бременна, а и имах същите симптоми като теб, но ми дойде...
Нищо ти няма, спокойно
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ами изчакай ако не ти дойде,тогава си направи тест, а ето ти и няколко причини да посетиш и гинекологИ сега си чакам менструацията на 28 или 29, по принцип е редовна
1. Болка, сърбеж, парене, дискомфорт в половите органи. Болка при полов акт.
2. Течение от половите органи от какъвто и да е характер.
3. Кръвотечение извън цикъла.
4. Болки в долната част на корема, в кръста. Прекалено силни менструални болки. Нарушения на цикъла.
5. Болка при уриниране, а също и каквито и да е нарушения в тази област.
6. Подозрения за настъпване на бременност, а също и при необезопасен полов акт, който би могъл да доведе съответно до бременност, а в случай на случаен партньор - и до инфекции.
А ти май си отговаряш на някой от тези неща.
Направи си тест,поне ти да си спокойна,но мисля че няма вероятност да си бременна
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
np![]()
![]()
![]()
Еми не си бременна,това е мойто мнение и за напред по-внимателно.![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
И според мен няма място за притеснение, така че не си трови нервите за глупости.
А за твое лично успокоение си направи един тест, не са скъпи около 3 - 5лв., зависи каква марка са ... УСПЕХ!![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Мила ,не се паникьосвай ,не се забременява така лесно![]()
Eeee, super !
Shte stavam tatko![]()
Не ми е ясно защо всичките заливате форума с въпроси от сорта на "бременна ли съм". Добре де, сама казваш, че се е измил, пък и само от пръст не става - не влиза достатъчно дълбоко. Просто въпроса е глупав, НЕ СИ БРЕМЕННА, сега успокои ли се??? Пък ако още имаш съмнения (за което нямаш основания, но все пак), направи си тест. Кво има тука за питане не мога да разбера?
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Понякога, когато човек е в подобна ситуация се шашка... Дори да знае, че едва ли е станало нещо, пак му се свива стомаха от притеснение. Казвам го, защото и аз бях така и знам какво е, особено ако си като мен.. да се паникьосваш за всичко...Първоначално написано от Janeta_
![]()
“Усмихни се.
![]()
![]()
Здравей.
Повярвай ми... тези сперматозоиди не са непобедими мутанти и нито един от тях не е попаднал във влагалището ти. В кислородна среда и след измиване на ръцете (а след това отново в кислородна среда) едва ли някой от тях е доживял. Дишай спокойно и не си внушавай подобни неща, защото силата на подсъзнанието е много голяма и реално подобни мисли и изкуствен стрес могат да повлияят на менструацията ти (да я изместят или растроят).![]()
Въпрос, от който вероятно ви е писнало, обаче имам огрромна нужда от разяснение и успокоение. Като свършихме с приятеля ми, на леглото имаше мокро петно. Мислим си че е било от мене, ама не съм сигурна. Иначе бяхме с презерватив, обаче като го извади беше мокър
Какво мислите?
Когато искам-УСПЯВАМ,когато мога-ПРОЩАВАМ,когато обичам-НАРАНЯВАМ и никога не СЪЖАЛЯВАМ...
Хора моля ви се, пишете какво мислите по моя въпрос
Когато искам-УСПЯВАМ,когато мога-ПРОЩАВАМ,когато обичам-НАРАНЯВАМ и никога не СЪЖАЛЯВАМ...
Според мен мокрото петно е било от теб. Той свърши ли в теб?Първоначално написано от dan dan dan
“Усмихни се.
![]()
![]()
на печелившите честитоПървоначално написано от SK0RP10N
dilated dead not an option
И на мен ми се е случвало много честоПървоначално написано от dan dan dan
петното е било от теб...ако е свършил в теб или нещо такова дори и с презарватив няма как да е изтекло навън така че споко
![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Според мене си внушаваш!Първоначално написано от RockAndRoll All Night
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.