.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Град
    somewhere over the rainbow

Има ли някакъв шанс да..?

Здравейте. И на мен ми се наложи да пиша поредната тъпа тема,но много се спекох и просто искам да попитам за чужди мнения по въпроса.
    На 8-ми тоя месец (тъкмо ми беше свършил цикъла) правих секс за пръв път с гаджето ми. Всичко ОК с презерватива,нямаше проблем,не беше скъсан и макар и с презерватив той пак го извади преди да свърши.Тече ми кръв даже малко и на другия ден, но го смятам за нормално. След това на 13-ти пак го направихме,но този път след като той свърши отиде и се изми и след малко пак го направихме, но преди тва ми прави френска и си пъха пръстче.(И от това ме е страх да не би да са останали някакви сперматозоиди по пръстите му...макар че той се изми, но пак се шашкам) На другия ден имах пак някакво кафеникаво зацапване и ме болеше кръста,сякаш ще ми идва,не знам защо. И сега си чакам менструацията на 28 или 29, по принцип е редовна, имам ПМС - болят ме гърдите,имам голям апетит, но чета, че това могат да бъдат и признаци на бременност.Страх ме е много, днес е 24-ти и кръста пак ме боли сякаш ще ми идва, по принцип започва да ме боли в деня,когато ще ми дойде. А четох че след първия път може да ми се обърка цикъла и да закъснее...вместо това може ли да подрани?? Според вас има ли възможност да е станала беля, аз се опитвам да мисля разумно и щом не е свършвал в мен, се предполага, че няма опасност, но съм в паника. Ще съм ви благодарна да чуя и вашето мнение.

Град
    На Майната си xD
    да беше взела някакви противозачатични..но мисля че вече е късно за това...направи си тест!

6tom ne e svur6il v teb i si e ymil rucete nqma kak da e podadnala nqkakva sperma 4e adsi bremena
    puk krusta moje da te boli ot ne6ty dr i az nz
    ama ne vqrvam da si bremena

Re: Има ли някакъв шанс да..?

Цитирай Първоначално написано от RockAndRoll All Night
    Здравейте. И на мен ми се наложи да пиша поредната тъпа тема,но много се спекох и просто искам да попитам за чужди мнения по въпроса.
    На 8-ми тоя месец (тъкмо ми беше свършил цикъла) правих секс за пръв път с гаджето ми. Всичко ОК с презерватива,нямаше проблем,не беше скъсан и макар и с презерватив той пак го извади преди да свърши.Тече ми кръв даже малко и на другия ден, но го смятам за нормално. След това на 13-ти пак го направихме,но този път след като той свърши отиде и се изми и след малко пак го направихме, но преди тва ми прави френска и си пъха пръстче.(И от това ме е страх да не би да са останали някакви сперматозоиди по пръстите му...макар че той се изми, но пак се шашкам) На другия ден имах пак някакво кафеникаво зацапване и ме болеше кръста,сякаш ще ми идва,не знам защо. И сега си чакам менструацията на 28 или 29, по принцип е редовна, имам ПМС - болят ме гърдите,имам голям апетит, но чета, че това могат да бъдат и признаци на бременност.Страх ме е много, днес е 24-ти и кръста пак ме боли сякаш ще ми идва, по принцип започва да ме боли в деня,когато ще ми дойде. А четох че след първия път може да ми се обърка цикъла и да закъснее...вместо това може ли да подрани?? Според вас има ли възможност да е станала беля, аз се опитвам да мисля разумно и щом не е свършвал в мен, се предполага, че няма опасност, но съм в паника. Ще съм ви благодарна да чуя и вашето мнение.
    edvali si bremenna kato ne e svar6val v teb nqma kak da e stanalo
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Mislq,4e ne si bremenna no ako iska6 moje da si napravi6 test za da se uspokoi6

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Едва ли си бременна, нали се е измил.. Не се притеснявай толкова. И аз бях като теб този месец, голяма паника, че съм бременна, а и имах същите симптоми като теб, но ми дойде... Нищо ти няма, спокойно
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    И сега си чакам менструацията на 28 или 29, по принцип е редовна
    Ами изчакай ако не ти дойде,тогава си направи тест, а ето ти и няколко причини да посетиш и гинеколог

1. Болка, сърбеж, парене, дискомфорт в половите органи. Болка при полов акт.
    2. Течение от половите органи от какъвто и да е характер.
    3. Кръвотечение извън цикъла.
    4. Болки в долната част на корема, в кръста. Прекалено силни менструални болки. Нарушения на цикъла.
    5. Болка при уриниране, а също и каквито и да е нарушения в тази област.
    6. Подозрения за настъпване на бременност, а също и при необезопасен полов акт, който би могъл да доведе съответно до бременност, а в случай на случаен партньор - и до инфекции.

А ти май си отговаряш на някой от тези неща.

Град
    "градът на мечтите"
    Направи си тест,поне ти да си спокойна,но мисля че няма вероятност да си бременна
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    somewhere over the rainbow
    Благодаря на всички.

Еми не си бременна,това е мойто мнение и за напред по-внимателно.
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Не се шашкай толкова много.......

И според мен няма място за притеснение, така че не си трови нервите за глупости.
    А за твое лично успокоение си направи един тест, не са скъпи около 3 - 5лв., зависи каква марка са ... УСПЕХ!
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Мила ,не се паникьосвай ,не се забременява така лесно

SK0RP10N
    Guest
    Eeee, super !
    Shte stavam tatko

Град
    Hidden Village of Konoha
    Не ми е ясно защо всичките заливате форума с въпроси от сорта на "бременна ли съм". Добре де, сама казваш, че се е измил, пък и само от пръст не става - не влиза достатъчно дълбоко. Просто въпроса е глупав, НЕ СИ БРЕМЕННА, сега успокои ли се??? Пък ако още имаш съмнения (за което нямаш основания, но все пак), направи си тест. Кво има тука за питане не мога да разбера?
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от Janeta_
    Не ми е ясно защо всичките заливате форума с въпроси от сорта на "бременна ли съм". Добре де, сама казваш, че се е измил, пък и само от пръст не става - не влиза достатъчно дълбоко. Просто въпроса е глупав, НЕ СИ БРЕМЕННА, сега успокои ли се??? Пък ако още имаш съмнения (за което нямаш основания, но все пак), направи си тест. Кво има тука за питане не мога да разбера?
    Понякога, когато човек е в подобна ситуация се шашка... Дори да знае, че едва ли е станало нещо, пак му се свива стомаха от притеснение. Казвам го, защото и аз бях така и знам какво е, особено ако си като мен.. да се паникьосваш за всичко...
    “Усмихни се.

Град
    Асеновград, България
    Здравей.
    Повярвай ми... тези сперматозоиди не са непобедими мутанти и нито един от тях не е попаднал във влагалището ти. В кислородна среда и след измиване на ръцете (а след това отново в кислородна среда) едва ли някой от тях е доживял. Дишай спокойно и не си внушавай подобни неща, защото силата на подсъзнанието е много голяма и реално подобни мисли и изкуствен стрес могат да повлияят на менструацията ти (да я изместят или растроят).
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Въпрос, от който вероятно ви е писнало, обаче имам огрромна нужда от разяснение и успокоение. Като свършихме с приятеля ми, на леглото имаше мокро петно . Мислим си че е било от мене, ама не съм сигурна. Иначе бяхме с презерватив, обаче като го извади беше мокър Какво мислите?
    Когато искам-УСПЯВАМ,когато мога-ПРОЩАВАМ,когато обичам-НАРАНЯВАМ и никога не СЪЖАЛЯВАМ...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MetalL
    да беше взела някакви противозачатични..но мисля че вече е късно за това...направи си тест!
    napravi si test za da se uspokoish makar da se sumnqvam da e stanal nqkuf gaf
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Хора моля ви се, пишете какво мислите по моя въпрос
    Когато искам-УСПЯВАМ,когато мога-ПРОЩАВАМ,когато обичам-НАРАНЯВАМ и никога не СЪЖАЛЯВАМ...

Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от dan dan dan
    Хора моля ви се, пишете какво мислите по моя въпрос
    Според мен мокрото петно е било от теб. Той свърши ли в теб?
    “Усмихни се.

Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Eeee, super !
    Shte stavam tatko
    на печелившите честито
    dilated dead not an option

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    Цитирай Първоначално написано от dan dan dan
    Въпрос, от който вероятно ви е писнало, обаче имам огрромна нужда от разяснение и успокоение. Като свършихме с приятеля ми, на леглото имаше мокро петно . Мислим си че е било от мене, ама не съм сигурна. Иначе бяхме с презерватив, обаче като го извади беше мокър Какво мислите?
    И на мен ми се е случвало много често петното е било от теб...ако е свършил в теб или нещо такова дори и с презарватив няма как да е изтекло навън така че споко
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Град
    Някъде на юг!

Re: Има ли някакъв шанс да..?

Цитирай Първоначално написано от RockAndRoll All Night
    Според мене си внушаваш!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си