- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли да срещнеш любов в сайт за запознанства?
Според вас каква е вероятността да срещнеш любов в сайт за запознанства(или форуми..общо взето в интернет), случвало ли ви се е да срещнете човек в който наистина да се влюбите и да излезе нещо от вас??
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
ъхъхъ кой пита![]()
Първоначално написано от Riot
Сигурно,не знам.Лично аз не вярвам и не ми се е случвало.
Лично според мен не.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Кво искаш да кажеш с тва?Първоначално написано от soulja_girl4e
![]()
![]()
Естествено,че е въэможно.От личен опит го каэвам.
[size=7][b][u]fosse cos
знаеш, знаешПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
отговор: няма невъзможни неща![]()
Да се срещнеш любовта в нета е също толкова възможно колкото и в кафе/ в искотека/на улицата/ в магазина.. Има ли изобщо значение къде ще се запознаете?
Еми писах си с един олигофрен...
Впечатли ме... доста...
Срещнахме се - тръгнахме
Заедно сме... но разбирам,че няма и няма и да има нещо по-специално между нас... и скоро няма да сме заедно... за 3ия месец ще му подаря свободата ни![]()
Може би е възможно. На мен ми се е случвало нещо подобно, но и до сега не знам дали е било влюбване или просто увлечение...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Choveka koito obicham poveche ot godina,zapoznah se predi 2 godini s nego po skype,mojehme i lichno da se zapoznaem zashtoto toi si beshe gadje s edna moq fr,no taka se stekoha obstoqtelstvata che se vidqhme mn kusno sled kato si pisahme,taka che da napulno vuzmojno e i daje mn chesto sreshtano,spored men nqma znachenie po kakuv nachin shte se sreshtnat dvamat dushi
Желателно еПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Да може, аз лично се запознах с бившия си привтел в сайт за запознанства - м/у нас имаше нещо много хубаво, но всичко свърши, все пак всичко си има край, така че аз лично смятам, че в сайт за запознанства, във форум или общо казано в интернет можеш да срещнеш точния човек![]()
+1Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Ок... Аз с1м ПАССПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
козът е купаПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()
Еми не, не мисля! Може някой да ти допадне като събеседник, да породи желание в теб, ама докато не се видите нещата не стават и няма смисъл да се надяваш преди това...
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
все пак говорим за любовта,можеш да я срещнеш навсякъде![]()
Навсякъде е възможно да я срещнеш...но при мен определено не беше в интернет :P
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
И това значи ли че друг не може дая срещне в нета?Първоначално написано от didi_baby
![]()
Имах предвид, че няма какво да кажа.. Може ш'о да не можеПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
нали за т'ва са тея сайтове..
![]()