- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли да срещнеш любов в сайт за запознанства?
Определено може....ХяХя и аз го знам от личен опит![]()
![]()
nikoi ne sere samo ti se izsraПървоначално написано от Punisherrr
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
Zdraveyte lipsfah li wi ?
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
Естествено, че е възможно...всичко е въпрос на късмет.![]()
vinagi ima kusmet..Първоначално написано от anito_90
даааааааааа може6!!!твърдо заставам зад тва....
Ами дам аз съм се влюбвала в едно момче ,взех му скайпа,писахме си ,но нищо не се получи![]()
Разбира се че можеш любовта е на всякъде стига да се огледаш !![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Mнооого ме съмнява,ама знае ли човек![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
така се запознах с моя тъй че може![]()
![]()
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
На мама един братовчед се е запознал с жена си в интернет и две деца имат вече, така че е възможно![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Няма невъзможни неща.
Интернет ни дава още една възможст да срещнем подходящия за нас човек.
На мнение съм обаче, че е по-голяма вероятността да откриеш сродна душа от форум като този, отколкото в сайт за запознанства.
(:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ми да !
Аз с мойто момченце се запознах покрай един друг, който пък срещнах в сайт :P И сега се обичаме и сме щастливи заедно ! Колко месеци вече.... Мойто сродна душичка е той![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
Ами май никаква. В тези сайтове всички само лъжат и никога не можеш да си сигурен кой седи отсреща,а иначе дори и да се видите след известно мнение,ако много се впечатлите един от друг,..не се хващайте на подобни връзки,опасни са..Ама кой знае,откачените,които вярват в съдбата и тем подобни сега ще кажат:заще не,ако се обичат...дрън дрън...Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
По-добре без тях!!!!
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
emi nz ne mi se e slu4valo da xaresam mom4e v sait ili forum no moje na nqkoi da mu se e slu4ilo i da xoi s 4ovek s koito se e zapoznal na takoa mqsto no golqma lubof da porasne ot tfa misla 4e e po4ti neposilno no si zavisi i ot xorata![]()
Да. Вече трета година съм с приятеля си с който се запознах чрез интернета.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
да се влюбиш си е голямо нещо и за мен е доста нереално това да се слу4и то4но в такива сайтове,където обиковено се търсят само свалки и нищо пове4е![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
не знам дали случая е такъв, ама..
познавах едно момиче по интернет, но не й бях показвал своя снимка.закачахме се по скайп примерно..запознахме се в живота случайно, но не споменах, че съм си чатил толкова пъти с нея..виждахме се две-три седмици и чак след време тя ме разкри
не ми се е случвало и мисля че може да се случи но много много рядко![]()
Ами не ми се е случвало,но е напълно възможно.Уреждате си среща на място което и 2-мата знаете и познавате,излизате на кафе ии от там вече се надявам сички да зн ко да праят :P
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
о божеее...това е коварно нещо...запознах се с един в такъв сайт...и след 2 часа писане в скайп той ми заяви,че ме обичалслед което неква негова бивша се свърза с мен и почна да ми говори некви работиии...и аз реших,че не ми се занимава повеч с него и му бих шута...той беше мн разтроен...все пак ме обичаше
![]()
![]()
![]()