- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обичате ли да клюкарите?
сам излизаше, ама друг път
хиляда нови чата направихме, само защото не спираше да ръсиш глупости
сега като сме с права караш друг да ти пейства и защо?
нали не се интересуваш от приказките на някви си тъпанари?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ебал съм го, значи има некакво затворено тийнпроблем общество, което действа в скайп... правилно ли съм разбрал?
да не сте нещо като секта???![]()
Боже.
Дръжте си се, като за годините, бе!
*клю-клю-клю*
по темата: посрещам и изпращам с "да чуя клюките"![]()
Да, правилно си разбрал.Първоначално написано от Alco
И ако не целуваш определени задници, си сред най-обсъжданите там.![]()
виж как се насра
смешен си![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
![]()
![]()
![]()
Айде мощните - направете си алтернативен чат. Там да си мрете от тъпотия.
Grumpy old madman
Имаше по едно време(когато и аз влизах), беше го направил оня Свастица, ама сега съм му изгубил следите...Първоначално написано от Alco
![]()
![]()
Държите се като 14 годишни,деба. Не бях очаквала точно от най-възрастните потребители у форума това![]()
Разговора зависи от компаниятаПървоначално написано от ATAKABG
Интересни хора- интересен разговор. 1-2 имало май ...
Ама айде - няма да ти петним репутацията, че си бил клюкарил. Всички знаят, че кежуълс си говорят само за важни неща.
Grumpy old madman
Сте, сте.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
И преди да започнеш да хвърляш безпочвени обвинения към невинни хора, да те светна: сам се издаде.![]()
Засичам.
май някой друг върти интриги сега,пък ще видим по-нататък ше има ли оплаквания..
Жалко, жалко. Май не си толкова велик, за колкото те мислят.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Остави го бе...той утре е на бач(подразбирам работаПървоначално написано от ATAKABG
) от 10 сутринта до 5-6 на другата и ще натиска курви заради теб и FOOTSOLDIER-а
що спря да пишеш в лаутата???Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
в крайна сметка крокодилчето с колко очи трябва да е?![]()
Спри малко с тия кежуалс бе човек всяка 2 дума ти е това.Onetruecasual почваш да ставаш банален, портиер си в дискотека, Германия ала бала а всеки разговор ти завършва с кежуалс.Ако ти даваха по 1 евро когато кажеш кежуал, няма да се налага да се гърчиш за стотинки докато другите се забавляватПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Бе говори си тогава с тях. Какво се вреш при мухльовците?Първоначално написано от ATAKABG
Alco, то да беше уй - да им го набия, ама то акъл. Па и уй да беше - нямаше да мога да го набия, щото с такова фи щеше да хлопа
Grumpy old madman
Колко люспи има също е важноПървоначално написано от Alco
лаута загубиха един ИСТИНСКИ КЕЖУАЛ
От 3 години те гледам тука и отлично знам каква ще е следващата ти стъпка. Да ме каниш на среща, да ме биеш. (sweat)Първоначално написано от exploitedteen
Хайде, спирам да насаждам съмнение у теб, че няма да ме харесат в офиса във вида, в който ще ме направиш.
![]()
продаваш си дупето, събираш пари, купуваш си нещо оригинално на лакост и дерзаеш.Първоначално написано от ATAKABG
Grumpy old madman
Ама пак кажи колко са, че си взех от мола днес некво менте с 1 окоПървоначално написано от Canis_Dirus