- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обичате ли да клюкарите?
Обожавам, но попринцип каквото казвам зад гърба на човека, му го казвам и в очите, нищо не спестявам![]()
Апфф.. 7 страници с пълни глупости.
Възможно ли е хора на тези години да се занимават с такива идиотщини? Та курви, та срещи, та бой... това някаква компенсация за real life ли трябва да бъде? Хх...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Смятам, че е крайно време да се намеси модератор.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Не,тъпо е![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Айде обади се и арбитърът..един средно интелигентен 4овек,когато не му харесва,ще спре да 4ете темата още на 2рата страница,кой те е карал да ги гледаш вси4ките?Първоначално написано от Sam90'
И стига с тоя риъл лайф,много знаеш ти какъв ни е живота,извън форума.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Ейй, яка тема =)
Атака, какви са тея по детски едва ли не цупеници "Ама аз не съм в общия в скайп" стилИ затова - НА КАФЕВОООО.
Па и аз не съм, и?
Ама на Alco му е пораснала много работата от година и половина назад май-май, мани...хях.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не...преди като бях на 10 го правих. Глупаво е и не е интересно. Не мисля, че най-интересното, което може да се прави с приятели и прочие е клюкарстване...така просто си убивате времето от нямане да правите нещо по-интересно...
Обкръжението ми също не си пада по такива неща. Пък и на мен ми става неудобно, когато клюкарят пред мен.
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
След като не разбирате защо изобщо си правите труда да пишете каквото и да е в темата??Първоначално написано от Sam90'
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
пънк, цици, наааркотиици!Първоначално написано от RAWRRR
мина ми времето когато слушах бъзкокс, клаш и т.н., а и смятам, че съм почнал да ги слушам доста преди теб, така че по полека със заяжданията по тая тема.
не разбрах само защо решихте,че аз съм доносника?Първоначално написано от RAWRRR
![]()
или просто трябва да има някой виновен?
Без наркотиците..ии в моят слу4ай,без циците.
Да не се заяждам с теб,защото си много тру,а в същото време си се отказал да ги слушаш? Яко!![]()
Dwight D. Eisenhower
А това, че го пренесохте във форума е най-жалката история... аплодисменти за момчетата, които го направиха...
All we want is whats deserved
All we want is what we've earned
Is that too much to ask for...
O_o
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
трутата са във вашите среди - пънкове, метъли, а-у..Първоначално написано от RAWRRR
![]()
и не съм се отказал, просто преди 3 години да речем съм ги слушал много по-интензивно отколкото сега. сега имам уклон и към съвсем различни стилове "музика".![]()
Да беше пробвал и друго освен английски пънк-нямаше да ти омръзне за 3 години.
Dwight D. Eisenhower
Ебати хероин, амфетамин, кале смъртта е тая тема, както и целия форОм.
Тука, ако не пишат 4-5 човека, форумО ще умре напълно и ще се пише за малки курви, които питат дали са бремени, след като са гълтали сперма, така че се радвайте, че има някой, който отвреме-навреме да прави форумните изяви по-интересни.
само в пъпчето се забременява, ако си на 13 или 14.Първоначално написано от ULTRA'
zhivot svoj ne volim ko tebe ja
zhivot moj bez tebe samo stvar je prolazna![]()
![]()
Колкото до това,аз реших по метода на изклю4ване.Няколко са моми4етата от общия,които са си комуникирали с него.За мен съм сигурна,4е не съм му копи-пействала НИКОГА,ама НИКОГА неща,които си ги пишем ние там,никога не съм го добавяла и винаги съм излизала,когато някой го добави.За другите девойки също съм сигурна-просто са си разговаряли.Първоначално написано от extreme_
И да,о4евидно виновен има,щом той знае неща,които са написани,когато него го е нямало там.
Аз спирам по темата и 4естно казано не се притеснявам от нищо,за толкова време сме си пили бирата с по4ти вси4ки от 4ата,писали сме си доста време,за да преценят какъв 4овек съм.
Dwight D. Eisenhower
и аз съм сигурна,че НИКОГА не съм му копи-пействала неща.
и сега кво?
да,а аз кaкво друго правя с него,освен просто да си разговарям?За другите девойки също съм сигурна-просто са си разговаряли.
клюкаря? точно вас ли бе..![]()
латино сериал.![]()
Да не би да ги харесваш?Първоначално написано от extreme_
![]()
Ама верно ебаси сапунката направихте. Аз доколкото разбрах един момък е започнал всичко.![]()
емм повечето ги харесвах.Първоначално написано от Poppers-
мен затова ме е яд..