- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обичате ли да клюкарите?
е тва вече беше черешката на тортата.![]()
![]()
aide nedei samo da lyjesh
i razbira se,che shte kajesh,che sym az,nali samo s men si skaran![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
AMI sluchvalo se e da ima nqkoq typa duma zad gyrba na toq deto me drazni. .. rqdko stava za6toto az obi4am da go kazvam tfa v o4ite na horata ..
Кой ги обича... ?![]()
П.С. Сега Видях какви скандали са се водили и осъзнах,че мене никой не ме пита за въпроса,ами темата си е нарочно сложена за определени личност ...хъх ... МИР!
Хора, хайде стига с тези лапешки или по-скоро женски (в гадния смисъл) истории...падате в очите на хората... Пък има мисля, че има готини сред вас...![]()
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
Еби му майката![]()
![]()
Действително, давайте на лични, не е за пред по-широка аудитория..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Някой ще ме светне ли с 2 думи за какво е цялата работа, че ми стана интересно хахАхАХ, скрити чатове, ала-бала.. някой хубаво спомена в началните страници - не ви отива на възрастта да се разправяте като 'пубери'![]()
Че кой ти е казал, че съм прочел всичките? Стига ми да погледна през 1-2, за да ми стане ясно какво има и на останалите.Първоначално написано от RAWRRR
Разбира се, че си нямам представа какъв ти е живота извън форума - никога не съм твърдял, че имам. Но един "средно интелигентен човек" ако има да обсъжда нещо с някого, го обсъжда с него, а не с още няколко хиляди човека.
Защото е форум. Ако не искате някой да пише "каквото и да е", има си други места за разговори.Първоначално написано от _SL_
Относно клюките - май щеш или не, рано или късно се забъркваш в някоя заплетена историйка. Вече от теб си зависи дали ще се разплетеш или ще започнеш да оскуваш нишките още повече![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
и като е форум кво?
да пишем квото си искаме, където си искаме без да знаем за кво става дума
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Аз пиша по темата, която е зададена и отбелязвам, че за мен е пълно с глупости.Първоначално написано от _SL_
И да, идеята е да пишем, където си искаме - независимо дали винаги знаем какъв всъщност е скритият замисъл на автора. Щом е пусната тук, значи е за обсъждане от всички![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
ама ти хем разбираш че е пусната с цел и пак си буташ широкото дупе...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
И в този ред на мисли можеше просто да я заключиш, а не да питаш какво е станало.Първоначално написано от machoka
![]()
Собственост на Canis_Dirus
Нека първо разкажат за какво иде реч(ако нямат да крият нещо, разбира се) и тогава направо да я търка!
^И за кво...да гледаме сеир...Глупава работа...
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
Уляхте се!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
И за какво да я заключвам?!Първоначално написано от _Cuddly_
За да покрия тая простотия, която сътворихте?!
Мне, мне - доизяжте се като кучетата от лъжи и интриги - ставате за резил на останалите, които ви се смеят отстрани.
ЦвЕтИт0 - Не модерирай темата след като съм писал в нея.
Ами, мачко, сметнах, че е грозно.
Аз иначе разбрах много след като се беше случило каквото и да е било и нямам нищо общо, просто мразя сеирджийски истории.
Собственост на Canis_Dirus
А аз пак не разбрах какво стана?!!?Първоначално написано от _Cuddly_
_Cuddly_ пиши бе мацко ... кво стана с тебе!?!?![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Май е станало нещо повече от форумски "закачки"?!Първоначално написано от exploitedteen
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
fuck this shit
ne obi4am i ne gi obi4am
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy