.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Град
    в куза :)
    и кво, да не очаква, че и ти ще надебелееш заради нея, да се хваща за работа бе

Град
    Цитирай Първоначално написано от Entel
    Цитирай Първоначално написано от lips_of_anegel
    ами аз ли4но,бягам,правя упражнения и ям здравословна храна.избягвам сладкото,примерно по нещо сладко мн малко на ден или без него.пове4е плодове зелен4уци и такива работи.или да запи6е някой спорт,в този слу4ай най добре помага плуването.аз са като замина на море и 6те се скъсам да плувам и да видим кво 6те стане

Как ще помага плуването бре момиче. Студената вода кара организма да включи защитните си функции против изстудяване на тялото като по този начин натрупва подкожна мазнина. Или викаш тя като плува се поти
    може да пробва във ваната

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1459491988

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_959..._gallery#55710

Всеки човек си е с определен късмет ... при добро желание и упоритост може да стане мацуранка ... А тва че е пълна не е критерий гледай англичанките кво правят (линковете) ....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    варна,вътре в морето,двореца на русалките
    благодаря ви,че сте се отзовали...наистина съм пробвала да я накарам да спортува с мен.Обяснявала съм й хиляда пъти,че за да си поддържам мойте 49кг при ръст 170 всеки ден съм на тренировки по синхронно плуване,играя волейбол и и пет пъти месечно ходя на фитнес.Вярно ям като прасе,но и движението ми е на макс.А мойта миличка приятелка ми изтъкна следните доводи:
    1.на фитнес не може-мъжете щели да й се смеят
    2.плуване не може-срам я е по бански
    3.разходки-не може,твърде е горещо

Много я обичам и няма да я изоставя.Но нервите ми не издържат.Тя е на диета два дена и на третия се натъпква със сладко.И то не защото е гладна,а защото това е начина да си разрешава проблемите.Когато й е гадно-яде.Преди не беше,чак така....Това лято вечно е депресирана!
    Естествените блондинки сме на изчезване.....а блондинките по душа направо заливат пазара

Град
    варна,вътре в морето,двореца на русалките
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Знам как се чувства. И аз бях така и мн се комплексирах от сестра си която ядеше страшно мн повече от мене и не пълнееше изобщо и адски се бяхме отчуждили
    Поговори с нея но мн внимателно. Кажи и че ти пука за нея и че ако иска ще и помогеш и заедно ще правите диета. Намерете нещо за здравословното хранене в нета и почнете и двете. На тебе няма да ти навреди (а и нищо не пречи а си хапваш когато не сте заедно стига да не и казваш след това) а на нея мн ще помогне. Освен това нека си води дневник с това което яде и да си записва успехи. Примерно 4-5 неща които е постигнала днеска (не е яла сладко, ходила е мн пеша, правила е упраженения... такива неща) и това ще я мотивира много казам го от личен опит. Също и кажи да се запише на пилатес или йога или да си купи ДВД да си прави упражненията вкъщи. Страшно се отслабва а упражненията не са твърде изморителни и са даже мързеливи така че няма да и писне и да се отчая бързо бързо.
    Кажи и да не носи широки дрехи защото слагат още килограми. Нека да кашира проблемните зони но не с палатки.
    Това е засега. Мн е хубаво че я обичаш толкова мн и те е грижа за нея
    мерси за пложителното отношение и добрите съветчета,мила !
    Естествените блондинки сме на изчезване.....а блондинките по душа направо заливат пазара

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: комплекс за килограми,притеснения в секса

Цитирай Първоначално написано от malka_blizalka_
    Може и темата да се повтаря,но моя случай е конкретен и индивидуален.Имам приятелка,най-добрата ми с която се познаваме от 2 години вече.Споделяме си всичко и вкл сексуалният опит.Тя е мн пълничка (16г-87кг) и когато е правила секс с вече бившия си е било тъпо и еднообразно,защото се е криела под чаршафите.После се депресира много и още не може да преживее раздялата.Поради факта,че аз съм слабичка и имам мн приятели момчета,ухажори и пр. тя ми казва,че я комплексирвам повече и ме изолирва малко по малко от живота си.Искам да й помогна,да се отпусне(да разбере че килограмите не са най-важното),или да я мотивирам да отслабне или да и намеря,момче което да я харесва пълничка.Моля ви за някакъв съвет как да постъпя Благодаря предварително
    Щом на тая възраст и с тия килограми е правила секс... от какво се отчайва? Кажи и да яде по 2-3 пъти на ден само салати, плодове и да пие вода, ама да не прекалява с салатите и плодовете де... никво тесто никво месо и по 1 час на ден да бяга най-малко. До няколко месеца ще свали килограмите ама ще и излезнат стрий, които може да оправи със фитнес. Ако мяса в лицето може да стане супер мацка, ама ако няма мотивация да направи това което току що написах няма да се оправи и никой неможе да и помогне. И не бягане във фитнес а примерно в кварталното игрище или училище, бавно бягане но дълго. Ако се интересува от методи за отслабване и е яко мотивирана да се регистрира и дами пише лично.

Град
    In the middle of Nowhere
    според мен приятелката ти постъпва доста нагло като ти казва че ти я комплексираш и иска да те игнорира вярно че сте фрс и искаш да й помогнеш но това приятелска постъпка ли е от найна страна? ако бях аз бих се опитала да й помомгна но бих си направила и извод каква приятелка ми е

все пак ти си решаваш какво ще правиш,вече се изчерпаха мненията затова как да й помохнеш...айде успех с помощта
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Аз като започвах да отслабвам си направих един списък със всички подигравки, който са ми казвали и как съм се чувствала,когато са ми се подигравали и друг защо искам да отслабна и как ще се чувствам слаба и винаги,когота ми се прияжда6е неще вредно,отивах и си прочитах 1 списък,а когато свалях по 1 килограм си прочитах 2 и така се мотивирах много повече.Моята най-добра приятелка винаги ме е подкрепяла-тичаше с мене,по цял ден бяхме заедно и успях,но ако не беше тя .........пак щях да отсллабна,но без ничия подкрепа.Сега тя е на Шумен и не съм 1 виждала от 3 седмици,Мони липсваш ми

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    1.на фитнес не може-мъжете щели да й се смеят
    2.плуване не може-срам я е по бански
    3.разходки-не може,твърде е горещо
    Това само оправдания защото я е срам и страх от коментари... Нека прави упражнения вкъщи (прави с нея ако се налага) защото там няма кой да я гледа и да и се подиграва. Във вашия град няма ли женски фитнеси където ходят само жени? Там 100% ще се чувства по-добре.. Или да намери някой форум (не знам дали има български но ако знае немски мога да ти дам линк към един) където хората споделят как и колко са отслабнали и се подкрепят. Като видиш как някой от 150кг е станал 70 това супер мн мотивира. Просто трябва да си го постави за цел а ти трябва да я улесниш в постигането и

Град
    ... see you where the wild winds blow..

Цитирай Първоначално написано от umri
    Може и темата да се повтаря,но моя случай е конкретен и индивидуален.Имам приятелка,най-добрата ми с която се познаваме от 2 години вече.Споделяме си всичко и вкл сексуалният опит.Тя е мн пълничка (16г-87кг) и когато е правила секс с вече бившия си е било тъпо и еднообразно,защото се е криела под чаршафите.После се депресира много и още не може да преживее раздялата.Поради факта,че аз съм слабичка и имам мн приятели момчета,ухажори и пр. тя ми казва,че я комплексирвам повече и ме изолирва малко по малко от живота си.Искам да й помогна,да се отпусне(да разбере че килограмите не са най-важното),или да я мотивирам да отслабне или да и намеря,момче което да я харесва пълничка.Моля ви за някакъв съвет как да постъпя Благодаря предварително
    Щом на тая възраст и с тия килограми е правила секс... от какво се отчайва? Кажи и да яде по 2-3 пъти на ден само салати, плодове и да пие вода, ама да не прекалява с салатите и плодовете де... никво тесто никво месо и по 1 час на ден да бяга най-малко. До няколко месеца ще свали килограмите ама ще и излезнат стрий, които може да оправи със фитнес. Ако мяса в лицето може да стане супер мацка, ама ако няма мотивация да направи това което току що написах няма да се оправи и никой неможе да и помогне. И не бягане във фитнес а примерно в кварталното игрище или училище, бавно бягане но дълго. Ако се интересува от методи за отслабване и е яко мотивирана да се регистрира и дами пише лично.
    Съжалявам малко за офф-топика, но може ли да попитам, стриите как може да се оправят с фитнес? Наистина, ако могат ще ми бъде полезно да споделиш..
    Horse Crazy Girl!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от samo_za_snimka
    много хубаво че мислиш за своята приятелка предложи и всяка сутрин да ходите да бягате или да карате колела или просто поговори с нея за това чете изолирва (причината за да я отстраните )
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Пускай кита да плува по-често

Град
    Студентски град

Цитирай Първоначално написано от love_shu
    Съжалявам малко за офф-топика, но може ли да попитам, стриите как може да се оправят с фитнес? Наистина, ако могат ще ми бъде полезно да споделиш..
    Когато човек отслабне рязко се получават стрий и доста вече ненужна кожа овисва ако може така просто да се обясня. Като ходиш на фитнес си стягаш тялото и постепенно с времето изчезват и стриите. Трудно е за обяснение, но без фитнес и упоритост с години стоят. Трудно се обяснява, но е така.

Само да добавя за фитнеса... колкото съм ходил на фитнес през годините никога не съм видял някой мъж да се присмива на пълна жена. Все пак жената с ходенето си на фитнес цели да отслабне, което е проява на воля, а не се тъпче по цял ден с тесто и стой пред телевизора. Мъжете във фитнеса далеч не са като малките пубертетчета...

Град
    стриите не се оправят с фитнес

Град
    Угх..
    Когато човек отслабне рязко се получават стрий и доста вече ненужна кожа овисва
    Ъм.. всъщност при мен стриите представляват нещо като бели линийки (отстрани, в горната част на бедрата и поради факта, че са там, почти не се забелязват с каквото и да съм облечена..) .. не съм сигурна всъщност от какво се получиха, дали от бърз растеж или от смъкването на 3 кг за една седмица... (бях на един лагер миналото лято ии там покрай конете доста движение и натоварване има, пък беше и жега.. всъщност като се прибрах мислех, че съм качила килограми, защото си и похапвах доста и останах изненадана от резултата..).. та определно съм във форма и не съм отпусната.. та както и да е... и с наще бях говорила (доктори са) и ми казаха, че попринцип не могат да се махнат стриите.. на мен не ми пречат, но пък ако има някакъв начин да се премахнат... защо да не опитам?
    Horse Crazy Girl!!

Град
    махат се с операция

Град
    Цитирай Първоначално написано от Yallama
    махат се с операция
    Това ясно.. имах предвид, че не могат да се премахнат по никакъв друг начин, апък umri като каза това за фитнеса и се учудих... та затова попитах.. ама явно инфото ми си е било вярно - само с операция може да се махнат
    Horse Crazy Girl!!

Цитирай Първоначално написано от love_shu
    Когато човек отслабне рязко се получават стрий и доста вече ненужна кожа овисва ако може така просто да се обясня. Като ходиш на фитнес си стягаш тялото и постепенно с времето изчезват и стриите. Трудно е за обяснение, но без фитнес и упоритост с години стоят. Трудно се обяснява, но е така.

Само да добавя за фитнеса... колкото съм ходил на фитнес през годините никога не съм видял някой мъж да се присмива на пълна жена. Все пак жената с ходенето си на фитнес цели да отслабне, което е проява на воля, а не се тъпче по цял ден с тесто и стой пред телевизора. Мъжете във фитнеса далеч не са като малките пубертетчета...
    mda taka e
    Ich habe nichts nur eine Liebe

Град
    Германия
    Стриите не се премахват! Не говорете глупости! Те ИЗБЛЕДНЯВАТ с времето но не се махат. Единствения начин да се отървете от тях е че чрез лазер (бях чела в едно списание за процедурата но не помня точно).

Град
    Hidden Village of Konoha
    Вярно, че е пълничка, обаче аз съм на мнението, че ако се опиташ ти да я накараш да почне диета и да спортува ще го приеме зле. Аз примерно бях 73 кг за ръст 173-4 см и ми се струваше множко. Моята приятелка нон-стоп ми намекваше, че съм пълна (тя за същия ръст е към 55 кг) и се опитваше да ме мотивира да отслабна 5 кг. Е не се мотивирах, просто ме дразнеше, не исках съчувствието й, а исках да ме приема такава, каквато съм. Едва когато спря с намеците за диети и споруване, аз сама се мотивирах заради самата мен, а не заради нея и отслабнах 8-9 кг, даже двете ходехме на фитнес, не защото тя ме притискаше, а защото аз исках. Сега съм за същия ръст 65 кг и мисля да сваля още малко. Така че не я притискай, това все пак е нейното тяло и тя решава какво да прави с него. Нека тя да реши дали да отслабва и да се мотивира заради самата себе си, не заради някой друг. Така мотивацията е по-силна, а ако постигне неуспех, ще знае, че ти все пак я приемаш такава.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Град
    Студентски град
    Може и да сте прави, но аз съм имал истрии и със времето изчезнаха или поне не ги виждам. получава се при бързо отслабване, напълняване, растеж. не знам при вас как е но при мене беше така и при някои приятели съм го забелязвал, но с фитнес се подобри положението.

Град
    Германия
    Може и да сте прави, но аз съм имал истрии и със времето изчезнаха или поне не ги виждам. получава се при бързо отслабване, напълняване, растеж. не знам при вас как е но при мене беше така и при някои приятели съм го забелязвал, но с фитнес се подобри положението.
    Не е от фитнеса. И аз имах по гърдите мн гадни червени та чак лилави бяха и супер мн се притесявах ама с времето избледняха и в момента трябва да знаеш че са там и да се загледаш мн съсредоточено за да ги забележиш....

БААААААААААА ЦВЕТА БЕ неможем да прочетем кфо пише ..!

Glory,Glory Manchester United!!!

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от UnABooMBeR
    Маркираш го и нямаш ядове

Град
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от UnABooMBeR
    Маркираш го и нямаш ядове
    Ъхъ..
    Horse Crazy Girl!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си