- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- комплекс за килограми,притеснения в секса
и кво, да не очаква, че и ти ще надебелееш заради нея, да се хваща за работа бе
може да пробва във ванатаПървоначално написано от Entel
![]()
![]()
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1459491988
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_959..._gallery#55710
Всеки човек си е с определен късмет ... при добро желание и упоритост може да стане мацуранка ... А тва че е пълна не е критерий гледай англичанките кво правят (линковете) ....
благодаря ви,че сте се отзовали...наистина съм пробвала да я накарам да спортува с мен.Обяснявала съм й хиляда пъти,че за да си поддържам мойте 49кг при ръст 170 всеки ден съм на тренировки по синхронно плуване,играя волейбол и и пет пъти месечно ходя на фитнес.Вярно ям като прасе,но и движението ми е на макс.А мойта миличка приятелка ми изтъкна следните доводи:
1.на фитнес не може-мъжете щели да й се смеят
2.плуване не може-срам я е по бански
3.разходки-не може,твърде е горещо
Много я обичам и няма да я изоставя.Но нервите ми не издържат.Тя е на диета два дена и на третия се натъпква със сладко.И то не защото е гладна,а защото това е начина да си разрешава проблемите.Когато й е гадно-яде.Преди не беше,чак така....Това лято вечно е депресирана!
Естествените блондинки сме на изчезване.....а блондинките по душа направо заливат пазара![]()
мерси за пложителното отношение и добрите съветчета,мила !Първоначално написано от slun4ice
![]()
Естествените блондинки сме на изчезване.....а блондинките по душа направо заливат пазара![]()
Щом на тая възраст и с тия килограми е правила секс... от какво се отчайва? Кажи и да яде по 2-3 пъти на ден само салати, плодове и да пие вода, ама да не прекалява с салатите и плодовете де... никво тесто никво месо и по 1 час на ден да бяга най-малко. До няколко месеца ще свали килограмите ама ще и излезнат стрий, които може да оправи със фитнес. Ако мяса в лицето може да стане супер мацка, ама ако няма мотивация да направи това което току що написах няма да се оправи и никой неможе да и помогне. И не бягане във фитнес а примерно в кварталното игрище или училище, бавно бягане но дълго. Ако се интересува от методи за отслабване и е яко мотивирана да се регистрира и дами пише лично.Първоначално написано от malka_blizalka_
според мен приятелката ти постъпва доста нагло като ти казва че ти я комплексираш и иска да те игнориравярно че сте фрс и искаш да й помогнеш но това приятелска постъпка ли е от найна страна?
ако бях аз бих се опитала да й помомгна но бих си направила и извод каква приятелка ми е
все пак ти си решаваш какво ще правиш,вече се изчерпаха мненията затова как да й помохнеш...айде успех с помощта![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Аз като започвах да отслабвам си направих един списък със всички подигравки, който са ми казвали и как съм се чувствала,когато са ми се подигравали и друг защо искам да отслабна и как ще се чувствам слаба и винаги,когота ми се прияжда6е неще вредно,отивах и си прочитах 1 списък,а когато свалях по 1 килограм си прочитах 2 и така се мотивирах много повече.Моята най-добра приятелка винаги ме е подкрепяла-тичаше с мене,по цял ден бяхме заедно и успях,но ако не беше тя .........пак щях да отсллабна,но без ничия подкрепа.Сега тя е на Шумен и не съм 1 виждала от 3 седмици,Мони липсваш ми![]()
![]()
Това само оправдания защото я е срам и страх от коментари... Нека прави упражнения вкъщи (прави с нея ако се налага) защото там няма кой да я гледа и да и се подиграва. Във вашия град няма ли женски фитнеси където ходят само жени? Там 100% ще се чувства по-добре.. Или да намери някой форум (не знам дали има български но ако знае немски мога да ти дам линк към един) където хората споделят как и колко са отслабнали и се подкрепят. Като видиш как някой от 150кг е станал 70 това супер мн мотивира. Просто трябва да си го постави за цел а ти трябва да я улесниш в постигането иПървоначално написано от malka_blizalka_
![]()
Съжалявам малко за офф-топика, но може ли да попитам, стриите как може да се оправят с фитнес?Първоначално написано от umri
Наистина, ако могат ще ми бъде полезно да споделиш..
![]()
Horse Crazy Girl!!
Когато човек отслабне рязко се получават стрий и доста вече ненужна кожа овисва ако може така просто да се обясня. Като ходиш на фитнес си стягаш тялото и постепенно с времето изчезват и стриите. Трудно е за обяснение, но без фитнес и упоритост с години стоят. Трудно се обяснява, но е така.Първоначално написано от love_shu
Само да добавя за фитнеса... колкото съм ходил на фитнес през годините никога не съм видял някой мъж да се присмива на пълна жена. Все пак жената с ходенето си на фитнес цели да отслабне, което е проява на воля, а не се тъпче по цял ден с тесто и стой пред телевизора. Мъжете във фитнеса далеч не са като малките пубертетчета...
Угх..
Когато човек отслабне рязко се получават стрий и доста вече ненужна кожа овисва
Ъм.. всъщност при мен стриите представляват нещо като бели линийки (отстрани, в горната част на бедрата и поради факта, че са там, почти не се забелязват с каквото и да съм облечена..) .. не съм сигурна всъщност от какво се получиха, дали от бърз растеж или от смъкването на 3 кг за една седмица... (бях на един лагер миналото лято ии там покрай конете доста движение и натоварване има, пък беше и жега.. всъщност като се прибрах мислех, че съм качила килограми, защото си и похапвах доста и останах изненадана от резултата..).. та определно съм във форма и не съм отпусната.. та както и да е... и с наще бях говорила (доктори са) и ми казаха, че попринцип не могат да се махнат стриите.. на мен не ми пречат, но пък ако има някакъв начин да се премахнат... защо да не опитам?![]()
Horse Crazy Girl!!
Това ясно.. имах предвид, че не могат да се премахнат по никакъв друг начин, апък umri като каза това за фитнеса и се учудих... та затова попитах.. ама явно инфото ми си е било вярно - само с операция може да се махнатПървоначално написано от Yallama
![]()
Horse Crazy Girl!!
mda taka eПървоначално написано от umri
Ich habe nichts nur eine Liebe
Стриите не се премахват! Не говорете глупости!Те ИЗБЛЕДНЯВАТ с времето но не се махат. Единствения начин да се отървете от тях е че чрез лазер (бях чела в едно списание за процедурата но не помня точно).
Вярно, че е пълничка, обаче аз съм на мнението, че ако се опиташ ти да я накараш да почне диета и да спортува ще го приеме зле. Аз примерно бях 73 кг за ръст 173-4 см и ми се струваше множко. Моята приятелка нон-стоп ми намекваше, че съм пълна (тя за същия ръст е към 55 кг) и се опитваше да ме мотивира да отслабна 5 кг. Е не се мотивирах, просто ме дразнеше, не исках съчувствието й, а исках да ме приема такава, каквато съм. Едва когато спря с намеците за диети и споруване, аз сама се мотивирах заради самата мен, а не заради нея и отслабнах 8-9 кг, даже двете ходехме на фитнес, не защото тя ме притискаше, а защото аз исках. Сега съм за същия ръст 65 кг и мисля да сваля още малко. Така че не я притискай, това все пак е нейното тяло и тя решава какво да прави с него. Нека тя да реши дали да отслабва и да се мотивира заради самата себе си, не заради някой друг. Така мотивацията е по-силна, а ако постигне неуспех, ще знае, че ти все пак я приемаш такава.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Може и да сте прави, но аз съм имал истрии и със времето изчезнаха или поне не ги виждам. получава се при бързо отслабване, напълняване, растеж. не знам при вас как е но при мене беше така и при някои приятели съм го забелязвал, но с фитнес се подобри положението.
Не е от фитнеса. И аз имах по гърдите мн гадни червени та чак лилави бяха и супер мн се притесявах ама с времето избледняха и в момента трябва да знаеш че са там и да се загледаш мн съсредоточено за да ги забележиш....Първоначално написано от umri
БААААААААААА ЦВЕТА БЕ неможем да прочетем кфо пише ..!
Glory,Glory Manchester United!!!
Маркираш го и нямаш ядовеПървоначално написано от UnABooMBeR
![]()
Ъхъ..Първоначално написано от slun4ice
Horse Crazy Girl!!