- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- комплекс за килограми,притеснения в секса
Аз също съм пълен ама извинявай ако бях толква колкото е тя нямаше да се оправдавам ,че слънцето е силно и че ще ми се подиграват на фитнес .. момиче , което харесва момче с коремче е много по вероятно да срещнеш , но момче , което харесва момиче с корем .. трябва да имаш супер характер , че на тази възраст да те харесват такава с тея килограмиТолкова хубави съвети дадоха аз нямам какво да добавя , но винаги трябва да имаш воля !
WTF ?!
еми и аз бях така...поналятаако мога така да се изразя,но отслабнах и сега съм 46 кг и съм ОК.....ако има силна воля и иска да отслабне,значи ще отслабне.....има 1 много ефикасно мама го прави,за някои може да е смешно,но наистина помага.....значи обува чорапогащник и слага наелони на проблемните места...пуска си музичка и си танцува
....пак повтарям много помага и с една хубава диета ще има резултати доста бързо....айде УСПЕХ
![]()
О да и това е изпробваноПървоначално написано от deniz_
Майка ми по едно време нещо и беше прищракало и се увиваше с фолио, обуваше чорапогащник и почваше да чисти
Не е истина колко мн се гори обаче е супер смешно
![]()
фитнес...
Фитнес,упражнения, гладуване, много чай на гладно,плодове,зеленчуци, шоколад (за сърцето, но в умерени количества)...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Щом спи с теб, значи тялото ти му харесва
Когато един мъж най-сетне успее да те вкара в леглото си, единственото, за което си мисли, е: "Ура! Победа!". Докато ти започваш да се притесняваш дали не се тресат сланинки тук-таме, дали както си по гръб, бедрата ти не изглеждат още по-дебели... И в крайна сметка стигаш до логичния финал: вместо триумф на удоволствието, мъчителен и конфузен спомен. Внимавай обаче с начина, по който се отнасяш към тялото си, защото, ако непрекъснато се самоподценяваш и упорито не вярваш на твърденията на другарчето си по легло, че си страхотна, може сериозно да увредиш сексуалния си живот. Помисли и над това: колкото повече се криеш под чаршафите, или мърмориш: "Станала съм като лоена топка", "Не съм се бръснала от години", толкова повече го караш да си мисли: "Боже, пълна е с комплекси". А това действа като студен душ на либидото му. С колкото и ласки, нежност и любов да те обсипва (което - не забравяй! - е целта на секса), ти не успяваш да усетиш даже половината от притеснение. Ето защо, ако наистина искаш неповторимо изживяване, се отпусни и му позволи да гали тялото ти с поглед. За мъжа сексът е колкото физическо, толкова и визуално удоволствие - представи си, че има някаква невидима връзка между очните му ябълки и зоната под кръста и не се свени да му спретнеш малка демонстрация. Докато се събличаш, пусни едната презрамка на сутиена си и му отправи поглед ала "Знам, че ти харесва това, което виждаш."
Източник: http://www.cosmopolitan.bg/love_sex/p3_161_0.html
ми нз и аз съм пълен със скромните 95кг |( все още даже не съм имал аверка а съм на 16 значи направете си извода какво е да се чувстваш гадно като гледаш аверите си с какви момичета ходят и после да ти разправят как я е ебал и тем подобни така чееее нз остави я сама да си устрои живота понеже сега ще и помогнеш тя ще свикне и после ще си и като втора майка![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "