.

Виж резултатите на анкетата: Черен молив:слагате го от вътрешния или от външния ръб на окото?

Гласували
122. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Вътрешния

84 68,85%
  • Външния

38 31,15%
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 91 от общо 91
    не ми седи добре от вънка и не си слагам,затова - от вътрешния

в г*за
    вънка ! вътре е много вредно от тфа се получават пъпки
    .. Щe me вiжdaш v sъniщataта si,щe protqгaш rъцe da мe dokosneш,нo az щe izcheзvaм.Щ bъdа ednovreмeннo nai-krasiвiяt ti sъn i nai-uжasniяt ti koшмar!!!..

и от вътре и от вънка

от вътрешната част ама понякога и от външната

Слагам черен молив от вътрешния ъгъл, от външния слагам очна линия на Есенс и се получава страхотно

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Вътре
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Значи по принцип моливът от външния ъгъл прави окото по голямо....или поне така изглежда..но по добре е от външния ъгъл да слагаш очна линия...а моливът от вътрешния ъгъл специално на мен не ми стои макар 4е преди се така ходих..но вси4ко е според 4овека на един може да му ходи едно на др друго ,а и всеки си има различен вкус
    NqMaM nUjDa oT Mn fR,StIgAt mI 2/3,AlA TaKiVa 4E KoGaTo GrYm UdArI i SvQt PoMrYkNe,dA zNaE6 4E NqKoI RoVi V gRObA tI dA Te iZmYkNe!Ne E Ne6TaStNo mOmi4eTo ZaGuBiLo lUbOvTa nA EdIn GlUpAk,A E nE6TaStEn gLuPaKa,zAgUbIl pOsLeDnIq 6aNs dA StAnE 4oVeK!!!

Град
    Hidden Village of Konoha
    Ако имате предвид долния клепач - от вътрешната страна.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

vutre6niq
    And I don't care about you if you don't care about me !!!

http://www.jivotno.com/wildchild

nikude
    az otkrai wreme ne si slagam..daje naposleduk absolutno nikakuw grim ne slagam-samo malko brokat i spirala..kakwo mi stawa

по принцип слагам и от двете.. но от вън повече ми харесва... пак и нещо ме болят очите като имам от вътре..
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

От вътрешната страна и винаги съм го слагала така, просто отвън не ми отива..

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Попринцип се слага от вътре..По добре изглежда..Аз не гласувах защото слагам навсякъде
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Не го схващам...

Слагам си отдолу на окото и отдоре, но само острани.

Външния ...
    Just haters make me famous! εĭз

И вътре и вънка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си