- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черен молив:вътре или вън окото?
не ми седи добре от вънка и не си слагам,затова - от вътрешния
в г*за![]()
вънка ! вътре е много вредно от тфа се получават пъпки![]()
.. Щe me вiжdaш v sъniщataта si,щe protqгaш rъцe da мe dokosneш,нo az щe izcheзvaм.Щ bъdа ednovreмeннo nai-krasiвiяt ti sъn i nai-uжasniяt ti koшмar!!!..
Слагам черен молив от вътрешния ъгъл, от външния слагам очна линия на Есенс и се получава страхотно![]()
Вътре![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Значи по принцип моливът от външния ъгъл прави окото по голямо....или поне така изглежда..но по добре е от външния ъгъл да слагаш очна линия...а моливът от вътрешния ъгъл специално на мен не ми стои макар 4е преди се така ходих..но вси4ко е според 4овека на един може да му ходи едно на др друго ,а и всеки си има различен вкус![]()
NqMaM nUjDa oT Mn fR,StIgAt mI 2/3,AlA TaKiVa 4E KoGaTo GrYm UdArI i SvQt PoMrYkNe,dA zNaE6 4E NqKoI RoVi V gRObA tI dA Te iZmYkNe!Ne E Ne6TaStNo mOmi4eTo ZaGuBiLo lUbOvTa nA EdIn GlUpAk,A E nE6TaStEn gLuPaKa,zAgUbIl pOsLeDnIq 6aNs dA StAnE 4oVeK!!!
Ако имате предвид долния клепач - от вътрешната страна.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
vutre6niq
nikude![]()
az otkrai wreme ne si slagam..daje naposleduk absolutno nikakuw grim ne slagam-samo malko brokat i spirala..kakwo mi stawa![]()
![]()
по принцип слагам и от двете.. но от вън повече ми харесва... пак и нещо ме болят очите като имам от вътре..![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
От вътрешната страна и винаги съм го слагала така, просто отвън не ми отива..![]()
Попринцип се слага от вътре..По добре изглежда..Аз не гласувах защото слагам навсякъде![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Не го схващам...
Слагам си отдолу на окото и отдоре, но само острани.