.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Как....

Как....

Канена съм на купон организиран от мойта любов Естествено трябва да отида за да не бъде сам (по негови думи)обаче няма шанс майка ми да ме пуснезащото знае какво става по купони.....какво да направя

Сори ако темата ви се стори тъпа ама ще ме бъде много яд ако не отида

Град
    София
    Ми кажи повече за купона за да ти хелпна,и на колко си за да знам как мисли маика ти пиши ми на ЛС ако искаш хелпче
    Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.

обястни на майка ти,колко е важен за теб този купон и как нищо няма да стане на него и я успокои...
    Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.

Тя не ми вярва

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Опитай се да я разубедиш,като й покажеш,че няма да вършиш глупости. Наистина е добра идея и да й обесниш колко е важен купона за теб и й кажи,че ако трябва ще се върнеш навреме или че ще й помогнеш след това за нещо...
    А ако си сигурна,че няма да те пусни и още не си й казала за купона - кажи,че ще преспиш в приятелка...

П.П И все пак на колко си години,защото ако си малка - майка ти има причина да не иска да те пуска на купона...
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Град
    София
    Колко годишна е според теб че да ходи на купони ?

Абе дори и на 13 да е пак маика и няма да я пусне в тия времена

П.С: Не че е на 13 (тва е пример само )
    Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.

Уф,така е много гадно. Ами поговори с майка си,обясни й ,че това е много важно за теб и е свързано с гаджето ти и й напомни,че и тя е била на твоите години и й се е случвало нещо подобно...Може би ще те разбере,аз с моята майка така се разбирам /в повечето случаи /

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

А има ли шанс приятеля ти да я убеди?

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Ами напиши на колко години си ,защото найстина ако си на 13-14 и живееш в голям град, и ако не се познава с гаджето си..... няма да те пусне ,и с основание. Знам много добре ,че ти се ходи.....ама кво дамсе прави
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

По-добре не отивай и послушай майка си..По купони наистина стават много неща ..А ако си девсвена,почти 100% е сигурно,че след това няма да си..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Хаха...Ти направо я закупа с този коментар ... Личноа з отидох при майката на последната приятелка и казах че няма да стане нищо и ще се грижа за нея и стана всичко супер...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си