.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    не е нужно само да се напръскаш или намажеш с рол- он , а и да се измиеш преди всичко това ..

а как да го обясня на другите?

Гледам себе си !! Аз лично ползвам .
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Голям фен
    ми то повечето народ цигани според вас те взимат ли си дезодоранти?! Да не говорим пък да знаят за съществуването на рол-он или стик..

Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    не е нужно само да се напръскаш или намажеш с рол- он , а и да се измиеш преди всичко това ..

а как да го обясня на другите?
    Това е част от личната хигиена.Така че не може да се обесни Който си е свикнал да има такава си я има
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]^^ Така си е.....
    A като знам,че по , по-развитите западни страни,глобяват родителите ,ако детето им е извън нормата на килограмите.То и тук би трябвало така да бъде.
    Сериозно? И ако Пенка примерно е с по-бърз метаболизъм и е по-слаба от нормата? Или примерно Донка е с по-бавна и е по-дебела? Кво правим? А от по-развитите западни страни ще ти дам пример САЩ... там е свърталището на кравите.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от fenkatakrisi952
    Е аз не съм тука.Всяка сътрин като се изкъпя първото нещо което е да взема дезодоранта и ......
    Но,предполагам,че това проучване е вярно,все пак ако се качите в градския транспорт-все едно в България никой не е чувал за тога....
    така е ...
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Ползвам парфюм,не дезодорант.Това е въпрос на личен избор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си