- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ето какви сме мърли !!!
Гледам себе си !! Аз лично ползвам .![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
ми то повечето народ цигани според вас те взимат ли си дезодоранти?! Да не говорим пък да знаят за съществуването на рол-он или стик..
Това е част от личната хигиена.Така че не може да се обесниПървоначално написано от Jessica^
Който си е свикнал да има такава си я има
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Сериозно? И ако Пенка примерно е с по-бърз метаболизъм и е по-слаба от нормата? Или примерно Донка е с по-бавна и е по-дебела? Кво правим? А от по-развитите западни страни ще ти дам пример САЩ... там е свърталището на кравите.Първоначално написано от SeXyL[!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
така е ...Първоначално написано от fenkatakrisi952
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Ползвам парфюм,не дезодорант.Това е въпрос на личен избор.![]()