Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Ъъъ, не усети ли иронията?
Естествено, че не живеем природосъобразно-напротив даже, вървим против нея и против самите себе си.Нагъват като луди сандвичи, пици, дюнери, промишлени количества сладолед и после пускат поредната тема да им се даде предложение за ефективна диета, седят си на пс-ито по цял ден, стремят се да не направят някое излишно движение и после другите им криви...абе тъпа работа, никва култура ни нищо нямаме...

^^ Така си е.....
A като знам,че по , по-развитите западни страни,глобяват родителите ,ако детето им е извън нормата на килограмите.То и тук би трябвало така да бъде.
Какво е това?! Тук у нас се наливаме с газирано до пръсване..нямам думи направо.А в Англия например,са забранили със закон в училищата да се продават газирани напитки,чипсове,снаксове,ш колади и други боклуци.
Там учениците си носят сандвичи,от вкъщи...чисти,а не пълнени с кой знае кв'и стари боклуци,и от кой знае колко време.
Там също в столовете им готвят на място,а тук поне в мойто даскало правят некв'и сандвичи,от бюфета,но само за деца до 5-ти клас , и кой знае как ги правят.А пък за нас големите да не говорим...на нас съвсем 'МАЙНАТА НИ' ....има там некв'и баници,сандвичи....ама кой знае от кога са...и като ти наблъскат само кетчуп и майонеза....а майонезата е толкова калорична...аз отдавна не ям майонеза.Хляб...гледам да не ям.От близо седмица не съм хапвала хляб,карам я главно на диня,праскови и кисело мляко. И така.....