.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59

Hybrid View

АХАХАХАХА
    Чудя се въобще има ли смисъл да ти пиша.

Така и не отговори к'во си каляваш на тия стъкла. Да не те удрят в петите?
    И къде ги наредихте 25 км стъкла? Ти знаеш ли 25 км за колко време се бягат? Маратонците дори не правят такива загрявки...
    Като лъжете поне правете го по умерено.

Пък аз не е нужно да лъжа за да доказвам, че тренирам сериозно, то който трябва го вижда

Цитирай Първоначално написано от Orono
    АХАХАХАХА
    Чудя се въобще има ли смисъл да ти пиша.

Така и не отговори к'во си каляваш на тия стъкла. Да не те удрят в петите?
    И къде ги наредихте 25 км стъкла? Ти знаеш ли 25 км за колко време се бягат? Маратонците дори не правят такива загрявки...
    Като лъжете поне правете го по умерено.

Пък аз не е нужно да лъжа за да доказвам, че тренирам сериозно, то който трябва го вижда
    Къде сме наредили 25 км стъкла ...кефиш ме верно ! Да си чувал,че може да се правят обиколки на игрище,по което са посипани стъкла(игрището беше чисто ново с асфалт и на него направени по-малки терени за баскет,футбол и други спортове.Една обиколка беше 700-800 метра !Ама кво ли си говорим изобщо...както си казал,вижда се дали тренираш или не ...и става дума за тренировки по таекуон-до,което е изцяло работа с крака,не тъпия кик-бокс...

Недей се прави на голям умник, щото много добре го знам таекуондото к'во представлява, съседа ми 11 години е загубил с т'ва таекуондо. За 25-те километра не знам има ли смисъл да го коментирам още, само човек, който ги е бягал знае, че е абсурдно да правиш такава загрявка(к'во да говоря за стъкла... )
    Тъпия кикбокс... ама тъпия кикбоксъор млати таекуондиста кат' боксов чувал, т'ва не е като да го докоснеш и да ти дадат точка.
    Ама то едва ли е виновно бойното изкуство, ти си си виновен, даже не знаеш, че има и удари с ръце в таекуондото.

К'во въобще ми се обясняваш, един сериозен боец няма(нито в K1, нито в MMA), който да е таекуондист.

Айде поздравявам те:
    http://www.zazz.bg/play:0dd0fa87

П.С Не ме разбирайте погрешно, не че имам нещо против бойното изкуство, който го удовлетворява да си го тренира, ама кат' почнат да ми се правят на световни шампиони и не издържам.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    хаха
    тоя е untouchable
    само с автомат ще го свалиш
    но все пак ако го 1 кикбоксер го нацели веднъж е outta control
    Тоя с трабата е толкова ІзлеІ.
    А тея са ебаси циркаджийте.

А,ся кой си измисля неща ...Някъде да съм написал,че 25-те километра са загрявка ...в тичане и другите упражнения,които споменах си минава цяла тренировка !Преди републиканското тренировките ни бяха само такива,а идвахме допълнително представителната група,за да тренираме спаринг и
    тулове.И специално за К1 гледах точно наскоро един таекуондист,който е станал шампион наскоро,но не знам за коя година.А и там Муай Тай бойците в повечето случаи за шампиони.И да,знам че има удари с ръце,ама ако незнаеш са забранени крошета и ъперкъти,а с прав удар едва ли можеш да нанесеш кой знае какъв удар,че противника ти да е в нокдаун-примерно аз като излезна срещу кик-боксьор няма да го чакам да ми бие тупалки и аз да се опитвам да му бия по-силни,просто защото няма смисъл !

Не ти вярвам за 25-те километра и това е. Но ще ми обясниш ли защо си калявате петите и то със стъкла?
    А в K1 наистина има Таекуондист, но не се справя никак добре и не помня да е ставал шампион, освен може би на някой локален турнир.
    А за ръцете.. прав, неправ - удара си е с ръка И между другото това е основният и най-силен удар на един боксъор.

Някъде да съм казал,че си каляваме петите ?!?! Учим се да издържаме на болка просто,тва беше едно от упражненията,тва е всичко-не е за специална част на тялото.И никъде не съм казал,че на квадратен метър например има 10 кг натрошено стъкло ! Понякога те драска по възглавничките,друг път по петите,понякога стъпваш на чист асфалт.Макар,че е добре да са ти калени и петите,защото повечето удари са точно с пети и външна част на ходило,а като чупиш дъски и керемиди с тази част на крака,колкото и да е,все си боли !
    Колкото до ударите с ръце...Аз ръцете ги ползвах само за защита,и за контри,но повярвай ми,много повече боли удар с крак в брадичката,от колкото прав удар с ръка !

Град
    в спалнята ти ;]
    офф 25 км са равностойни на 2-3 обиколки но гр.Пловдив
    такова животно като 7 минутни рундове в няшия зоопарк няма
    а за останалите неща като 500 лицеви и коремни ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си