- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Мъча ли ги много :)
Тренирам кик бокс от 6 години,ставах шампионка 3 пъти,два пъти балканска и един път държавна.Та понякога ме викат за треньорка в един клуб.Тренировката протича така бягане по 25 км (най малко км който сме бягали са 25 ) след това спаринги 12 рунда по 7 минути,5 серии по 100 коремни преси,5 серии по 50 лицеви и 7 серии по 10 набирания.Някой от тях се оплакват а др-ги не ;] та въпроса ми е мъча ли ги много,трябва ли още или ако имате предложения за тренировки кажетеаз не ги тренирам постоянно,а понякога когато треньорът им е извън града.и ся утре ще ходя да ги тренирам и нямам идеи.пак и треньорът ми е военен разбираемо е защо ги мъча така
![]()
a целта ми е да ги направя машини
![]()
Hitotsu, wareware wa, shinshin o renmashi, kakko fubatsu no shingi o kiwameru koto.
Ами за мен 25 километра са много,но те все пак са спортисти.Едва ли ги мъчиш,все пак трябва да се тренират добре.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Ти правила ли си това преди да спечелиш титлите?Ако си го правила значи и те трябва да го правят,ако не си,значи не ;]![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Правила съм гоПървоначално написано от j_adore2
![]()
Hitotsu, wareware wa, shinshin o renmashi, kakko fubatsu no shingi o kiwameru koto.
Тогава,за да станат шампиони като теб и те трябва да го правят.Първоначално написано от Tatusite_vip_kuchka
знам ама някой от тях ме намразиха,щото според тях съм ги мъчела,ама аз им казах като не ви харесва пътя и тва е..ако искате да станете добри ше тряа ме послушатеПървоначално написано от j_adore2
![]()
Еми предполагам,че и ти си мразела твоя треньор.. така че знаеш какво е. И наистина,на който не му харесва,значи не иска да се занимава с това,не трябва да бъде там и направо да хваща пътя.
не го мразех,гадно ми беше ама знаех че го прави за мое добро и го разбирахПървоначално написано от j_adore2
така че към него,никога не съм имала омраза,а само респект
![]()
Не знам на по колко години са тези,които учиш,но ако са под 16 е нормално да се оплакват.. виж ако са по-големи и им е дошъл акъла в главата наистина би трябвало да изпитват само уважение към теб .. ако ли не да си търсят друга професия ..
за ся има двама който ми праят проблеми на 18 г са ;] всички други са над 19 г и имат респект към мен тва го забелязах наскороПървоначално написано от j_adore2
се пак им се плаща
тряа се стягат :P
ахахха аз ако не ги натискам няа да стане нищо от тяхПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Първо браво за титлите. Второ ти тренираш ли с тях ? щот е малко кофти те да тичат хората а ти да си седиш и да им викаш още..още...А и няа кво да мрънкат те ако знаят как се тренира в Тайланд Япония Русия и т.н. (не говоря само за кик бокс - Муай Тай Киокущин Бойно Самбо...примерно)
вярно е,аз в тайланд съм тренирала муай тай и там нямам загуба от мачове..пък и в тайланд тренировките са мн суровиПървоначално написано от nasko07
пак аз тичам с тях само .. щото тичането е най гадно от всичко
Аз бих се радвал човек като теб да ме тренира (тренирам Киокушин но с ентусиасти от клуба играем бокс и кик бокс)
да си призная аз първо тренирах киокушин и след тва кик бокс,киокушина ме научи на дисциплинаПървоначално написано от nasko07
пак иначе ся се пускам на бокс,кик бокс и муай тай
![]()
така еПървоначално написано от TheNh3
и аз съм на същото мнение
по тежки тренировки не съм имала от тея в тайланд..караха ме да ритам ствол на дърво даже си разкававявах краката много ама ми казваха да продължавам..мажех се с змииска отрова и т.н..
боли ме фара
като направите задно салто на цимент
тогава ми чатете за посраните ви титли![]()
![]()
![]()
Моля ?!
+5Първоначално написано от TheNh3
По добре грозна победа,от колкото красива загуба!
даже в наши дни най добре подготвените атлети са муай тай боксьоритеПървоначално написано от TheNh3
![]()
ахах така е ама се получава аз ся пак заминавам в тайландПървоначално написано от TheNh3
еми от севл съм ама работя в плд
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=D3CdaCMdD0g
е това са лудниците
тоя кикбокс мн сивичък ми се вижда![]()
Моля ?!
dam това е лудо,ама кик бокса е не сивичак аахах макарче муай тай е по хубаво от кик бокса и бокса и киокушикайПървоначално написано от Riot
гледай тая нинджа с трабата
дали ще го докоснеш ?![]()
Моля ?!
toq dokato q zavurti edno mavashi v glavata i e do tam :PПървоначално написано от Riot
хаха
тоя е untouchable
само с автомат ще го свалиш![]()
но все пак ако го 1 кикбоксер го нацели веднъж е outta control
Моля ?!