- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- айде да некажете че съм много сериозен ето нещо по ведро :)
ами номинирай ме по случая за най-тъп потребител на форума ще гласувам с 2 ръце и 3 крака![]()
![]()
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Ти пък ако си мислиш,че заслужаваш подобна награда..
Смееш ни се за какво,че се чукаме и хората ни забелязват ли?Първоначално написано от ivakavlad
мислиш ли че ми пукаПървоначално написано от paranoia
![]()
![]()
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Вече говорихме по тоя въпрос, душко.
sweet about me,nothing sweet about me (music) xD
да се запознаем аз съм господин свръх непокист приятно ми е![]()
Аз пък за ЦСКАПървоначално написано от AFT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ochi v Ochi, Ysta v Ysta, Ryka v Onova, Onova v Ryka, Onova v Onova ....III .... Stava Belq!!!!
И аз се зачетох тука..Кво се нареждате,бе?И всъщност..Не,че защитавам автора,не,че защитавам някой изобщо..Ама защо пък решихте,че му пука от мнението на няк'ви хора,'дето никога не е виждал,нито те са го виждали и нито ще се видят някога?
![]()
Бай дъ уей, и аз съм за ЦСКАПървоначално написано от silveto_sisi
![]()
Защото е така. При всички хора е така.Първоначално написано от Nancy_
![]()
Иначе аз съм от Левски, щот вуйчо ми ме подкупва, не че следя мачове или нещо такова.![]()
И аз много-много не ги следя,ама цялото семейство е за ЦСКАПървоначално написано от AFT
Както и да е..А на тебе тогава пука ли ти от мнението на хората във форума?И освен това,изобщо е тъпо да се пускат теми ''Да му пусна ли?'',''Кого да избера'',''Да изляза ли с нея?'',все едно някой от форума като каже ''Да,пусни му'' и авторът на темата непременно ще го послуша.Това са си неща,които хората трябва да си решават сами.Не знам дали ме разбра,но исках да кажа,че според мен на повечето хора тук не им пука от мнението на другите,даже и от съветите им.
AFT нали знаеш че всяко правило си има изключение на мен никога през целият ми съзнателен живот не ми е дремело какво ще кажат другите за мен данък общественно мнение неплащам няма и да плащам пък който каквото иска да мисли за мен проблемът си негов нали така не е мой нито ми е прал гащите нито нищо че да ми пука и грам![]()
Аз говоря попринцип. =) Мне, ако някой каже "Да,пусни му", авторът няма да го направи непременно, но ще се повлияе, u know. Като ония пич, дет пусна тема дали бил хубав - ако има повече -, ще му падне самочувствието,ама ако са повече +, ще се качи. Абе,кво се обяснявам. На всеки му пука. Няма значение кой си признава и кой не. =)Първоначално написано от Nancy_
ivakavlad (ебати, кажи си името о.О), с тея изтъркани глупости не си помагаш.![]()
како кво стана с снимката![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
казвам се Владислав и изтъркани неизтъркани реалноста е такава аз принципно съм си дете идиотче а и преди доста са ме обиждали най вече че ми е крив носа абе какво да направя че на 5 години паднах в едно мазе по нос и го счупших или пък че се бих с един в 6-ти клас и той ми го счупи пак до време се впечатлявах да самоче се научих че ако се впечатлявам на всички идиоти който ме обиждат или се опитват да ме унижават (който се опита да ме унижи го сривам с земята естественно само ако е лице в лице а не някой си там от нето който сигурно живе на мачо пичо у царевичако та и по надоло) защо да си тровя нервите като по този начин не вредя на никой друг освен на себеси няма сми немислиш ли??? :P
То ако всичко имаше смисъл.. =)
Бате,ЛС. ;]