- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Cradle Of Filth В България
Крейдъл може да изглеждат смешно (да не говорим на какво приличат и тру блекарите... аре, моля ви се.), може да не са блек, може всичко, ама текстовете им са направо поезия, музиката също.
Orono си го каза всъщност.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
факт.
дани може да е гейски гном, тн, тн, но в текстовете си е чиста форма поет. За Кредъл блек...ако ми кажете, че от Dusk...and her embrace надолу (даже включая албума), та до демотата, не са блек, ми е интересно какъв блек слушате..?
По-изтърканите Мейхъм и Бурзум ли, ахах?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ко против Мейхем ?!![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
:Д
Хубава група, но не ги харесвам. Просто като за блек е хипер изтъркано - аз слушам Мейхъм и Бурзум, Варг е гений, просто невероятен. Както е и изтъркано да се плюе по Боргир и Кредъл, е така, за спорта.
А най-изтъркано е блекарите да казват, че pre-Stormblast и pre-Dusk... Боргир и Кредъл не са блек. Тогава да отречем и Емперър, защото вкарват мелодика в жанра.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Според статия в сайта на тангра мега рок, Cradle щели да се появят в 23 часа на сцената:
или трябва да отида в началото, да иззтърпя всички останали...
или да отида направо за Cradle в голямата блъсканица, хих ;]
+ кой знае какъв 20 минутен сет ще изкарат ... :]
blagodarq na avtora za izvestieto ako ne bqh go pro4ela tuk sigorno 6tqh da go propusna![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Прав си много за Варг той си истински гений.дано скоро да излиза от затворчето
Първоначално написано от Medi
Пак заповядай все пак трябва да се информираме![]()
кхааа :О Що бе, Немезиса е супер албумПървоначално написано от exploitedteen
Аз блекът напоследък доста съм го намалил, но като че ли слушам по-модерничките неща, кхах. Иначе и на мен Ентроуна ми е любимия Боргир, страшен е, винаги съм казвал, че 1997 е една от любимите ми метъл години, защото тогава са излезли доста любими албуми на любими групи.
Варг така и не го харесах, и туйто. Може би след време, зависи каква вълна ми дойде :>
moje puk i da se domukna![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Не, аз не затова, смея да твърдя че от доста ъгли мога да гледам на музиката. Просто явно трябва да си дойде времето за следващия
Но обложките му винаги са ми харесвали - странни, някои изключително примитивни някак, но все пак очарователни. ;р
Първоначално написано от ScionOfStorm
въх, same here...
то не беше едно време чист блек, после тотална зарибявка с групи като limbonic art, ancient,graveworm...всичко това е вече зарязано (...)
и явно ще дойде, че съм на вълна пост-блек (хъхъ)
не само метафорично, но и музикално-
смисъл... Ihsahn, вокала на Emperor, в соловия си проект продължава с експериментирането и отдалечаването от блек корените...
и откъдето и да го погледнем музиката му е пост-блек
Същото и с Shade Empire (на които си взех оригинален диск и кипя от щастие :]] ) - въпреки че са доста различни от гореспоменатия пич, и те доскта експериментират, включвайки индъстриъл,прогресив,фолк, класически,джаз елементи.
(не се опитвам да наложа някакъв нов жанр, просто така ги виждам нещата.. :] )
п.с. Мен пък ме съмнява Cradle да дойдат...докато не го видя в майспеса им не вярвам, хах :]
хъхъ..
И на мен ми е бая съмнителен въпросния фест... доста късно го обявиха и е нереално.
А доколкото си спомням Ihsahn са повече прогресив отколкото блек. Иначе освен Ihsahn от нещата имащи неко общо блека ми харесват (нали сме тръгнали) Sigh, Ulver, Rotting Christ. Общо взето по-малко блек и повече "авант-гардни" истории.![]()
Първоначално написано от Мо6no
Всъщност се оказа вярно, в майспейса им има дата с България и Spirit of Burgas на 17август.Туко що видях.
п.с.
е сега... знам, прогресив го водят, т.нар от мен post-black e "явление" хаха :]
хъхъ..
Ротинг крайст са хипер добри и концертът им беше размазващ.
В МиСпацията на Кредъл е потвърдено. Няма де да бягат ;р
Иначе според мен концертът ще е пълен провал. Остави съседните подгряващи, ами и кой баща ще пусне и ще даде пари за 13 годишната си дъщеря ЕМО (която надали и харесва обличането), за да се събере с други себеподобни и да отиде на концерт на група с облик като на Кредъл ъф Филт. Човечеца ще се оплаши и ще се чуди там сатанистки ритуали, какво ли правят. И накрая много малко от надъханите лапета ще отидат.
Това не е старечска група, която бащата е чакал 20 години да види и отива със собствените си пари на концертът. Тук бащата трябва да даде паричките и да пусне малката си дъщеря (примерно) със съмнителни младежи, за да гледа някакви сатанисти.![]()
е аз отивам.Със 100% Иначе фестивала е пълен провал.Те от спирит оф бургас го прават за пари.Защото и систърс оф мърси ще идва и също и кредъл бая народ ще бъде.Иначе за бащата той може да чака систър оф мърси те са си старички все пак
Е това е твойто мнение.Бурзум за мен е най-добрия блек металист.Много е див.Първоначално написано от Orono
Не споменавай напразно името Burzum : )Първоначално написано от metala666
Едно умно нещо да кажеш : )Първоначално написано от exploitedteen
За тея нагримрани групички,той говори в едно интервю и каза че са се възползвали от медийната истерия 1992-1993 и са побързали да се нагрухат с кинти.
Между другото,той каза още че тоя наплив на ентусиасти го е дразнил
още преди тва и за да им се измъкне е ходил по техно клубове ; )
А за бурзум мога само хубави неща да кажа.Просто като я чуеш тая музика и изтръпваш,има бахти атмосферата.Абе култ,няма кво да се говори просто ; )
Бурзум е велик за мен.Дано по-бързо да излиаот затвора.
Е той си е психо човека, което не му пречи да е гений ;] Подозирам, че и да излезе, пак ще го тикнат скоро.
няма четох на едно място че той казал на едно интервю.че като излезе .ще си направи къщичкла в хората и там ще си живее
да, аз ако ти кажа, че ще си направя хуйо на вагина ще ми повярваш ли ;р?