.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 91
    Крейдъл може да изглеждат смешно (да не говорим на какво приличат и тру блекарите... аре, моля ви се. ), може да не са блек, може всичко, ама текстовете им са направо поезия, музиката също.

Orono си го каза всъщност.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

факт.

дани може да е гейски гном, тн, тн, но в текстовете си е чиста форма поет. За Кредъл блек...ако ми кажете, че от Dusk...and her embrace надолу (даже включая албума), та до демотата, не са блек, ми е интересно какъв блек слушате..?

По-изтърканите Мейхъм и Бурзум ли, ахах?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Голям фен Аватара на magesniko
    Град
    Oсновател и мозък на КММ
    ко против Мейхем ?!
    No mercy for what we are doing
    No thought to even what we have done
    We don't need to feel the sorrow
    No remorse for the helpless one

Питай Викернес

Хубава група, но не ги харесвам. Просто като за блек е хипер изтъркано - аз слушам Мейхъм и Бурзум, Варг е гений, просто невероятен. Както е и изтъркано да се плюе по Боргир и Кредъл, е така, за спорта.

А най-изтъркано е блекарите да казват, че pre-Stormblast и pre-Dusk... Боргир и Кредъл не са блек. Тогава да отречем и Емперър, защото вкарват мелодика в жанра.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на Shadow_Walker

Според статия в сайта на тангра мега рок, Cradle щели да се появят в 23 часа на сцената:
    или трябва да отида в началото, да иззтърпя всички останали...
    или да отида направо за Cradle в голямата блъсканица, хих ;]
    + кой знае какъв 20 минутен сет ще изкарат ... :]

blagodarq na avtora za izvestieto ako ne bqh go pro4ela tuk sigorno 6tqh da go propusna

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm

- аз слушам Мейхъм и Бурзум, Варг е гений, просто невероятен.

Прав си много за Варг той си истински гений.дано скоро да излиза от затворчето

Цитирай Първоначално написано от Medi
    blagodarq na avtora za izvestieto ako ne bqh go pro4ela tuk sigorno 6tqh da go propusna

Пак заповядай все пак трябва да се информираме

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen

Хубава група, но не ги харесвам. Просто като за блек е хипер изтъркано - аз слушам Мейхъм и Бурзум, Варг е гений, просто невероятен. Както е и изтъркано да се плюе по Боргир и Кредъл, е така, за спорта.

А най-изтъркано е блекарите да казват, че pre-Stormblast и pre-Dusk... Боргир и Кредъл не са блек. Тогава да отречем и Емперър, защото вкарват мелодика в жанра.
    Еми аз не слушам много блек, даже хич не се кефя на модерните блек говна, които се прекъват на Север, но групи като Венъм, Батъри, Мистик съркъл или Селтик фрост са доста яки...
    аз лично си харесвам и зеления Боргир (Ентрон даркнес триумфант), колкото и да е оплюван от тру блекарите...

Варг е гений, но той се движи в доста различна посока от повечето блек метълчета, които се гримират и си правят фотосесии...

Или как още ме е яд, че преди години си купих на Сатирикон Немезис дивина...
    кхааа :О Що бе, Немезиса е супер албум
    Аз блекът напоследък доста съм го намалил, но като че ли слушам по-модерничките неща, кхах. Иначе и на мен Ентроуна ми е любимия Боргир, страшен е, винаги съм казвал, че 1997 е една от любимите ми метъл години, защото тогава са излезли доста любими албуми на любими групи.

Варг така и не го харесах, и туйто. Може би след време, зависи каква вълна ми дойде :>

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    moje puk i da se domukna

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Не, аз не затова, смея да твърдя че от доста ъгли мога да гледам на музиката. Просто явно трябва да си дойде времето за следващия

Но обложките му винаги са ми харесвали - странни, някои изключително примитивни някак, но все пак очарователни. ;р

Аз блекът напоследък доста съм го намалил, но като че ли слушам по-модерничките неща, кхах.

въх, same here...
    то не беше едно време чист блек, после тотална зарибявка с групи като limbonic art, ancient,graveworm...всичко това е вече зарязано (...)
    и явно ще дойде, че съм на вълна пост-блек (хъхъ)
    не само метафорично, но и музикално-
    смисъл... Ihsahn, вокала на Emperor, в соловия си проект продължава с експериментирането и отдалечаването от блек корените...
    и откъдето и да го погледнем музиката му е пост-блек
    Същото и с Shade Empire (на които си взех оригинален диск и кипя от щастие :]] ) - въпреки че са доста различни от гореспоменатия пич, и те доскта експериментират, включвайки индъстриъл,прогресив,фолк, класически,джаз елементи.
    (не се опитвам да наложа някакъв нов жанр, просто така ги виждам нещата.. :] )

п.с. Мен пък ме съмнява Cradle да дойдат...докато не го видя в майспеса им не вярвам, хах :]
    хъхъ..

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    И на мен ми е бая съмнителен въпросния фест... доста късно го обявиха и е нереално.

А доколкото си спомням Ihsahn са повече прогресив отколкото блек. Иначе освен Ihsahn от нещата имащи неко общо блека ми харесват (нали сме тръгнали) Sigh, Ulver, Rotting Christ. Общо взето по-малко блек и повече "авант-гардни" истории.

Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    И на мен ми е бая съмнителен въпросния фест... доста късно го обявиха и е нереално.

А доколкото си спомням Ihsahn са повече прогресив отколкото блек. Иначе освен Ihsahn от нещата имащи неко общо блека ми харесват (нали сме тръгнали) Sigh, Ulver, Rotting Christ. Общо взето по-малко блек и повече "авант-гардни" истории.

Всъщност се оказа вярно, в майспейса им има дата с България и Spirit of Burgas на 17август.Туко що видях.
    п.с.
    е сега... знам, прогресив го водят, т.нар от мен post-black e "явление" хаха :]
    хъхъ..

Ротинг крайст са хипер добри и концертът им беше размазващ.

В МиСпацията на Кредъл е потвърдено. Няма де да бягат ;р

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Иначе според мен концертът ще е пълен провал. Остави съседните подгряващи, ами и кой баща ще пусне и ще даде пари за 13 годишната си дъщеря ЕМО (която надали и харесва обличането), за да се събере с други себеподобни и да отиде на концерт на група с облик като на Кредъл ъф Филт. Човечеца ще се оплаши и ще се чуди там сатанистки ритуали, какво ли правят. И накрая много малко от надъханите лапета ще отидат.

Това не е старечска група, която бащата е чакал 20 години да види и отива със собствените си пари на концертът. Тук бащата трябва да даде паричките и да пусне малката си дъщеря (примерно) със съмнителни младежи, за да гледа някакви сатанисти.

е аз отивам.Със 100% Иначе фестивала е пълен провал.Те от спирит оф бургас го прават за пари.Защото и систърс оф мърси ще идва и също и кредъл бая народ ще бъде.Иначе за бащата той може да чака систър оф мърси те са си старички все пак

Burzum от чисто музикална гледна точка, не мога да го понасям.

Цитирай Първоначално написано от Orono
    Е това е твойто мнение.Бурзум за мен е най-добрия блек металист.Много е див.

Цитирай Първоначално написано от metala666
    Цитирай Първоначално написано от Orono
    Е това е твойто мнение.Бурзум за мен е най-добрия блек металист.Много е див.
    Не споменавай напразно името Burzum : )

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    За Варг трябва да се подходи от друг ъгъл просто, защото доста излиза от блек метъл клишето и определено може да те разочарова, но въпреки това е много по-метъл от всичките нагримирани групички, които съм слушал...
    Едно умно нещо да кажеш : )

За тея нагримрани групички,той говори в едно интервю и каза че са се възползвали от медийната истерия 1992-1993 и са побързали да се нагрухат с кинти.
    Между другото,той каза още че тоя наплив на ентусиасти го е дразнил
    още преди тва и за да им се измъкне е ходил по техно клубове ; )

А за бурзум мога само хубави неща да кажа.Просто като я чуеш тая музика и изтръпваш,има бахти атмосферата.Абе култ,няма кво да се говори просто ; )

Бурзум е велик за мен.Дано по-бързо да излиаот затвора.

Е той си е психо човека, което не му пречи да е гений ;] Подозирам, че и да излезе, пак ще го тикнат скоро.

няма четох на едно място че той казал на едно интервю.че като излезе .ще си направи къщичкла в хората и там ще си живее

да, аз ако ти кажа, че ще си направя хуйо на вагина ще ми повярваш ли ;р?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си