.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 91 от общо 91

Град
    Shove IT
    Не ги слушам вече, но отдавна имам мерак да видя Дани на живо и ще иа

Цитирай Първоначално написано от metala666
    Цитирай Първоначално написано от Orono
    Цитирай Първоначално написано от mariiche
    тогава съм в Бургас , но не бих отишла
    Слава Богу, щото нямаше да те из
    търпя.
    и аз нямашеда я търкипя
    и що?
    By myself but not alone ...

Цитирай Първоначално написано от пЛюш!нкаАа~
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ако ще в нас да свирят - пак не бих ги слушал тези гномове
    Напълно съгласна!
    Къде са AC/DC MetallicA Deep Purple Whitesnake Manowar Accept Judas Priest Guns N' Roses и т.н .. къде са Cradle of Filth?Голям шум за нищо.Не,че нещо...просто Класическия рок и метъл никога няма да умрат..банди като Cradle Of Filth Dimmu Borgir..са едно голямо НИЩО.Само на гримове, татуировки, пиърсинг и т.н го докарват.. - това всичкото е от липса на талант..това,че крещят като заклани,наплескани със "мъртвешки грим"татуирани по цялото тяло,пиърсинг на всякъде,и със шипове по цялото тяло - не ги прави велики,блек метъли със дълги черни коси, приличащи на сатани..или така трябва.. това ли е днешната представа за блек метъла ?Слушай групите още от 70те 80те..от там се почва.Не искам да се заяждам с автора..просто от горе изброените неща - това не ги прави искинска блек метъл банда..трябва талант да има.. .. нищо лично..иначе Блек метъла не ми е в стила.
    +1 нищо лично

ООООООО а на 17 август аз имам РД.... Яба даба дууууу.... а и Cradle of Filth са некви пичове,ма не бих отишла на концерт
    ..с тайфата на тази пейка,заедно пътуваме вече за Jamaika......

и що?
    Щот' си проста

Нищо лично.

и що?
    Щот' си проста

Нищо лично.
    и как го разбра?!

и що?
    Щот' си проста

Нищо лично.
    и как го разбра?!
    защото ги проускаш а ти ще бъдеш в деня в бургас

Сега аз да ви споделя . Онзи ден тръгнах за софия за билет.стигнах софиа и обходих да търся билета в софия . а хем че можех да го взема от родия ми край не го намерих в софия не знам защо . но за смека на това си взх тениска на Cradle Of Filth днес се върнах от софия иси взех билета Cradle Of Filth в германос.половин час трябваше да чакам докато си полуа билета . Защото те не могат да се справят с тхния софтуер .и сега се кфя че имам билет на Cradle Of Filth .

СЕГА СТИГА ДА ЧЕТЕТЕ КОМЕНАРА МИ!!!А ОТОВАЙТЕ ДА ВЗИМАТЕ БИЛЕТ НА Cradle Of Filth . И ДА БЪДЕТЕ НА КОНЦЕРТА!!!!!!!!!!!

току що съзрях на билета че ония тапанари са ми билет за 15.8 а не за 17.8

Град
    Nqkyde dale4 ama ne pomnq kyde
    za cradle of filth kak da go kaja po milo... grupa derq6ti se idioti koito ne struvat opitah se da gi slusham i na purvata minyta nqmah nervi za poveche mnogo sa zle a za danni filth da ne govorim
    Live every day as if it's your last...

Цитирай Първоначално написано от metala666
    току що съзрях на билета че ония тапанари са ми билет за 15.8 а не за 17.8

датата на билетите за 1 ден пише 15.8 това значи че нали започва фестаи няма значение на кой ден идеш.днес се консултирах в германос

кой ще ходи

още няколко дена и кредъл идват

Цитирай Първоначално написано от angel of death1
    za cradle of filth kak da go kaja po milo... grupa derq6ti se idioti koito ne struvat opitah se da gi slusham i na purvata minyta nqmah nervi za poveche mnogo sa zle a za danni filth da ne govorim
    Това,че не са твоя стил не значи,че трябва да ти обиждаш Аз няма да мога да отида А до изказването преди-И как по-точно Таря проваляше Nightwish ?!?!?Тази новата не може да й стъпи и на малкия пръст......Колкото и да се опитва с тоя поп-пънк глас не става......Именно Таря направи Nightwish толкова известни,защото бяха група с вокалистка оперна певица!

що не умрете сички ве Крейдъл направиха страхотен концерт и не само в България ! МУЗИКАТА ИМ Е УНИКАЛНА!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си