- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Cradle Of Filth В България
Не ги слушам вече, но отдавна имам мерак да видя Дани на живо и ще иа
и що?Първоначално написано от metala666
![]()
By myself but not alone ...
+1Първоначално написано от пЛюш!нкаАа~
нищо лично
ООООООО а на 17 август аз имам РД....Яба даба дууууу.... а и Cradle of Filth са некви пичове,ма не бих отишла на концерт
![]()
..с тайфата на тази пейка,заедно пътуваме вече за Jamaika......
и как го разбра?!Първоначално написано от Orono
защото ги проускаш а ти ще бъдеш в деня в бургасПървоначално написано от mariiche
![]()
Сега аз да ви споделя. Онзи ден тръгнах за софия за билет.стигнах софиа и обходих да търся билета в софия .
а хем че можех да го взема от родия ми край
не го намерих в софия не знам защо
. но за смека на това си взх тениска на Cradle Of Filth
днес се върнах от софия иси взех билета Cradle Of Filth
в германос.половин час трябваше да чакам докато си полуа билета
. Защото те не могат да се справят с тхния софтуер
.и сега се кфя че имам билет на Cradle Of Filth
.
СЕГА СТИГА ДА ЧЕТЕТЕ КОМЕНАРА МИ!!!А ОТОВАЙТЕ ДА ВЗИМАТЕ БИЛЕТ НА Cradle Of Filth . И ДА БЪДЕТЕ НА КОНЦЕРТА!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
току що съзрях на билета че ония тапанари са ми билет за 15.8 а не за 17.8![]()
za cradle of filth kak da go kaja po milo... grupa derq6ti se idioti koito ne struvat opitah se da gi slusham i na purvata minyta nqmah nervi za poveche mnogo sa zle a za danni filth da ne govorim![]()
Live every day as if it's your last...
Първоначално написано от metala666
датата на билетите за 1 ден пише 15.8 това значи че нали започва фестаи няма значение на кой ден идеш.днес се консултирах в германос
кой ще ходи
още няколко дена и кредъл идват![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това,че не са твоя стил не значи,че трябва да ти обиждашПървоначално написано от angel of death1
![]()
Аз няма да мога да отида
![]()
![]()
А до изказването преди-И как по-точно Таря проваляше Nightwish ?!?!?Тази новата не може да й стъпи и на малкия пръст......Колкото и да се опитва с тоя поп-пънк глас не става......Именно Таря направи Nightwish толкова известни,защото бяха група с вокалистка оперна певица!
що не умрете сички ве Крейдъл направиха страхотен концерт и не само в България ! МУЗИКАТА ИМ Е УНИКАЛНА!!!