- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- фешън или не?
Принципите ти са шибани, заеби ги. Нямаш нужда от тях, те те спират да общуваш с хората. Наистина ли виждаш в тях само музиката? Смисъл вече като не слушат твоята музика и станало големия ташак. Заебавай ги тия тъпи предрасъдъци и си размърдай мързеливя метълски задник до шибаната чалготека! Ще ти хареса, ако си с хубава компания. И аз много се кефя на метъл музиката, мразя чалгата, ама за нова година бяхме решили да се съберем целия клас в някоя долнопробна механа. И аз реших да пробвам. След първата бира музиката започна да ми харесваПървоначално написано от blader
. Знам, че звучи много пропаднало, но си прекарах чудесно. Както каза една моя съученичка-чалгаджийка след това - "Ае и метъл да ни пуснат, пак ш ни е яко, ако сме заедно.". Да, така е. Компанията прави насторението на човека. Имах същия проблем като твоя с тези шибани предрасъдъци и нямах никакви френдс. Като оставих предрасъдъците настрани и започнах да се вглеждам повече в душите на хората, да се съобразявам малко с тях и си намерих и сега се чувствам добре. Това не значи, че съм се променила. Аз съм си аз. Метълчето. Обичам си тази музика. Аз съм си аз - вманиачена на тема история. Метъл музиката, обаче, си я слушам у нас или като съм с почитатели на такава, а историческите дискусии ги водя във форумите в интернет и с някой човек, който се интересува от това. Трябва да се научиш да разграничаваш нещата - че в живота ще си имаш хора за това, хора за онова и не може да намериш човек, който да е същия като теб в повечето случаи. Да се научиш да показваш различни страни от себе си и да си малко по-отворен. Със здраве! Надявам се да се вслушаш в съвета ми и да си намериш френдс, а момичето с компанията и времето ще дойде, спокс.
Memento moriendum esse!