Цитирай Първоначално написано от blader
pri polijenie 4e jiveq v grad s naselenie okolo 30 000 du6i ot koito okolo 15 000 ot romski proizhod za koito drugo osven da zxu4i salha ot telefona ako imat i fa hodqt s 'qki' dre6ki ot pazara za 2-3 leva drugo nqmaeova vaji zs vsi4ki ostanali s izkliu4enoe na po-malko ot 10 4oveka i os ven tova ne slu6am samo LP i samo vku6ti vsu6tnost pravq i standartnite ne6ta govorq si s momi4etata i taka natattuk ama kato se stigne do 'aide da se vidim v petuk v(nqkoq diskoteka)i prosto sum v 6ah vse pak sum kazal 4e ne moga da predam principite si osven za momi4e koeto sum siguren 4e ima 4uvstva kum men
Принципите ти са шибани, заеби ги. Нямаш нужда от тях, те те спират да общуваш с хората. Наистина ли виждаш в тях само музиката? Смисъл вече като не слушат твоята музика и станало големия ташак. Заебавай ги тия тъпи предрасъдъци и си размърдай мързеливя метълски задник до шибаната чалготека! Ще ти хареса, ако си с хубава компания. И аз много се кефя на метъл музиката, мразя чалгата, ама за нова година бяхме решили да се съберем целия клас в някоя долнопробна механа. И аз реших да пробвам. След първата бира музиката започна да ми харесва . Знам, че звучи много пропаднало, но си прекарах чудесно. Както каза една моя съученичка-чалгаджийка след това - "Ае и метъл да ни пуснат, пак ш ни е яко, ако сме заедно.". Да, така е. Компанията прави насторението на човека. Имах същия проблем като твоя с тези шибани предрасъдъци и нямах никакви френдс. Като оставих предрасъдъците настрани и започнах да се вглеждам повече в душите на хората, да се съобразявам малко с тях и си намерих и сега се чувствам добре. Това не значи, че съм се променила. Аз съм си аз. Метълчето. Обичам си тази музика. Аз съм си аз - вманиачена на тема история. Метъл музиката, обаче, си я слушам у нас или като съм с почитатели на такава, а историческите дискусии ги водя във форумите в интернет и с някой човек, който се интересува от това. Трябва да се научиш да разграничаваш нещата - че в живота ще си имаш хора за това, хора за онова и не може да намериш човек, който да е същия като теб в повечето случаи. Да се научиш да показваш различни страни от себе си и да си малко по-отворен. Със здраве! Надявам се да се вслушаш в съвета ми и да си намериш френдс, а момичето с компанията и времето ще дойде, спокс.