- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- фешън или не?
Целта е да намрази,да почне да ми завижда,да си даде сметка,че съм прав и да се амбицира.Да стане човек и да престане да е червей.Израстнах в беден квартал,където имаше много наркомани и крадци,всеки ден си казвах,че нито ще стана като тях,нито ще им позволя да ме мачкат.Днес мога спокойно да си прибирам посреднощ,спокойно мога да си седя в квартала,дори си говоря с някои от тях.А от тия хора преди съм се страхувал и в същото време съм избегнал да пропадна като тях.Първоначално написано от babity
А АВТОРА тука ми обяснява,че било готино да си нещастник,да не се забавляваш и да имаш "принципи".Видях много "принципни" какво стана с тях като влязоха в униерситет и как сега седят в паркове да пушат марихуана и ми учат висше.Тия хора ли са бъдещето на България?Те повече ли са от мен?Определено не!А в техните очи аз съм врага и пропадналия.На дискотека е тъпо.Пфффф,тъп е този който не ходи!
Той не се вижда какъв и на кои подражава ами ще ми говори за "субкултури".Субгашници са тия групички според мен![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес