- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- фешън или не?
mi kvo da ti kaja...nemislq 4e nqkoe momi4e 6te trugne da se prehlasva pred mene 6toto kato gi gledam vsi4kite s nqkakvi spisaniq sus snimki aktiori ot sapunki i na justin timberlake i kato gi slu6am kak im se kefqt i izob6to ne obru6tat vnimanie na drugite osven tezi deto pone malko se doblijavat do predstavata im za gotin muj i mi stava mnogo gadno 4estno kazano ne vqrvam vsi4ki momi4eta da se vulnuvat ot nqkakva nasadena po izkustven na4in predstava za muj ama pone az poznavam samo takiva...1во да кажа че не про1етох всички мнения но имам едно успокоениеи ето го и него (не знам до колко те успокоява ама...)
бившето ми гадже беше метъл малко нисък за момче изобщо не нацепен даже малко кльощави . когато го видях реших че е много сладък и едва ли някой го харесва въпреки че е от една доста известна и харесвана групичка в даскало... реших да поразпитам и за мое учудване всеки който питах казваше че е ужасно сладък и даже доста признаха че го харесват.... реших че не ставам за него въпреки че нищо ми няма мн нормална но не бях като него различна музика донякъде почти не известна и се отказах... и един ден той ме заговори и всичко си дойде на мястото като в мечти ми :] и ши кажеш кво от тва?!? след тва като му казах за откровенията които получих той мн се учуди и ми изкара почти същите доводи за външния вид така че откъде знаеш че някоя не си мечта е за теб?!? просто се огледаи малко повече... не е нужно да променяш нито стил нито поведение нищо...![]()
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3