1во да кажа че не про1етох всички мнения но имам едно успокоениеи ето го и него (не знам до колко те успокоява ама...)
бившето ми гадже беше метъл малко нисък за момче изобщо не нацепен даже малко кльощави . когато го видях реших че е много сладък и едва ли някой го харесва въпреки че е от една доста известна и харесвана групичка в даскало... реших да поразпитам и за мое учудване всеки който питах казваше че е ужасно сладък и даже доста признаха че го харесват.... реших че не ставам за него въпреки че нищо ми няма мн нормална но не бях като него различна музика донякъде почти не известна и се отказах... и един ден той ме заговори и всичко си дойде на мястото като в мечти ми :] и ши кажеш кво от тва?!? след тва като му казах за откровенията които получих той мн се учуди и ми изкара почти същите доводи за външния вид така че откъде знаеш че някоя не си мечта е за теб?!? просто се огледаи малко повече... не е нужно да променяш нито стил нито поведение нищо...
mi kvo da ti kaja...nemislq 4e nqkoe momi4e 6te trugne da se prehlasva pred mene 6toto kato gi gledam vsi4kite s nqkakvi spisaniq sus snimki aktiori ot sapunki i na justin timberlake i kato gi slu6am kak im se kefqt i izob6to ne obru6tat vnimanie na drugite osven tezi deto pone malko se doblijavat do predstavata im za gotin muj i mi stava mnogo gadno 4estno kazano ne vqrvam vsi4ki momi4eta da se vulnuvat ot nqkakva nasadena po izkustven na4in predstava za muj ama pone az poznavam samo takiva...