- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За красотата
ами по принцип започвам с приготвянето около час и нещо преди уговореното време (не че през цялото това време се контя, а просто за да съм по-спокойна, че ще съм готова навреме ) -> душ, лосиони ала-бала, няколко вафлички на корените за обем или ако ще ходя на по-специално място си слагам термо ролки, за лицето - кремче, фон дьо тен (не винаги) молив, спирала, перли, балсам/гланц, обличам се, въртя се известно време пред огледалото,ако има нещо за доизкусуряване, парфюма и излизам
ми аз съм си бързичка и се оправям за по-малко от 20мин.![]()
-къпя се за 5
-изсушавам се за 2
-обличам за още 5
-косата за 1(само ресане без каквито и да е стилизиращи продукти)
-лицето също 1(само молив и гланц)
-джунджорийките по мен и те за 1(гривни,медальони...)
-дезодорант и парфюм за 1
-обувки пак 1(изчистването им и пъхане на връзките в обущата)
-и 1 секунда да изляза от нас![]()
![]()
Predi izlizane slagam fon dio ten,moliv,glancPuk se izpravqm sled kupane ,i zatova kosata samo q resha predi izlizane
E zavisi koga sum se izkupala de
) A oblekloto mi e nai-gadnata tema :@ Moje bi 30 minuti mi trqbvat da se obleka .. vse nemoga da si izbera i kombiniram drehi
![]()
~Remember,remember...25th of November~
Нямам преса => не си изправям косата. Косата ми е права, само в краищата се чупи, но това не е проблем. Преди да изляза си избирам дрехи за 2-3 минути, слагам си балсам за устни и понякога коректор, пръскам се с парфюм, сресвам си косата, обувам си обувките и съм готова. Горе долу за 5-6 минути.![]()
темата е за красота пък говорите за гримовенали красотата е естествения човек
вие лепите по 4092049 тона грим и си казвате ахх колко съм хубава ( примерно )
![]()
ако искате да впечетлите някой бъдете себе сииначе на мен ми отнема 30 мин най много
![]()
.. Щe me вiжdaш v sъniщataта si,щe protqгaш rъцe da мe dokosneш,нo az щe izcheзvaм.Щ bъdа ednovreмeннo nai-krasiвiяt ti sъn i nai-uжasniяt ti koшмar!!!..