.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    ами по принцип започвам с приготвянето около час и нещо преди уговореното време (не че през цялото това време се контя, а просто за да съм по-спокойна, че ще съм готова навреме ) -> душ, лосиони ала-бала, няколко вафлички на корените за обем или ако ще ходя на по-специално място си слагам термо ролки, за лицето - кремче, фон дьо тен (не винаги) молив, спирала, перли, балсам/гланц, обличам се, въртя се известно време пред огледалото,ако има нещо за доизкусуряване, парфюма и излизам

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    ми аз съм си бързичка и се оправям за по-малко от 20мин.
    -къпя се за 5
    -изсушавам се за 2
    -обличам за още 5
    -косата за 1(само ресане без каквито и да е стилизиращи продукти)
    -лицето също 1(само молив и гланц)
    -джунджорийките по мен и те за 1(гривни,медальони...)
    -дезодорант и парфюм за 1
    -обувки пак 1(изчистването им и пъхане на връзките в обущата)
    -и 1 секунда да изляза от нас

Predi izlizane slagam fon dio ten,moliv,glanc Puk se izpravqm sled kupane ,i zatova kosata samo q resha predi izlizane E zavisi koga sum se izkupala de ) A oblekloto mi e nai-gadnata tema :@ Moje bi 30 minuti mi trqbvat da se obleka .. vse nemoga da si izbera i kombiniram drehi
    ~Remember,remember...25th of November~

Нямам преса => не си изправям косата. Косата ми е права, само в краищата се чупи, но това не е проблем. Преди да изляза си избирам дрехи за 2-3 минути, слагам си балсам за устни и понякога коректор, пръскам се с парфюм, сресвам си косата, обувам си обувките и съм готова. Горе долу за 5-6 минути.

темата е за красота пък говорите за гримове нали красотата е естествения човек вие лепите по 4092049 тона грим и си казвате ахх колко съм хубава ( примерно )
    ако искате да впечетлите някой бъдете себе си иначе на мен ми отнема 30 мин най много
    .. Щe me вiжdaш v sъniщataта si,щe protqгaш rъцe da мe dokosneш,нo az щe izcheзvaм.Щ bъdа ednovreмeннo nai-krasiвiяt ti sъn i nai-uжasniяt ti koшмar!!!..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си