- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам Да правя секс на 14 години
Искам да правя секс на 14 години и искам да ви попитам редно ли е ? Би ли се съгласило някое моми4е.... благодаря предварително![]()
I az iskam da pravq sex na 14 godini ama ne moga.
Zashto li ?
Shtoto sam na 16![]()
ГахахАХах .. бе то, че може да се намери - може ама... колко ще е секс.. това е отделен въпрос..![]()
Мен ако питаш, първо научи как се пише думата "девственост" ..![]()
Horse Crazy Girl!!
emi za6to pyk da ne se syglasq
nqma zna4enie momi4e mom4e pri wsi4ki polojeniq ....:P
Да бе верно, че тва е тоя същиятПървоначално написано от love_shu
![]()
![]()
![]()
az iskam da prava sex na 18 problem li e![]()
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
тва още не може чекия да си направи секс за секс ше реве![]()
![]()
ми то аз съм на 14 и мога да ти кажа,че момичетата,които биха ти пуснали или ще са изкрейзали или ще е някоя малка курвичка![]()
по-добре изчакай![]()
Ами оня 9 годишния дето искал да прави с*кс със момиченцето от една друга тема ...То е нормално да искаш,за да видиш какво е,ама въпроса е дали ще правиш ...
![]()
![]()
+1Първоначално написано от ;
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
още си малък чадо малък след 40-тата можеш чадоПървоначално написано от HaPKoMaHqk
![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
едвали някое момиче се би навило.. нз.. вие 14 годишноте момчета сте много по-недоразвити от момичетата така че се съмнявам някое момиче на твоята възраст да ти обърне внимание.. а ако е по малка.. нз едвали хвани си някоя кака
Аз па искам тоя мармот да спре с тоя шоколад и да вземе да свие нещо истинско..![]()
Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
![]()
Horse Crazy Girl!!
Ми прави като искаш
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Ето кандидаткааааа .. взимай я бързо докато е топла и ебз тва няма да има друга ..Първоначално написано от Du6manskata
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Еми като искаш прави секс ... ко на занимаваш с глупости само![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Искам това... Искам онова - Ето така искат дечицата кукли/камиончета от майките си. И начина, по който си написал поста много ми прилича на този, който ти дадох за пример.
И аз искам резиденция в Ню Йорк ама нямам.
Голям размер на картинката! /machoka/
Ся момиче ли трябва да ти търсим на тебепо магистралата е бъкано с момичета от всякаква възраст
минаваш със колата на тати,забираш някаква какичка и сефтето става за 10 мин (( не че съм пробвал ))
![]()