- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С какво се обезкосмявате ? /за момичета/
Как обезкосмявате интимните си части? Защото аз до скоро със самобръсначка, но мисля да почна с епилатора, мисля, че ще е много по-практично.
Епилатора. Ама отначало ш плачиш, много даже, предупреждавам те![]()
Memento moriendum esse!
Със самобръсначка сега ако и марката ме питаш![]()
♥ ♥ ♥
Кола-маска.Отначало малко боли,но се свиква,когато си ходиш редовно.На мен даже вече ми е готино![]()
![]()
Who are you to judje the life I live?I'm not perfect and I don't live to be!But before pointing,make sure that your hands are clean!
Bob Marley
az hodq na kola maska i sam mn dovolna![]()
Със самобръсначка. За колата маска и епилатора трябва да се чака да пораснат малко (поне така знам де..) а на мен ми се струва гадно![]()
епилатор
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
С епилатор от около 2 години и вече не изпитвам болка.На 1 седмица ги махам.![]()
Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/
Със самобръсначката и с на тати гела за бръснене (е не неговия де ама същия)
emi ponqkoga kat ne mi se hodi na kola maska- sas samobrasna4ka koeto izob6to ne e hubavo! 6ot pog;lednete na majete kvi im stavat licata sled nqkoq gr godina brasnene... otvrat![]()
Със самобръсначка.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Със самобръсначка.Не мога да се прежаля за нещо друго
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
s samobrasna4kata naskoro po4nah s pinsetka dosta zaigravka pada ama sq pak si prodaljih s brasna4a..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
+1 след като ги махнеш 1ж, после не болиПървоначално написано от {MooN_FloWeR}
![]()
Horse Crazy Girl!!
samobrasna4ka
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ходя на козметик. Не боли, става за нула време и съм си числа и гладка 3-4 седмици![]()
kola maska.. mn po dobre e
Епилатор или кола маска, и с двете боли само отначалото... (:
Колкото повече,толкова повече - казал Мечо Пух...и умрял от свръхдоза
Със самообръсначка съм 'долу'.![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
xxaxa tfa sas samobrasna4ka e brutalno,stiga e ludi li steposle obrasva6 kat gora i te e sram da se pokaje6 pred mom4e
s kola maska e nai-dobre,otna4alo malko te boli,no svikva6..nali ne iska6 da stane6 kat xrast
a ako ve4e redovno se brasne6 otdolu,sled godina samo lazarniq me4 na dard veidar 6e ti pomogne
![]()
![]()
xxx