- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уважавайте жените,защото някои хора много се излагат...
Има типично детски акъл,само дет не бие жените ами ги обижда,кфо да ти каа,негова си работа
Mда има и такива дето определено ни излагат пола.СрамотаПървоначално написано от maharbal
![]()
![]()
![]()
Наистина евала!Е тва е човек които не ни слага всичките под общ знаменател.Първоначално написано от maharbal
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Съжалявам,че те разочаровах.Истината е,че при мен напоследък е скучно,само работа и си чакам резултатите от изпитите.Да видя дали ще ме приемат студент или ще почна друга работа за повече пари и на друго място.Първоначално написано от MartyParty
Просто тия дни няма какво да правя през свободното си време и пия кафета само.Та този човек за който пуснах темата ми омръзна да му слушам коментарите за жените.Грозен е и не му връзват,говори за тях като предмети,изкарва се,че много ги разбира а в техните очи той е жалък.В нашите също,компанията го мразим вече направо...
За него всички жени са ясни,в секса е голяма работа,а все сам ходи.За женене е и няма гадже,тъпото е,че не е само той такъв глупак а са много...Нямаше какво да правя и пуснах темата
А да,много мразя извратеняци,тия за които всички жени са една п*тка...
И тука в темата много подмазвачи пусната мнение да добавя![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Чесно казано,не знам дали има подмазвачи или не,но тамата ми хареса.Мисля,че е много добре жените да се уважават и срещуположния пол да разбира това,защото някои мъже не струват нищо без жена до себе си.Разбира се,не ме разбирайте погрешно,това се отнася само да някои мъже,не всички са еднакви.Важното е да разбират,че не всички сме такива за каквито ни мислят,а именно повърхностни,безчувствени и развратни.А до този приятел,който хем е такъв,хем не...Ами не знам защо така говори спрямо нас,но може и да си има основателна причина.Не го защитавам,нито го оправдавам,напротив-изобщо не съм съгласна да говори така,но питали ли сте се дали може да се държи така заради нещо?Не знам,не го познавам,ти си знаеш най-добре каква стока е.
![]()
Ti ne beshe li picha s jeravite?Първоначално написано от maharbal
Inache mnoogo pravilno kazano.
![]()
Дам,найстина е много важно да се уважават жените и да не ги подценяваме понеже са "слабия пол " на едно момиче трябва да се гледа като равно ,а не като некой глупаци дето гледат на момичетата като парче месо ...
Glory,Glory Manchester United!!!
И как стигна до блестящия извод, че момчето е тъпо...евала повече такива като него трябва да има..ет се вика ако не ти отърва..ми стани гей беПървоначално написано от Jagger
![]()
mhmПървоначално написано от Dreamy~~
veche gi napravih
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
+1 tvoqta__me4taПървоначално написано от N0_feAR
трябва жените да се уважават каквото ще да става и на някои хора това ще им се наложи (е...поне докато медицината или по-точно науката не се развие достатъчно, че и мъжете да могат да раждат - искрено се надявам да не се стига до там), а тия хора да действат както си решат. Нали те после ще си сърбат супата![]()
Какво обърнахте темата на феминистика и медицина?Аз не казвам,че жените са стока или не са,нито подкрепям педалите
Жени без мъже може и да можем ама няма смисъл защото ни е по-яко заедноИ не е зле да се уважаме помежду си,това искам да кажа.
Дразнят ме много феминистките,повече и от кретени като тоя за който писах.Той е другия вариант на феминистките-отхвърления мъж,жалката картинка,който плюе защото не му излиза късмета и постоянно слушам от него селски лафове...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Първоначално написано от vamp
ne e kazano che kato ne ti se e otvoril parashuta, che trqbva da se dyrji taka s nejniq pol...Prosto e smotan... To ako seki kogoto sa otrqzali pochne da se dyrji taka sha pochne voina mejdu polovete
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Мен когато ме издразнят казвам "Тъпа курва" и толкова,но не всичките са тъпи курви докато не ги опозная и не ме издразнятПървоначално написано от maharbal
Има и свестни,но курвенските номера всичките ги правите
![]()
Първоначално написано от vamp
1vo "всичките ги правите" ne sym momiche...
2ro prav si ne sichki sa typi kurvi ima i naistina svesni momichetaAma povecheto sa nekvi puiki s 2 kila grim po tqh deto samo dirat koi da gi otvori na 14
Naistina gotinite momicheta veche... sa na izchezvane, veche mai stana na moda da sa pravat na kurvi
![]()
За сега не съм обиждал момиче,но и нямам причина да го правя...Без тях не сме за никъде ... Единственото хубаво нещо на този свят ... Да се отнасяш добре с жена е като да уважаваш себе си,твойта личност като цяло ... Тоя пример с тоя комплексар само доказва това , че той не може да " има " това което има (някое красиво момимче). .. А не можеш да се отнасаш с жените като предмети ... Но явно когато просто си самовлюбен може....![]()