- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Била ли е девствена?
хахаххахха навежда ме на споменииии. .. . . уж и беше 1ви път ,но по време на секса не даваше сигнали ,че я боли .. дори и кръв не текна .Хмммм зех да мисля "защо ме излъга ,че е девствена " . И така дойде и втория път ... пак същата работа . Бях сигурен ,че ме е излъгала . На третия път правим го ... изкарвам си го и целия в кръв .. гледам леглото и то ... шаш и паника ,ноо и вътрешното удовлетворение ,че все пак моето момиче не ме беше излъгало![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
е няма как,поне мъничка болка трябва да е изпитала,все пак се къса ципа не се играе шах,а за кръвта има много случаи в които няма кръв,но мисля че в случая са те излъгали много брутално.Първоначално написано от dgr
Към автора на темата: Тръгнал си да искаш мнение относно приятелката си към която надявам се имаш някакви чувства от купчина непознати които просто драскат поредния пост. Не мога да кажа дали те е излъгала или не по простата причина че не съм ви светила. А и относно всички изказвания от типа тя те лъже. По време на моя първи път нито ми тече кръв нито ме болеше. Но се радвам че тогавашния ми приятел не тръгна да пише по разни фороми за това а ми се довери. Доверието е най-важното нещо в една връзка не нечие мнение.
We were lost
On grinding ice
In fear and hunger
Dead winter reigned
In Araman
+1 и при мен нямаше и не казвай неща в които не си сигурнаПървоначално написано от ELiTyYy
не се заяждам.. :P
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
При мен нямаше капка. но ме боля. И все пак може да е мастурбирала с предмети и да няма химен( хипотетично), но да не е правила секс до сега с никой мъж. Кръвта или доверието между вас са по-важни?Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
хименът е на ВХОДА на влагалището. Той го покрива. Самото влагалище, когато не е възбудено е по-малко от възбуден пенис.Първоначално написано от danny06
При мен нямаше нито болка, нито кръв, а да не говорим че хич не се притеснявах. Бившия ми също си помисли, че съм ог лъгала и не съм била девствена и ми беше адски обидно. Както каза Кремчето доверието е по-важно от кръв, болка, притеснение, "при всички е така", бла бла...![]()
това не е вярноПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
1) ако тренира нещо гимнастика бягане футбол и т.н. ципата се къса още тогава
2) при някой няма кръв
3) не се сещам за 3то![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Не е задължително да я боли и да има кръв![]()
А и може да се е самозадоволявала преди това,и така да си е скъсала химена![]()
МхмПървоначално написано от Stefityyy
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
ами и на мен ми се случи нали щом и го вкарах и нея не я заболя веднага се усетих и ми стана тъпо че ме е излъгала и си разяснихме нещата и казах че необичам да ме лъжат и аидее да си хваща пътя
При всички момичета е различно.. ти сам реши дали можеш да и имаш доверие!
При мен болка имаше.. но кръв изобщо.. и гаджето ми ме попита дали наистина съм била девствена![]()
Тва изобщо не е вярно!Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Рядко се случва, но има и такива случаи, когато няма кръв и не боли толкова... Това е строго индивидуално... Някои ги боли повече, други по-малко, на някои им текват две капчици, други като погледнеш чаршавите след тях, имаш чувството, че са ги колили... Различно е... Разбира се, вероятността да те е излъгала не е малка, но може и да е невинна душица...
Да не говорим, че имах една позната, която ми разправяше, че се била отворила сама преди първия си път, защото била излъгала момчето, че не била девствена... В този случай е нарочно... А понякога и при инцидент може да се случи... Ако тренира нещо... Или ципата е била много тънка и нищо не си усетил... Варианти много, по-добре говори с нея без увъртания и лъжи...
hah i pri men be6e tka 1viq pat mom4ety ne mi povqrva 4e am detstvena imah bolka no malka i ne mrankah i krav nqma6e i tempoto ne be6e bavny...spx 6tom ti kazva 6to da ne e tva 4e e nqmalu kruv i 4e ne q e bolqlu trqq se radva6 kvo predpo4ita6 ti revne ili se drapne ;}
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
Това са първите две вариации на отговора, а третия възможен отговор е, че девствената ципа се е скъсала преди това но не от полов акт(може да се случи докъто спортува, плува и т.н.) Сега се сещам и за четвърти. Има момичета при които химената е доста разтеглива и е възможно да не се разкъса от първия път. Относно болката-може просто да е широчка и да не е боляло. Въпреки, че аз съм доста тясно мен също не ме боля.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
няма ВИНАГИ ... при мене ня'аше...Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
.............
Allah predlaga da q ubie6.
Първоначално написано от ELiTyYy
+ 1
Rexona или Маркери ?Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
GTA Stunting