.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Фен
    Град
    the world is mine ~
    хахаххахха навежда ме на споменииии. .. . . уж и беше 1ви път ,но по време на секса не даваше сигнали ,че я боли .. дори и кръв не текна .Хмммм зех да мисля "защо ме излъга ,че е девствена " . И така дойде и втория път ... пак същата работа . Бях сигурен ,че ме е излъгала . На третия път правим го ... изкарвам си го и целия в кръв .. гледам леглото и то ... шаш и паника ,ноо и вътрешното удовлетворение ,че все пак моето момиче не ме беше излъгало
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Голям фен

Re: zdr

Цитирай Първоначално написано от dgr
    миналата седмица правех секс с едно момиче която твардеше че е девствена,но по време на секса тя неусети никаква болка а и нямаше и капка кръв,което ме накара да се позамисля.ще ви помоля ако имате някакви предположения за това да коментираме въпроса.
    е няма как,поне мъничка болка трябва да е изпитала,все пак се къса ципа не се играе шах,а за кръвта има много случаи в които няма кръв,но мисля че в случая са те излъгали много брутално.

Към автора на темата: Тръгнал си да искаш мнение относно приятелката си към която надявам се имаш някакви чувства от купчина непознати които просто драскат поредния пост. Не мога да кажа дали те е излъгала или не по простата причина че не съм ви светила. А и относно всички изказвания от типа тя те лъже. По време на моя първи път нито ми тече кръв нито ме болеше. Но се радвам че тогавашния ми приятел не тръгна да пише по разни фороми за това а ми се довери. Доверието е най-важното нещо в една връзка не нечие мнение .
    We were lost
    On grinding ice
    In fear and hunger
    Dead winter reigned
    In Araman

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Винаги има кръв дори да е мн малко пак има..според мен те е излъгала!!
    при мен нямаше и капчица....а не съм тренирала нищо!
    +1 и при мен нямаше и не казвай неща в които не си сигурна не се заяждам.. :P
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    При мен нямаше капка. но ме боля. И все пак може да е мастурбирала с предмети и да няма химен( хипотетично), но да не е правила секс до сега с никой мъж. Кръвта или доверието между вас са по-важни?

Цитирай Първоначално написано от danny06
    на всеки химена е различен,.може нейният да е по навътре ,а оная ти работа да не е толкоз дълга, че да го скъса
    хименът е на ВХОДА на влагалището. Той го покрива. Самото влагалище, когато не е възбудено е по-малко от възбуден пенис.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    При мен нямаше нито болка, нито кръв, а да не говорим че хич не се притеснявах. Бившия ми също си помисли, че съм ог лъгала и не съм била девствена и ми беше адски обидно. Както каза Кремчето доверието е по-важно от кръв, болка, притеснение, "при всички е така", бла бла...

това не е вярно
    1) ако тренира нещо гимнастика бягане футбол и т.н. ципата се къса още тогава
    2) при някой няма кръв
    3) не се сещам за 3то

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

Не е задължително да я боли и да има кръв
    А и може да се е самозадоволявала преди това,и така да си е скъсала химена

Цитирай Първоначално написано от Stefityyy
    abe horaa stiga ste gadali, znaete li kakvo stava v ogranizma na tva momiche shtoto nikoi ne znai, daje i tq
    pri nakoi cipata e po navytre i ne moje da se razkusa, toest moje , no pri rajdane
    Мхм
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Голям фен Аватара на 50cent
    ами и на мен ми се случи нали щом и го вкарах и нея не я заболя веднага се усетих и ми стана тъпо че ме е излъгала и си разяснихме нещата и казах че необичам да ме лъжат и аидее да си хваща пътя

Град
    Благоевград
    При всички момичета е различно.. ти сам реши дали можеш да и имаш доверие!
    При мен болка имаше.. но кръв изобщо.. и гаджето ми ме попита дали наистина съм била девствена

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Тва изобщо не е вярно! Рядко се случва, но има и такива случаи, когато няма кръв и не боли толкова... Това е строго индивидуално... Някои ги боли повече, други по-малко, на някои им текват две капчици, други като погледнеш чаршавите след тях, имаш чувството, че са ги колили... Различно е... Разбира се, вероятността да те е излъгала не е малка, но може и да е невинна душица... Да не говорим, че имах една позната, която ми разправяше, че се била отворила сама преди първия си път, защото била излъгала момчето, че не била девствена... В този случай е нарочно... А понякога и при инцидент може да се случи... Ако тренира нещо... Или ципата е била много тънка и нищо не си усетил... Варианти много, по-добре говори с нея без увъртания и лъжи...
    The reasons of love... <3

hah i pri men be6e tka 1viq pat mom4ety ne mi povqrva 4e am detstvena imah bolka no malka i ne mrankah i krav nqma6e i tempoto ne be6e bavny...spx 6tom ti kazva 6to da ne e tva 4e e nqmalu kruv i 4e ne q e bolqlu trqq se radva6 kvo predpo4ita6 ti revne ili se drapne ;}
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not
    ThE Choose is in YouR HanDs...;]~

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Какви предложения? Кой въпрос?

Малка ти е пишката и нищо не си свършил. Или както винаги отгоора на въпроса "девствена ли си" е бил "да", въпреки че половината махала я е минала
    Това са първите две вариации на отговора, а третия възможен отговор е, че девствената ципа се е скъсала преди това но не от полов акт(може да се случи докъто спортува, плува и т.н.) Сега се сещам и за четвърти. Има момичета при които химената е доста разтеглива и е възможно да не се разкъса от първия път. Относно болката-може просто да е широчка и да не е боляло. Въпреки, че аз съм доста тясно мен също не ме боля.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

няма ВИНАГИ ... при мене ня'аше...
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

...................

.............

SK0RP10N
    Guest
    Allah predlaga da q ubie6.

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    при мен нямаше и капчица....а не съм тренирала нищо!

+ 1

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Съгласна съм
    Обаче и при мен кръв нямаше
    Rexona или Маркери ?
    GTA Stunting

Понякога момичетата лъжат и даже се преструват....защо ли...ама причините са много поне така са ми казвали фр или просто момичето не е искало да знаеш че е било и с други момчета...нз питай я ако искаш

Супер фен Аватара на Amateur
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Какви предложения? Кой въпрос?

Малка ти е пишката и нищо не си свършил. Или както винаги отгоора на въпроса "девствена ли си" е бил "да", въпреки че половината махала я е минала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си