- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- кои са ви любимите house парчета ?
споделете любими house песни от 2008-ма година иии някакви нови летни парчета![]()
![]()
![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Tiesto-elements of life
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
кви са тия залухави тракове, слушайте сетове.
(music) Now playing: 374. Voodoo & Serano - Vulnerable (Nick Nite Mix)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма такива![]()
ми като няма такива си трайПървоначално написано от cold_arrow
![]()
08-fragma_tocas_-_miracle_2008.mp3![]()
Не ми звъни!От скоро давам заето и пътят към мен не е същият.И съм горда да зная, че мога да те имам, когато поискам.Oбратен път ти нямаш за оставане,веднъж излязъл вече - вън си.Преди беше всичко,а сега си един от всички!!!
Това е Trance от 2007г.Първоначално написано от mokka
![]()
Не ми звъни!От скоро давам заето и пътят към мен не е същият.И съм горда да зная, че мога да те имам, когато поискам.Oбратен път ти нямаш за оставане,веднъж излязъл вече - вън си.Преди беше всичко,а сега си един от всички!!!
не са нови,но са велики и незаменими.
!
Etienne De Crecy - FUNK (The Bloody Beetroots Remix)
The Egg - Walking away (Tocadisco Remix)
алелуя.
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
+1Първоначално написано от Alco
![]()
!!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
http://304333.Sladur.com
E to4no toq mix e t 2008!Първоначално написано от hellwoman
Точно същия е от 2007! И момичето иска house, а не tranceПървоначално написано от mokka
![]()
мерси мн . . имаше някои мн яки парчета и бтв tiesto не прави house![]()