.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Мега фен

ИСТИНАТА за дължината на пениса.

Британски учени успяха да изведат универсална формула за зависимостта между мъжкия полов орган и стъпалото на крака.
    Eкспертен екип от Националния институт за медицински изследвания систематизирал натрупани за един век данни, извършил допълнителни изследвания и стигнал до извода, че популярната още при елините теория за връзката между размера на носа и тази на фалоса е погрешна. Докато тезата на древните римляни, че формата повтаря тази на средния пръст на ръката, е напълно обоснована.
    Проф. Бартоломю Сайн, ръководител на групата, разказва, че формулата за дължината на пениса била изведена от компютър, в който били вкарани всевъзможни данни. Тя е следната: дължината на фалоса е равна на броя КОРАВИ постове в настоящия форум разделена на броя пъти, когато мама ви е вдигала с шамари от PC. Към полученото прибавете от 0 до 6 в зависимост от речника ви (колкото повече употребявате изрази като "комплексар", "на кафево", "не ми пука за твоето мнение", толкова по-висок коефицент).
    Бонус - войнствено присъствие на форумна среща - 2 сантиметра. Свалени много курви (поне 30 гигабайта) - 1 сантиметър.
    Получения до тук резултат се умножава по номера на обувките и се разделя на коефициента на интелигентност.

ОК
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

хахах еваляяяяяяяя

Град
    в куза :)
    някой е нямал кво да прави 2 часа ...

demek ...povecheto myje nqmat pishka

Град
    в лайната!
    ти от къде знайш

Град
    BurGasSs 8-)
    тва е мн добро ... брау на полицая

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Хаха егати якото

Цитирай Първоначално написано от pasii_sladuranata
    Цитирай Първоначално написано от anna1989
    demek ...povecheto myje nqmat pishka
    повярвай,той има какво да покаже
    sigurno ima visok IQ

Мега фен
    Thx на всички, но не е писано от мен, а от един съфорумец, в един друг раздел, хайде да видим кой ще го намери и ще разбере кой е той.. :P

ХАХАХАХАХАХАХАХАХА
    ПС: РАЗМЕРЪТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ!
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХА
    ПС: РАЗМЕРЪТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Британски учени успяха да изведат универсална формула за зависимостта между мъжкия полов орган и стъпалото на крака.
    Eкспертен екип от Националния институт за медицински изследвания систематизирал натрупани за един век данни, извършил допълнителни изследвания и стигнал до извода, че популярната още при елините теория за връзката между размера на носа и тази на фалоса е погрешна. Докато тезата на древните римляни, че формата повтаря тази на средния пръст на ръката, е напълно обоснована.
    Проф. Бартоломю Сайн, ръководител на групата, разказва, че формулата за дължината на пениса била изведена от компютър, в който били вкарани всевъзможни данни. Тя е следната: дължината на фалоса е равна на броя КОРАВИ постове в настоящия форум разделена на броя пъти, когато мама ви е вдигала с шамари от PC. Към полученото прибавете от 0 до 6 в зависимост от речника ви (колкото повече употребявате изрази като "комплексар", "на кафево", "не ми пука за твоето мнение", толкова по-висок коефицент).
    Бонус - войнствено присъствие на форумна среща - 2 сантиметра. Свалени много курви (поне 30 гигабайта) - 1 сантиметър.
    Получения до тук резултат се умножава по номера на обувките и се разделя на коефициента на интелигентност.
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    по тази формула максималната дължина (при номер 49 и iq - 190) и 2та бонуса,излиза под 1 см :Д.

SK0RP10N
    Guest
    Xixixi

Полицаецааааааа яка тема, ама аватара ти ме кефи повече

Чичко, ама ти още ли си жив из тея форуми бре

Мега фен
    Да е

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Да е
    Филма от който е авето ти е просто разбиващ имаше жестоки моменки. как се казваше да го гледам пак. Оф още помня когато бягаха и им се присра
    Относно пениса, не е важна дължината а дебелината. Задоволяването се докарва с пози и умения.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си