.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Супер фен Аватара на Little_Lady93

Трябва ми помощ от момичетата

Ам ..имам малък проблем.След като вече 2 месеца и нещо гладувах ми спря менструацията.Реших че 1 месец не е страшно но не иска да стават 2 месеца.Много съм притеснена защото засега не е сериозно но може еа стане.Кажете ми какво да направя за да ми дойде.И моля ви не ми препоръчвайте хапчета защото няма как да ги набавя без родителте ми да разберат а не искам и те да се притеснят Благодаря преварително Embarassed
    П.П. Вече се храня се но гледам да е умерено

Ето затова не си правете такива експерименти с храната Не мога да ти кажа какво е,но ако те и дошло от скоро е нормално да не е в график...И на мен ми се е случвало 2 месеца да не дойде,случвало ми се е и три пъти в един месец Така че ако си още първата година,спокойно.Ако не-гинеколог

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Когато се ограничаваш от какъвто и да е вид храна, организмът ти почва да се нуждае от било то мазнини,белтъци,въглехидра ти и пр. Не знам как да си "върнеш" менструацията, но според мен недей да гладуваш повече - вече сигурно сама си разбрала, че си вредиш на организма.

Честито, имаш един от първите симптоми на анорексия.Осъзнай се, на 15 си и ако ще да си 150 кг., не трябва предприемаш такива мерки, защото все още растеш.
    Съветвам те да оставиш гладуването и диетите, и да се погрижиш за организма си.И по-добре посети лекар и кажа на родителите си, защото не е толкова маловажно.

Ами така или иначе смятам да не гладувам повече ама нз какво да правя.Принципно съм в първата година обаче досега не май само 1 пут нямах и то беше когато трябваше да ми идва за 2 ри път
    А иначе майка ми знае

I molq da ne me pra6ite o6te 6toto dostatu4no sum pritesnena i tova ne mi pomaga.Naistina mi trqbva suvet

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    При диети в тази възраст често се получава хормонален дисбаланс, по-добре да отидеш на лекар и да ти предпише хапчета, за да се оправиш. Щом майка ти знае не виждам проблем.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    е щом майка ти знае отивай на лекар
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Ми не знам колко си била "дебела", но си предприела възможно най-лошата мярка (да гладуваш)... съгласна съм с borovinkaa говори с вашите и посети лекар Надявам се да не е нещо сериозно :P
    CeLuFkA po NoSleTo CeLuFkA po vRaTlEtO EzIcHe tuK i tAm mmm Ako PrOdUljA nEzNaM - MaI ShTe Te IzQm ~*~

Ne moga li da mina bez doktor 6toto dosega ne sum hodila na ginekolog i nqmam osobeno jelanie.Na vas ne vi li se e slu4valo ve4e naistina se pritesnih

Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Ne moga li da mina bez doktor 6toto dosega ne sum hodila na ginekolog i nqmam osobeno jelanie.Na vas ne vi li se e slu4valo
    Вс енякога трябва да отидеш,все пак си жена.Эащо нямаш "особено желание"?Няма да те иэяде.Все пак отиваш,эа да те прегледат и да ти помогнат,в твоя полэа е да отидеш.Эатова не го отлагай и не се притеснявай.Няма от какво.И нещо друго-кажи на майка ти.Не иэлиэай с оправданието ,че не искаш да я тревожиш.Тя ти е майка,а ти си още малка и трябва да энае какво се случва с теб.А и това не е шега работа.Кажи и и отидете эаедно на гинеколог!

Male ne podoirah 4e e tolkova seriozno za6tot sum 4uvala da se slu4va na drugi momi4eta ama sega ve4e nz kakvo da mislq

Виж, не се притеснявай, може да е от това, че цикъла ти още е нередовен.Тези истории с гладуване особено в тази възраст далеч, не са толкова безобидни.Можеш да са си вземеш поука и да спортуваш, вместо да опропастяваш тялото си с диети.Яж нормално и посети гинеколог.Той евентуално ще ти предпише нещо с което да нормализираш цикъла.

borovinkaa mersi za suvetA.Kolkoto o hraneneto naistina po4vam da se pla6a ot gladuvaneto i neska si spretnah edna hubava zdravoslovna ve4erq :P
    Kato govorih s maika mi tq ne be6e mn pritesnena samo mi kaza 4e ve4e kato mi e sprqlo ne se znae koga pak 6te doide ama ot togava minaha 2 semici i ne sme govorili pove4e.A kato otida na ginekolog kvo to4no predstavlqva pregledA ?

крейзиииии пийййпъъъллл

Male ne podoirah 4e e tolkova seriozno za6tot sum 4uvala da se slu4va na drugi momi4eta ama sega ve4e nz kakvo da mislq
    Надали е чааааак толкова сериоэно,но е сериоэно.Това ми се е случвало преди много години,когато бях на 12 или 13.Тогава реших,че съм дебела и трябва да мина на диета.Направих го.Около един месец,даже повече,не хапвах почти нищо,а се наливах с много вода.Отслабнах драстично,эапочнах да имам проблеми с кръвооросяването,както и с цикъла.Цикълът ми спря да идва.Не дойде 2 или 3 месеца.В началото си мислех,че не е сериоэно и че няма да говоря с майка си,но после реших да й кажа.Тя ме эаведе на гинеколог и и на мен това ми беше първото посещение.Энам,че се притесняваш-с всички момичета почти е така преди първото посещение при гинеколог.Но реално,ако се эамислиш,ще се усетиш,че няма от какво да се притесняваш,эащото всяко момиче трябва да мине по тоя път,а и е эа добро.Така че послушай ме и кажи на майка ти,эа да отидете эаедно.На мен ми предписаха тогава едни таблетки,който эасилват кръвообръщението и някакво друго хапче германско май беше,което ми помогна эа проблемите с цикъла.Отиди,обясни му на човека и той ще ти помогне.А,и нещо друго-не се подлагай вече на такива строги диети.То това си е гладуване де.Минала съм по тоя път и энам до какво може да доведе.Ако смяташ,че си пълна,по-добре просто ограничи някои неща от менюто си,но не гладувай.Храни се пълноценно.Айде успех.Дано да ме послушаш.

borovinkaa mersi za suvetA.Kolkoto o hraneneto naistina po4vam da se pla6a ot gladuvaneto i neska si spretnah edna hubava zdravoslovna ve4erq :P
    Kato govorih s maika mi tq ne be6e mn pritesnena samo mi kaza 4e ve4e kato mi e sprqlo ne se znae koga pak 6te doide ama ot togava minaha 2 semici i ne sme govorili pove4e.A kato otida na ginekolog kvo to4no predstavlqva pregledA ?
    Ако си девствена ,ще те прегледа с една машинка,както преглеждат бременните,сещаш ли се?

И аз имам същия проблем със цикъла, и то също заради гладуването....мисля, че като си ядем нормално, ще се оправим! засега лично аз няма да ходя на гинеколог, но ако не се оправя само с храна ще се наложи...притеснявам се не толкова от прегледа, колкот от това че ще ми прдпише хормони, а те не са хич здравословни!

Ами ходила съм само веднъж - задава въпроси - например : Кога ти е дошло за последно и др. и ме гледа на ехограф (машинката, за която говори Жълтурче).Няма нужда да се притесняваш, защото няма да си първото, нито последното момиче, което ще прегледа.

E we4e ne moje da se kaje 4e sum pulna.46 kila sum na 161.Iskam samo da si zapazq tegloto i zatova v momenta se zahranvam.Ama toq problem mi burka v mozuka ot 2-3 dena
    P.P blagodarq vi 4e pi6ete

Град
    Dreamland
    нормално е да не ти е редовно една моя приятелка не идваше 3 месеца сериозно стана като не дойде и четвъртия и тя така не се хранеше ама ИЗОБЩО дадоха и някъкви хапчета алабаа и се оправи а и между другото личната и лекарка не и даваше направление щото е нормално и така няколко пъти накрая тя си смени личната и си взе въпросното направление
    БисквитенотоЧудовище

Ти акъл имаш ли? Осъзнаваш ли, че си на 15 години и че през пубертета е нормално да се качат килограми? Осъзнаваш ли, че ако толкова искаш да отслабнеш трябва да спортуваш, а не да пазиш диети? И 1 последен въпрос - толкова ли държиш да се сдобиеш с анорексия?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от banancho
    крейзиииии пийййпъъъллл
    вууду пиййпъъъъъъл

hottie
    Guest

Re: Трябва ми помощ от момичетата

Ам ..имам малък проблем.След като вече 2 месеца и нещо гладувах ми спря менструацията.Реших че 1 месец не е страшно но не иска да стават 2 месеца.Много съм притеснена защото засега не е сериозно но може еа стане.Кажете ми какво да направя за да ми дойде.И моля ви не ми препоръчвайте хапчета защото няма как да ги набавя без родителте ми да разберат а не искам и те да се притеснят Благодаря преварително Embarassed
    П.П. Вече се храня се но гледам да е умерено
    Вие пък какво и се карате така. Тук постоянно теми за диети. Аре моля ви се.
    По темата : Ами съвсем нормално е. Все пак си гладувала и си се ограничавала. Организмът ти малко се е объркал. Единият вариант е да отидеш на гинеколог, който предполагам ще те види на видеозон и ще ти препоръча хапче за предизвикване на менструация. Другият вариант е да си чакаш, но не е хубаво да нямаш менструация на тези години - и сигурно се чувстваш кофти, подута и отпаднала.
    Така, че реши кое е най-добре за теб.

Ne moga li da mina bez doktor 6toto dosega ne sum hodila na ginekolog i nqmam osobeno jelanie.Na vas ne vi li se e slu4valo ve4e naistina se pritesnih
    Няма нищо страшно в това да идеш на гинеколог!Той просто ще те види на видеозон,така ще разбереш дали това,че го няма цикълът ти е от гладуване или от нещо друго.Според мен няма повод за притеснение

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си