- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правихме го без презерватив, сега ме е страх...
A da vi e jivo i zdravo.. i da ne zabravish da pocherpish...po 1 bonbon..
Пак съм с +1 ..Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Horse Crazy Girl!!
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Еми аз пък съм на нейните години и имам поне елементарната сексулна култура.. така че годините изобщо не я оправдават за простотиите които е направила, ама всеки си има глава на раменете - да си мисли за нещата които върши, авторката на темата като не го е направила.. ми сега да си чупи тиквата..Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Horse Crazy Girl!!
Абе момиче къде си тръгнала да правиш секс, като нямаш никакви познания!Тръшнал я хормона и айде да не пропусне да се надене на кур, е не това е просто нелепо.Сега какво искаш компот ли да ти отворим, а?Ти и твоя приятел толкова ли сте глупави, че не сте използвали презерватив, ние тук не сме гадатели да ти кажем бременна ли си или не, преди да правиш секс не помислили как може да станеш майка на 14?!?Сега не ти остава друго освен да чакаш и да си направиш един тест.Все пак дано да не си бременна и следващия път внимавай!!!
Първоначално написано от baby_bitch
+1
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Приемам критиката ти.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
И да - тези неща определено съм ги знаела на нейните години! ... И не съм кукличка .. Съжалявам, мразя да ме наричат така!!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ем и аз бях изплашена и взех тест ... но да е по чуствителен смисъл да е нещо от сорта на Sure chek - 2,90 и гледай ако ти закъснее ...
http://fun.vestnik24.com/simagochi/ivito13 --------> cukaite pls
Sporti не е нужно да се извиняваш, на който и да е, все пак това си е твое мнение и 90% мислят като теб.Като е куха лейка, ще си понася обидите.Ако не искаше критики да не беше писала във вълшебното ни форумче..![]()
.. Мир?Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Сти'а де...аз мисля като тебПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Повечето от нас са или по-големи, или се пазят (а някои и двете). Все пак 1 е да знаеш риска на 18, а съвсем различно да првиш необезопасен секс на 14.Първоначално написано от NmZ
Питай го свършил ли е в теб и ако да-пий Ескапел!