.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от Сърчице_
    emi ako ne e tvurde kusno pii protivoza4ata4ni mai moje6e da se piqt do 3 dena sled sex ama ne sum sig probvai se pak govori s nego i taka ama nz 6to se urkate si4ki da praite sex na 14 za vsi4ko si ima vreme.
    Не са противозачатъчни ........
    Ескапел - около 30 лв ..
    Поговори си сериозно с момчето, за да разбереш ..............
    И ЦЕНЗУРА ..... ЗАЩО НЕ ИЗПОЛЗВАХТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ?! НЯМАШ ОСНОВАТЕЛН ПРИЧИНА, ОСВЕН АКО НЕ ИСКАШ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕШ!! .... Пикла ..

A da vi e jivo i zdravo.. i da ne zabravish da pocherpish...po 1 bonbon..

Град
    ... see you where the wild winds blow..
    Цитирай Първоначално написано от Сърчице_
    emi ako ne e tvurde kusno pii protivoza4ata4ni mai moje6e da se piqt do 3 dena sled sex ama ne sum sig probvai se pak govori s nego i taka ama nz 6to se urkate si4ki da praite sex na 14 za vsi4ko si ima vreme.
    Не са противозачатъчни ........
    Ескапел - около 30 лв ..
    Поговори си сериозно с момчето, за да разбереш ..............
    И ЦЕНЗУРА ..... ЗАЩО НЕ ИЗПОЛЗВАХТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ?! НЯМАШ ОСНОВАТЕЛН ПРИЧИНА, ОСВЕН АКО НЕ ИСКАШ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕШ!! .... Пикла ..
    Пак съм с +1 ..
    Horse Crazy Girl!!

.... Пикла ..

Град
    ... see you where the wild winds blow..
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    SpOrTs_GirL мисля че прекаляваш кукличке.Беше ли нужно да я обиждаш? Всеки има правото да си прави каквото си иска и с когото си иска.Не можеш да я виниш че няма сексуална култура,ти на нейните години да не би да си имала? И не ми излизай с номера че ти е писнало от подобни теми.И на мене ми е писнало ама какво да се прави - затова е форума и затова сме ние тука да помагаме на по невежите а не да ги обиждаме и да им се подиграваме.
    Еми аз пък съм на нейните години и имам поне елементарната сексулна култура.. така че годините изобщо не я оправдават за простотиите които е направила, ама всеки си има глава на раменете - да си мисли за нещата които върши, авторката на темата като не го е направила.. ми сега да си чупи тиквата..
    Horse Crazy Girl!!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Абе момиче къде си тръгнала да правиш секс, като нямаш никакви познания!Тръшнал я хормона и айде да не пропусне да се надене на кур, е не това е просто нелепо.Сега какво искаш компот ли да ти отворим, а?Ти и твоя приятел толкова ли сте глупави, че не сте използвали презерватив, ние тук не сме гадатели да ти кажем бременна ли си или не, преди да правиш секс не помислили как може да станеш майка на 14?!?Сега не ти остава друго освен да чакаш и да си направиш един тест.Все пак дано да не си бременна и следващия път внимавай!!!

Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Абе момиче къде си тръгнала да правиш секс, като нямаш никакви познания!Тръшнал я хормона и айде да не пропусне да се надене на кур, е не това е просто нелепо.Сега какво искаш компот ли да ти отворим, а?Ти и твоя приятел толкова ли сте глупави, че не сте използвали презерватив, ние тук не сме гадатели да ти кажем бременна ли си или не, преди да правиш секс не помислили как може да станеш майка на 14?!?Сега не ти остава друго освен да чакаш и да си направиш един тест.Все пак дано да не си бременна и следващия път внимавай!!!

+1
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    SpOrTs_GirL мисля че прекаляваш кукличке.Беше ли нужно да я обиждаш? Всеки има правото да си прави каквото си иска и с когото си иска.Не можеш да я виниш че няма сексуална култура,ти на нейните години да не би да си имала? И не ми излизай с номера че ти е писнало от подобни теми.И на мене ми е писнало ама какво да се прави - затова е форума и затова сме ние тука да помагаме на по невежите а не да ги обиждаме и да им се подиграваме.
    Приемам критиката ти.
    И да - тези неща определено съм ги знаела на нейните години! ... И не съм кукличка .. Съжалявам, мразя да ме наричат така!!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Ем и аз бях изплашена и взех тест ... но да е по чуствителен смисъл да е нещо от сорта на Sure chek - 2,90 и гледай ако ти закъснее ...

Мега фен
    Sporti не е нужно да се извиняваш, на който и да е, все пак това си е твое мнение и 90% мислят като теб.Като е куха лейка, ще си понася обидите.Ако не искаше критики да не беше писала във вълшебното ни форумче..

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Sporti не е нужно да се извиняваш, на който и да е, все пак това си е твое мнение и 90% мислят като теб.Като е куха лейка, ще си понася обидите.Ако не искаше критики да не беше писала във вълшебното ни форумче..
    .. Мир?
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    .. Мир?
    Сти'а де...аз мисля като теб

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от NmZ
    Ami moje i taka da e..Az imam oshte 4 registracii,ako imash predvid che sam nova..kakto i da e...Na vas ako vi se sluchi takova neshto..ne vqrvam da vi e osobeno priqtno da prochetete 20 mneniq s kritiki...Tozi forum e za saveti ne za kritikuvane i za tem podobni gluposti..
    Повечето от нас са или по-големи, или се пазят (а някои и двете). Все пак 1 е да знаеш риска на 18, а съвсем различно да првиш необезопасен секс на 14.

Питай го свършил ли е в теб и ако да-пий Ескапел!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си