- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли опасност от забременяване?
Здравейте на всички!
Току що си направих регистрация за да се допитам до вас.. че не знам вече какво да мисля! Преди 2 дни го направихме за първи път.. и той неопитен.. аз също.. проблема е там, че той беше без презерватив.. но ме болеше много и спряхме малко преди да свърши. А моята фр каза че и сега има опасност от забременяване..![]()
Та нали има опасност само когато е свършил в теб.. или..![]()
Чакам вие да пишете.. защото мойта фр тотално ме разби..
т.7
krem4et0
той изобщо не свърши.. защото ме мн болеше![]()
shtom ne e svurshil v teb ili izobshto nqma nikakva opasnost..tvoqta priqtelka te e izlugala![]()
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
eЕе тогава не си бременна споко:P ..Просто не е вазмойно кат не е сваршил...ааа впрочем ти на колко си бе момиче
![]()
![]()
офф.. благодаря много.. аз също мислех така, но тя като ми каза, че има опасност..Първоначално написано от spongkata
![]()
Да, има вероятност, макар и малка-за предеякулационна течност не си ли чувала? И един съвет-с презерватив влиза по-лесно-още една причина да използвате.
между другото-на колко си?
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
на 16, а той е на 18
Разбира се, че има !! .. Не сте малкаи, ебаси .... За какво са ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ според теб???? ........... Случайно да си чувала за предеякулационна течност?! .............. Аман !!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
иииии някой написа нещо свястно. И двамата неопитни, за първи път, без презерватив - еми ще боли, няма как ...Първоначално написано от girl_in_black
6tom ne e svar6il vaob6te spored men nqma vazmojnost da si bremenna :P
Тъкмо се чудех кой пръв ще се сети за тваПървоначално написано от girl_in_black
+1
Тогава твойта приятелка е много гадна !! Закакво те панира ,като и тя нищо не разбира или ако разбира нарочно ти е казала така, за да те притесни.Няма никакъв шанс да си бременна.Първоначално написано от _summer_magic_
П.С Един съвет от менНе казвай на приятелките си (колкото и да са ти близки) за такива интимни неща .. Много яко портат
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
За предеякулационна течност да си чувала?!Първоначално написано от sladkish_14
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
+1
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
колко ли такива теми съм изчела.. леле не се ли научихте, че тези [b] ПРЕЗЕРВАТИВИ са направени за употреба, а не само така за да се знае ,че ги има !!!Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Не се притеснявай щом не е успял да свърши няма какво да те мъчи и притеснява![]()
Само некой не опитни ми приказват за тая "предеякулационна течност"! Аз , ще ти кажа друго! Хората с години се опитват , да си направят деца и то като свършват многократно в телата на жените си и пак , не успяват!Това ти чува ли си ?!Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Da, ima opasnost
... ппак +1..Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Horse Crazy Girl!!
Такива деца като вас въобще не трябва да правят секс.
Eating isn't cheating - Arnold