.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 83
    Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас

За красотата, но този път при момчетата..

Подобно на другата тема, която е само за момичета - реших да направя такава и за нас.. та въпросът е: какво правите преди да излезете било на среща или на кафе с приятели или просто излизане до някъде ? Другият въпрос е как се грижите за себе си в останалото време от деня ? - кремчета, маски и т.н.

Град
    Добрич :o)
    Слагате ли си балсам за устни хахахах?

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Сапун..

Град
    Бургас
    Ами хайде, все пак аз направих темата.. ще започна пръв и така.. преди да изляза нанякъде - винаги отделям най-много време за косата си.. тъй като е страшно гъста, тя ми отнема доста време за да я направя да изглежда добре - използвам вакса за коса, защото ми изглежда най-не-вредното от всички други нещица.. имам едно много хубаво кремче, което отпуска кожата и мирише приятно.. слагам и него около вратлето и по ръцете.. естествено слагам си някакво парфюмче и относно до въпроса за гланца - слагам си съвсем съвсем малко - моя не е така като червилце, ами е в кутийка и след като съм си сложил го разнасям навсякъде и не си личи, че въобще съм си сложил, но устните ми стават едни по-мекички и си имат аромат.. ами това е.. колкото и педалско да звучи - такива грижи полагам и винаги правят добро впечатление..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз искам и снимки да слагате за да може ние да преценяаме на какво приличате и дали ви личи или не...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Аз искам и снимки да слагате за да може ние да преценяаме на какво приличате и дали ви личи или не...

Град
    Бургас
    .. примерно в подписа си имам цяло албумче, а там, където пише www е линк към aha-то - мисля, че е пре-достатъчно.. :}

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от suitable
    Ами хайде, все пак аз направих темата.. ще започна пръв и така.. преди да изляза нанякъде - винаги отделям най-много време за косата си.. тъй като е страшно гъста, тя ми отнема доста време за да я направя да изглежда добре - използвам вакса за коса, защото ми изглежда най-не-вредното от всички други нещица.. имам едно много хубаво кремче, което отпуска кожата и мирише приятно.. слагам и него около вратлето и по ръцете.. естествено слагам си някакво парфюмче и относно до въпроса за гланца - слагам си съвсем съвсем малко - моя не е така като червилце, ами е в кутийка и след като съм си сложил го разнасям навсякъде и не си личи, че въобще съм си сложил, но устните ми стават едни по-мекички и си имат аромат.. ами това е.. колкото и педалско да звучи - такива грижи полагам и винаги правят добро впечатление..
    Ох,раэби ме :Д
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Доста педалско звучи наистина, деба..

Град
    Германия
    .. примерно в подписа си имам цяло албумче, а там, където пише www е линк към aha-то - мисля, че е пре-достатъчно.. :}
    Само тая гадост в косата ти ме дразни иначе верно изглеждаш ок ама според мен и без всичките тея процедури пак така щеше да бъдеш....

Цитирай Първоначално написано от KadifWerewolf
    Доста педалско звучи наистина, деба..
    Ммм не мисля ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Бургас
    Точно на тези снимки нямам нищо по мене.. говорехме за излизане, а не за периода, в който съм си вкъщи.. а за косата - когато е по-дълга по принцип не слагам нищо, но точно на някой от снимките не го бях научил това и все пак не пишем тук за да се преценяме, а за да научим нещо полезно..

Град
    Германия
    Точно на тези снимки нямам нищо по мене.. говорехме за излизане, а не за периода, в който съм си вкъщи.. а за косата - когато е по-дълга по принцип не слагам нищо, но точно на някой от снимките не го бях научил това и все пак не пишем тук за да се преценяме, а за да научим нещо полезно..
    Тогава дай снимка как изглеждаш когато излизаш. И може би е за да нучите нещо но не вярвам някой да иска да изглежда като гейче а ти както се описа.... За това по-добре давайте и снимки за да не си мислим че сте от другия бряг

Град
    Бургас
    Ти не разбра ли, че аз не се описвам за да ме харесаш ? та аз дори не се описвам.. не искам да се покажа или нещо.. абе защо винаги.. уфф.. не ми се говорят простотии.. като си момиче си пиши в темата за момичета - не разваляй тази..

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ами за др неща нз обаче момчетата,които аз познавам отделят доста време за костата си...
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    Ти уби всичко женско в мен.......бледнея пред теб!

Град
    Германия
    Ти не разбра ли, че аз не се описвам за да ме харесаш ? та аз дори не се описвам.. не искам да се покажа или нещо.. абе защо винаги.. уфф.. не ми се говорят простотии.. като си момиче си пиши в темата за момичета - не разваляй тази..
    Нали някви съвети искаш да даваш и нещо разправяше да се учите един от друг и бла бла. Мен честно казано всичко което описа ми звучи доста педалски и ако бях момче никога нямаше да те послушам за тея неща преди да съм видяла как изглеждаш защото веднага си педставих някоя мека китка...
    А и хелоу ние сме в раздел КОЗМЕТИКА и ДИЕТИ колко МОМЧЕТА мислиш че влизат тука

Град
    Бургас
    .. ще кажа само едно "добре" и ще се усмихна.. и ще съм благодарен за "ключе" :}

Град
    Е,не вземай всичко навътре Малко се увлякохме,нооо иначе си сладък

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Е,не вземай всичко навътре Малко се увлякохме,нооо иначе си сладък
    Е и аз казах че е сладък на снимките и че хич не му личи че толкова време отделя за външния си вид ама той каза пък че на снимките не е "нагласен".... Не знам аз спирам да пиша нека "момчетата" си дават съвети за разкрасяване.

Град
    `Soмэewhэrэ...
    .. ще кажа само едно "добре" и ще се усмихна.. и ще съм благодарен за "ключе" :}
    е що...темата я яка

Голям фен
    Не мисля че има нещо гейско в това да полагаш грижи за себе си..!!!Едно момиче горе беше споменала че е гейско ама ако ти застане вонящ с немито лице целия обрасъл и напукана кожа ще говориш друго нали.. да бил полагал повече грижи за себе си и пр... хммммм..

Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от СладурКаа
    Не мисля че има нещо гейско в това да полагаш грижи за себе си..!!!Едно момиче горе беше споменала че е гейско ама ако ти застане вонящ с немито лице целия обрасъл и напукана кожа ще говориш друго нали.. да бил полагал повече грижи за себе си и пр... хммммм..

точно тъка е .....ако полага грижи-гей...ако не-мърльо ...
    те хората с право са казали,че момичетата не знаем кво искаме
    аз пък се кефя на онова момче...евала,че се потдържа

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    Цитирай Първоначално написано от СладурКаа

точно тъка е .....ако полага грижи-гей...ако не-мърльо ...
    те хората с право са казали,че момичетата не знаем кво искаме
    аз пък се кефя на онова момче...евала,че се потдържа
    точно казано \/

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    оф, стига с глупостите, авторът е симпатичен, ама щеше да е по-готин, ако махне гнусните самоснимки в кенеф, профилът, който все едно е на 14 годишна девойка, и не беше казал, че си слага кремче и тн

да е изкъпан, сложил си стик и парфюм и да е стилно облечен стига за един мъж, евентуално и прическа да е вкарал...всичко нататък ми идва малко в повече....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си