- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За красотата, но този път при момчетата..
Брей, човек да не пусне една тема..това как, какво и колко ограничено мислите не ме интересува - просто исках ние момчетата да си споделим какво правим за себе си за да накараме вас момичетата да полудявате по нас.. докато ние се опитваме да бъдем неустоими - вие ни наричате педали.. пожелавам на всяка една от вас, която не оценява това как се поддържаме - да живее достатъчно дълго за да разбере, че греши. Всеки човек си е различен и всеки избира и преценя как и колко да се поддаржа - зависи и от средата, в която живее, изменяща се със всеки изминал ден. Естествено, че не е задължително да сме перфектни - използването на подобни продукти придава самочувствие тогава и само тогава, когато се използват с мярка ! Това, че сте тесногръди и сте свикнали да коментирате и преценяте хората с първото си, глупаво впечатление си е лично ваш проблем ! Гледайте си дамските теми и ако не удобрявате какво правим ние, за да ви впечатлим - просто си замълчете и не разваляйте темата ни - позволих си да говоря от лицето на някои от нас.. не от лицето на всички.. Благодаря !
Are are, brusnish li si krakata samo tova mi kaji?
Е,обрасъл ли да ходиПървоначално написано от buffalo88
![]()
абе вие наред ли сте....кво пък му е гейското да си обезкосмява краката![]()
![]()
ПП:тая дума 'гей' зе да става като 'комплексар'![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ne moga da razbera koe mu e geiskoto edno momche da si obeskosmqva krakata, da polza nqkakyv krem/losion za sled brysnene, da si pravi pricheska i t.n. Az lichno se radvam kogato vidq momche da polaga griji za sebe si. Sigurna sym che ima nqkoi momicheta, koito kazaha, che e geisko momchetata da pravqt takiva neshta, kato vidqt nqkoi da uhae i izglejda dobre silno se vpechatlqvat. Razbira se nikoga ne trqbva da se prekalqva, zashtoto nakraq efekta shte e otricatelen, no trqbva li edno momche da ne se griji za sebe si po nikakyv nachin i da izglejda ujasno?!
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
ае момче, аз бих те оженила с удоволствие, жалко че си близнаци, няма си паснемПървоначално написано от suitable
![]()
не, наистина.
като се замисля момчето не прекалява. все пак е хубаво да се слага гланц да не се напукват устните.
имах един приятел който слагаше гланц нивеа, един синичък. пък момчето нито беше плейбой, нито някъв злетак.. най-обикновено момче![]()
аз лично не обичам бръснати мъжки крака, ама според мен си момче на място .
1во - аватара и подписа ти са нежни
2ро - защитаваш си достойно позицията
3то - стараеш се да изглеждаш добре, хубаво е че мислиш да те харесват момичетата
аз необичам хора дето мърлеят. пък има и такива момичета, и момчета.. искат гадже ама не се стараят
и никой да не ми развива теория че трябвало да те харесват по думите, а не да се впечатляват от външ. вид.
според мен колкото повече, толкова повечетака че е хубаво едно момче да има много плюсове.
аз например си падам по разни изтрещели метъли, ама да са чистоплътни. ако не са.. ъъъм, съкс!
пп. намен suitable не ми изглежда фешън. по никъв начин не видях на снимките му перчеми и други гнусни и мазни фешънски истории и т.н
но е въпрос на вкус де, за някои е гнусно да имаш фешънски перчем, за други suitable е гнусен..
ддз, но не се сдухвай от ограничени хора у тоя форум
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Абе вие сте якооо тъпи.. Много добре си се поддържа даже като гледате всички известни личности и по тв-то там да не мислите че имат естествено секси устни и идеално чисто лице?
Lof YAaA..!
За бръсненето на краката - не че съм против, но трябва да се прави не от суетност, а от хигиена.. това, че някаква мацка ще ми каже, че с бръснати крачета ме харесва повече.. първото нещо, което ми идва на ума е място, където ще и посоча да иде. Преди години.. дори и миналата година и аз се обезкосмявах там, но тази година реших да съм пас.. мислил съм си по въпроса и съм стигнал до извода, че не съм чак толкова "обрасъл" по крайниците.. дори ми харесва, когато си имам.. отива ми на някои от панталонкитеиначе.. пак казвам - всеки трябва да прави това, което смята за добре, а не това, което "трябва"..
Моля?
"трябва да се прави не от суетност, а от хигиена.. "
??!?!?!?!!?!?!??!!?
ВХАТ ТХЕ ХЕЛЛ?
Каква хигиена бе момче..
Малкия ангел, афтършейф ок, прическа там ок.. ама това с краката е напълно излишно! Някаква беше се изтърсила, че боцкали.. глупости! Ще боцкат, ако ги обръснеш, иначе изобщо не боцкат..все едно вие като имате косми по ръцете (тея, който имат, някой си ги махат) боцка.. глупости..
Това гладък крак е супер женствено, не казвам, че не трябва да се поддържаме, но има някой неща от който няма смисъл..
А пък единствените момичета, който ги кефят гладки мъжки крака са някви пикли на 14 =/
suitable, радвам се, че си размислил за краката, браво![]()
абве като не те кефи не си махай космитеПървоначално написано от KadifWerewolf
ама на мен да ми държиш сметка как да изглеждам неа стане![]()
I Love
Vania
Kabakova
Така е, така е, панаталоните и вратовръзката изглеждат по готини от всякога като си с гладки крака, разбирам..
И кой ти е казал, че си махам космите, ЛУЛЗ?
Това, че носиш панталони и вратовръзка през цялото време не е наш проблем и дори не се приближава до съществото на тази тема.. явно цееелият форум е пълен с дечица, уважаващи само своето мнение, непозволяващи на другите да изкажат тяхното, защото е неприемливо и ново за тях.. това, че не разбирате дадено нещо не означава, че трябва да вървите срещу него - все пак още от втората страница на тази "тема" исках да кажа - мерси, че за пореден път започнахте да избивате комплексите си.. мерси, че отново не казахте нищо по темата..
Оф с нищо не съм те обиждал, просто казах, че няма смисъл..
А и не ми отговори с какво е по хигиенично?
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Разпънете момчето на кръст, че обича и му харесва да се грижи за себе си..
Айде, и аз да се покажа като пич, завладян от "модерно е да си гей"
Уви, не го правя заради модата, а защото ми доставя удоволствие да изглеждам добре. И мисля, че е много по-добре да се интересуваш от това как изглеждаш отколкото да се вълнуваш колко са поскъпнали цигарите, кой алкохол е качествен, как не можеш да внесеш наркотици на купона и т.н...
Та по темата
Епилирам си цялото тяло и не защото искам да съм съвършено гладък, а защото имам прекомерно много косми и не мисля, че е красива гледка. Правя си по три маски на лицето веднъж седмично. Крем за устни си слагам, напълно прозрачен, просто не обичам напуканите и сухи устни. Естествено, задължителните дезодорант, парфюм, душ- гел... Косата не обичам да си я мажа с друго, освен шампоан, балсам, маска, тоник и подобни и за това не ползвам гел, а си правя прическа със сешоара. От скоро се отказах да ползвам кремчета за лице, просто не ми трябват. Кожата си ми е идеално хидратирана и доста еластична, едно хубаво почистване с лосион сутрин и вечер си е достатъчно. Маските ги слагам заради черните точки, измиващите гелове за лице- по същата причина.
Айде, чакам нападките)
кога ще се женим.Първоначално написано от suitable
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Bravo na avtoraTrqbvashe da se oburne vnimanie i na momchetata tuk
Az sum momiche no shte kaja bashta mi kakvo slaga predi da otide u priqteli (toi e dosta nad teen ,ama karai .. da sum v krak s tebamata haha) Znachiii vsichko na vsichko pruska 2 puti nqkakuv parfium ii se reshi naburzo
![]()
~Remember,remember...25th of November~
МЕН ЛИЧНО СА МИ МН СМЕШНИ МОМЧЕТА КОИТО СИ ЛАКИРАТ НОКТИТЕ В БЕЗЦВЕТЕН ЛАК..И БАЛСАМ ЗА УСТНИ СИ СЛАГАТ И НА СОЛАРИУМ ХОДЯТ ... само за космите да си ги махат съм съгласна иначе от другите неша няма никакъв смисъл![]()
Some girls are just born winners !
модата е за гейове значиПървоначално написано от buffalo88
категорично мисля че яките момичета с по изрязаните секси дрешки за теб са курви-
Поправи ме ако греша иам достатъчно наблюдение над хората
И стига с тая завист аз не деля хората на с косми по краката и без за тфа бъдете по толеранантни към различните вкусове
I Love
Vania
Kabakova
бати педалите...
аз се къпя само, бръсна се (лицето!), чистя си ушите и си режа ноктите, едно парфюмче или дезодорантче (ако ми е през ху* срещата) и паля голфа![]()
кви кремчета, кви маски, кви пет лева бе.. ай сиктир бе
и не си бръсна краката и гъза, стига ви само оная работа и подмишниците 2-3 пъти в седмицата аеее
пп аа да и кви шампоани, мампоани, гелове и прически бе драги хомо-метро или там кви сте... аз се стрижа нула номер и един сапун е достатъчен
сапун на главата ли беПървоначално написано от assd
![]()
I Love
Vania
Kabakova
а къде бе? много ясно че със сапун, баща ти все със шампоан "dove" се е къпал в казармата или преди демокрацията![]()
кво сте се изнежили всички, хвърлям един сапун и йде кой откъде е
Мога да ти кажа,че съм го правил ... Какво пречи ... И не ме е срам ... Както мога да си сложа някаква тъпа маска...За к'во всички само ревете майка му де*а умрела .... Какво като първия мутант ли да изглеждам ... Ти ако видиш някой улта богат човек и ти каже,че ходи на маникюр ще смееш ли да му кажеш в очите нещо ?!? ... Искаш да ми кажеш че Версаче,Гучи,Роберто Кавали мъжка мода...Или искаш да ми кажеш,че е гейско ... Искаш да ми кажеш , че Мартин Петров ходи на колко маска за 1300 и гей ? ... Бекам,Роналдо .... БЛум,Майкъл ... Все личностти ...Те педали ли са ?!?Първоначално написано от assd
![]()
![]()
![]()