- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да има момчета с подобни желания?
.... Не си питала за пръст ли?! .. А това какво е ..Първоначално написано от asd1234
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Авторката - пий един ГинкоПрим.. (с Гинкобилоба!)Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
Horse Crazy Girl!!
Тюх... язък..Първоначално написано от asd1234
![]()
![]()
![]()
![]()
Horse Crazy Girl!!
нз имаше нещо , че на мъжете като им бъркаш в задника и им докосваш простата и това ги възбуждааз не съм пробвал и нямам намерение , но според мен е нормално .. ненормално за мен е един човек , който познавам дето си го изкарва всяка нощ и го пляска по на сестра си челото и тя не усеща
![]()
![]()
![]()
![]()
WTF ?!
стига извратени неща бее![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Nqma nishto nenormalno, shtom ti haresva, zashto da ne go pravish?!
Може да му харесва така.Щом той има такива странни предпочитания и ти можеш да си измислиш някъкви
![]()
не е нормално според мен на момчето да му бъркат в дупето и да му го лижат.![]()
NE E NORMALNO!!!!!![]()
![]()
ужас
ToVa ChE Te GlEdAm Ne ZnAcHi ChE Ti Se LuBuVaM,Na PaZaRa VsIcHkO GlEdAm,No Ne VsIcHkO kUpUvAm......
Аууу имаше една реклама .. точно на това лекарство .. как тя е под едно дърво .. и държи едно листо ...Първоначално написано от love_shu
.. Много ме вдъхновява .. уууу колко романтично ...
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
imam 4ystvoto 4e nqkoi ot toq sait sa mn izvrateni............
Да, нормално е! Анусът на мъжа и на жената са еднакви. Както жените изпитват удоволствие от анална стимулация, така и мъжете-също!
Точно това щях и аз да напиша. Аман от предразсъдаци и необразовани хора... Ненормално било..Първоначално написано от krem4et0
![]()
Най-накрая снощи го направх на мъжа както трябва....хареса му![]()
Аз до сега не съм се престрашавала но един ден като имам и аз такава сериозна връзка бих пробвала най-малкото от любопитство :PПървоначално написано от krem4et0
![]()
Иначе браво![]()
Ами...до преди 3 дена не щеше да чуе, ама на висшистка не се отказва. Притиснах го до стената и го изнасилих....с език![]()
това е гадно,ако ти се допарди кво праим
![]()
Не е нормално ама то вече какви ли не хора има![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}