- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да има момчета с подобни желания?
Ми като ти гледам аватара е нормално
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
нормално е...скоро 6те изпитва6 желание да ти бутат по-големи не6та в гъзеца![]()
хомо...![]()
сапиенс?Първоначално написано от malko_pros
![]()
auuuuuuuuu ne e normanlo
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
А после аз съм била консервативна? След като жена го прави, значи не си гей, защото се възбуждаш от ЖЕНА!
Според мен е нормално. Както съм казвала а и поствала материали, в ануса завършват много нервни окунчания, следователно правилната им стимулация може да бъди адски приятна.Първоначално написано от asd1234
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Нормално е!
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
За някой девствен тийнейджър който лъска на старите списания на баща си, може би е такаПървоначално написано от 1oo %
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
ti si pylen geiПървоначално написано от asd1234
![]()
Скоро жените ше почнат да изнасилват мъжете..WTFа по темата и аз мисля , че не е нормално .
Ами чувала съм за такива, но според мен не е нормално - това са си чисти гейове!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Нормално е бе!И няма нищо общо с гейовете.Гей е човек, който прави секс със индивид от същия пол.Тук говорим за момче и момиче и не виждам нищо лошо.Трябва да сте по open-minded.![]()
Темата е трИпач![]()
Не е нормално бе
![]()
Абе,чувала съм ,че момичетата обичат да ги лижат отрепд-отзад-отвсякъде ,но за момче,не е нормално![]()
Що пък да не е нормално? Каквото му харесва на човек, това да прави, тоест това да му правят...Стига да има кой да се навие де...![]()
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
не е задължително да е гей за такова нещо ... но е малко гнусно да му лижат задника са баси ...![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Нормално е!
Поради разположението на простата мъжете изпитват удоволстие от пръстче в задника![]()
Само че мъжете с предрасъдъци, та и женските го мислят за гейско... дайба, не е така!
Щом го прави момиче... момчетата се възбуждат от момичето, а от пръста в дупето изпитват удоволствие...
Толкова ли е сложно?!![]()
а за лизането... хммм... да видим кой е по-отворен и разкрепостен? :P
Много сте зле, 4естно! Не било нормално, гейско било... глупости. И не виждам нищо гнусно в цялата работа![]()
![]()
Робинята на Quench
+2Първоначално написано от AndreY.Arshavin.
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
Ne e normalno.To sig ot tfa se po4va prustche , krastavica , hui - pedal
![]()
![]()