- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да има момчета с подобни желания?
Нормално е !
Всеки си е индивидуален и съответно желанията му !
хихих
Само да не ми се случи на мен някакъв подобен, че ...![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
Има вода..може да се измие. 1 добре измит анус не е по-мизерен он добре измита ръка. Правила съм, както вече казах. Той не искаше много, но аз му казах, че ако не му е приятно ще спра. Не ме помоли да спра. Това е мъжът, който обичам и не ми е гадно да правя каквото и да е с него. Това си е човешко тяло, което някои хора къпят. Да, не е най-нормалното нещо, но на 1 истинска жена и на 1 истински мъж, би доставило наслада. Насладата да докоснеш това място, тръпката, че си бил допуснат там са адски възбуждащи. Аз не обичам анален секс да речем, но понякога го искам, именно заради тази интимност. Сягаш го допускам в най-съкровените си кътчета, сякаш двамат ставаме още по-интимни.Първоначално написано от пLiнцесkъ
Ама какво ли разбират от истинска интимност хлапета на 15-16 години!
+1 ..Първоначално написано от krem4et0
За мен това е пълна отврат но на някой им харесва аз не бих си и помислил да карам приятелката си да прави подобни неща.
Нормално е, има и такива, с такива желания.
Нормално е, има и такива, с такива желания. Но аз не съм от тези![]()
ne
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
za men ne e normalno !
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
нормално е предполагам за пиянска вечер с дива развратна фея и изхарчени много пари за нея![]()
Craig David-Walking Away
По-скоро е гнусливо от колкото нормално! Дори и гейовете не правят такива неща!Първоначално написано от asd1234
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
не ми звучи добре но нека бъдат живи и здрави тези дето харесват![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
еми за мен лично не е нормално ама който иска да си го прави :P
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
еми аз съм 4увала 4е има такива дето като им пръкнеш с пръст да свършват по-бързо![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
ааа смятааай момчето може да не е гей но като цяло тази идея ми е гейска и не ми допада![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx