.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 185
    Мега фен Аватара на Pliok0019
    За мен лично - не.

Град
    Пловдив
    Нормално е !
    Всеки си е индивидуален и съответно желанията му !
    хихих
    Само да не ми се случи на мен някакъв подобен, че ...
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    не е задължително да е гей за такова нещо ... но е малко гнусно да му лижат задника са баси ...
    Има вода..може да се измие. 1 добре измит анус не е по-мизерен он добре измита ръка. Правила съм, както вече казах. Той не искаше много, но аз му казах, че ако не му е приятно ще спра. Не ме помоли да спра. Това е мъжът, който обичам и не ми е гадно да правя каквото и да е с него. Това си е човешко тяло, което някои хора къпят. Да, не е най-нормалното нещо, но на 1 истинска жена и на 1 истински мъж, би доставило наслада. Насладата да докоснеш това място, тръпката, че си бил допуснат там са адски възбуждащи. Аз не обичам анален секс да речем, но понякога го искам, именно заради тази интимност. Сягаш го допускам в най-съкровените си кътчета, сякаш двамат ставаме още по-интимни.

Ама какво ли разбират от истинска интимност хлапета на 15-16 години!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    не е задължително да е гей за такова нещо ... но е малко гнусно да му лижат задника са баси ...
    Има вода..може да се измие. 1 добре измит анус не е по-мизерен он добре измита ръка. Правила съм, както вече казах. Той не искаше много, но аз му казах, че ако не му е приятно ще спра. Не ме помоли да спра. Това е мъжът, който обичам и не ми е гадно да правя каквото и да е с него. Това си е човешко тяло, което някои хора къпят. Да, не е най-нормалното нещо, но на 1 истинска жена и на 1 истински мъж, би доставило наслада. Насладата да докоснеш това място, тръпката, че си бил допуснат там са адски възбуждащи. Аз не обичам анален секс да речем, но понякога го искам, именно заради тази интимност. Сягаш го допускам в най-съкровените си кътчета, сякаш двамат ставаме още по-интимни.

Ама какво ли разбират от истинска интимност хлапета на 15-16 години!
    +1 ..

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Казва се, че една от Г-точката на мъжете е простатата, стигането до нея е чрез стимулиране на ануса => момчето изпитва удоволствие, а щом му харесва и приятелката му няма против, защо пък не

За мен това е пълна отврат но на някой им харесва аз не бих си и помислил да карам приятелката си да прави подобни неща.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Нормално е, има и такива, с такива желания.

Нормално е, има и такива, с такива желания. Но аз не съм от тези

Супер фен
    ne
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

za men ne e normalno !
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

нормално е предполагам за пиянска вечер с дива развратна фея и изхарчени много пари за нея

Craig David-Walking Away

Има всякакви.....

Цитирай Първоначално написано от rozova_lady
    Е какво му е ненормалното и аз познавам такива хора които не са хомосексуални но се възбуждат от това,виждат нещо еротично в това и им харесва,много закостеняло мислене имаш,ако мислиш че са гейове заради това.
    +1

Град
    Някъде на юг!

Re: Нормално ли е да има момчета с подобни желания?

Цитирай Първоначално написано от asd1234
    Нормално ли е момче да иска да му ближат задника и да му навират пръст вътре ако не е гей???

т.7
    krem4et0
    По-скоро е гнусливо от колкото нормално! Дори и гейовете не правят такива неща!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Цитирай Първоначално написано от danny06
    леле ужас.. но има хора всякакви.. за мен лично не е нормално
    +1

Spored mene izob6to ne e normalno!!!!!!!!!!!

нз лично за мен не е нормално дори ми звучи гадно и не бих пробвал,но съм чувал че някои момчетата изпитвали голямо удоволствие (нямам предвид гейовете)

нз,лично на мен ми се струва гадно и не бих пробвал,но съм чувал,че на някои момчета им харесва (нямам предвид гейовете)

Град
    с0фия
    не ми звучи добре но нека бъдат живи и здрави тези дето харесват
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

еми за мен лично не е нормално ама който иска да си го прави :P
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен Аватара на lenito_sf
    stiga da ne e s mom4e

еми аз съм 4увала 4е има такива дето като им пръкнеш с пръст да свършват по-бързо
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ааа смятааай момчето може да не е гей но като цяло тази идея ми е гейска и не ми допада
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

БЛЯК!!!!!
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Супер фен Аватара на Di
    НЕ
    не се изказвай неподготвен,прасе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си