- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да има момчета с подобни желания?
Какво се оказва сега? Оказва се ,че младото поколение е ебахти консервативнотоПървоначално написано от GReddy_91
!Не е било ,нормално ,а нормално ли е момиче на 11-14 години да се гримира и да се облича като курва и да се ебе с всеки срещнат?
![]()
![]()
![]()
П.П. Нормално е това ,че не се срещат хора със такива желания често не значи,че ги няма! Аз НЯМАМ такова желание!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Не е сред най-нормалните неща..доста гнусно ми се вижда, ама всеки с вкуса и желанията си.
It`s my life
It`s now or never
I ain`t gonna live forever
I just want to live while I`m alive....
+1Първоначално написано от slun4ice
ем да ... но аз никога не бих се съгласила да го направя![]()
+1Първоначално написано от i_love_you_baby____
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
normalno e mn qsno.tva e edna ot erogennite zoni na 4oveka-bez zna4enie muj,jena![]()
+1Първоначално написано от gerinceto
spored men poprincip lizaneto na zadnici ne e mn normalno,osven tova i nehigieni4no!Първоначално написано от asd1234
![]()
Всеки със своите интереси и желания...![]()
I can remember,when we first met-all the promises you gave me...It was the perfect kiss that i could not resist...
ne e normalno![]()
i vpro4em kak moje izobshto da si go pollislish za normalno
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
всякакви хора всякакви желания
според мене не е нормално но също така да има и такива мъже които обичат това нещо но не са гейовестранно но факт!!!
Естествено, че е нормално.Всеки си има предпочитания. В секса няма граници.
Ми не знам дали е нормално или не, но на който му харесва да го прави![]()
Нормално е защото това е мн силна ерогенна зона
+1Първоначално написано от AndreY.Arshavin.
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
има сякви откачалки ама аз не бих лизала на някой анала
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Незнам, но на мен не би ми харесало някое момиче да ми ближе задника.![]()
напълно нормално е когато двама влюбени са заедно да правят това! правила съм го и той на мен също...разбира се след като сме изкъпали преди това.На момчетата това много им харесва,но ги е срам да си го признаят или ги е срам да опитат. Съвет към момичетата: на момчетата много им харесва...докато им правите френска любов да ги таковате с пръст в дупето-едновременно !